Evde örgü çok az sayıda var işte 2 örgü sepet birde annemin ördüğü kırlentler :)

Ben yapamadım kaptan daha, dün işten eve geçince yemekle uğraştım karnabahar köftesi yapim çocuk sebze yemiyo bunu yesin dedim olmadı kızartırken dağıldı modum düştü

Tamam daha hafta sonuna kadar vaktimiz var :)

Ben yapamadım kaptan daha, dün işten eve geçince yemekle uğraştım karnabahar köftesi yapim çocuk sebze yemiyo bunu yesin dedim olmadı kızartırken dağıldı modum düştü

Bu arada hiç sebze köftesi yapmadım güzel fikirmiş .
yumurta koydun mu acaba neden dağıldı ki ?

Bu arada hiç sebze köftesi yapmadım güzel fikirmiş .
yumurta koydun mu acaba neden dağıldı ki ?
koydum iki tane tost makinesinde yapıyodum aslında güzel oluyodu yağlı kağıdım bitmiş tavada yapim dedim olmadı tavadan da kaynaklı olabilir yapışıyo onun tabanına

Olsun arada uğra
tabi sen dinlen ama hatırlandığını bil :)
Vay miniğin eşyaları geliyor demek güle güle kullanın inşallah

Insallah canim, tatli heycanlar bunlar. Insallah sag saglim vaktinde gelir pasamiz.
Bu surecte esimle uyumadan once 30 dakika kitap okumayi aliskanlik edinmis bulunuyoruz.
Maalum baska faaliyetler simdilik bize yasak

Çorap çekmecesine başladım..

Sadeleşme ve eleme özürlü olduğumu bir kere daha anladım..

Eliyorum dediklerimi bile anneme paket yaptım. Belki çoraptan tırtıl yapar. Naylonlardan da toka yapar diye.

Bir de eşleri olmayan çoraplar buldum

Öğlene kadar işlerim vardı hastane onları hallettim geldim baş ağrısı dinlendim
Tuvalet banyo temizlendi.
Salonun tozu alındı
Çamaşır katlandı
Bir makine çarsaflar yıkandı asıldı kuruması bekleniyor
eşime ayrı yemek yapıldı ben iki Yumurta kırdım
Dolap içinde bulunan iki çekme düzenlendi. (günlük ev kıyafeti ve pijamalar bulunuyor iki çekmecede) (atılacak bir takım ayrıldı)
Katlanan çamaşırlar çekmeceler e yerleştirilmesi yarın çekmeceler silinip öyle yerleştirmeyi Planlıyorum biri çorap biri çamaşır çekmecesi 4adet çekmece var planda.
Sabah yine hastane işlerim var.

iyi geceler hatuncanlar;

görev tamam. bugün çok verimli oldu. toplamda 10 çekmece düzenledim, sildim. 4 saat, bilumum makyaj malzemesi, ıvır zıvır, 4 çamaşır 1 atletle vedalaşmış bulunuyorum.
1 ay sonra bu çekmecelere tekrar baksam yine atılacak bir sürü şey çıkar eminim. minimalizm bitmiyordu. yolculuk yolda güzel be, bitmesin nolucak.
iyi geceler dilerim.

Ben mağazadan bir ürün alamıyorum odaklanamıyorum.
internetten açıklamayı okurum sevmezsem iade ederim yada değişim için giderim ancak mağazaya :)
O sorun bende de var. Yanımda özellikle de kızım varken odaklanmıyorum bir şey alamıyorum hatta bakamıyorum bile. Ama yine de deneyip almayı daha çok tercih ediyorum.
iki günde dolap için ayırırız bence Mia- ?.daha dzüenli ilerleriz
Çekmecelere 4 gün verip koca dolaba 2 gün verilir mi vicdansız senin eline kalırsak yandık demekki

Geçmiş olsun yine de bir sürü iş yapmışsın

Başladım.
3 çekmece bitti.
1 çekmece bomboş.
1 çekmecem kaldı. En karışık olan. onda da elektronik eşyalarım falan var.
Kamera, fotoğraf makinesi, makyaj malzemeleri.
Makyaj Malzemelerini muhtemelen dayı kızlarına vereceğim.

günaydın canım ördüm ördüm ama evde kendi örgülerimden bi tane bile bişey yok hep hediye ettim. yaa nolur şu kaneviçenin inceliklerini anlatın bana nolur bi onu beceremedim hiç
Yaa nerden başlamak lazım bu örgü işine benim de giresim var ama hiç altyapım yok. Bu sene 30 oluyorum bence zamanı geldi
tam zamanı canım :)
bana terapi gibi geliyor çok seviyorum öyle çok model falan bilmiyorum bildiklerimde genelde kolay you tube da çok açıklayıcı videolar var ne örmek istersen şimdiden kolay gelsin :)

Selam kızlar dün çekmeceleri kontrol ettim ve bitirdim :)

fazla takıları ayırdım artık kullanmadığım şeyleri birde düğünde takılan saat vardı altın kaplama o satılıyor mu?
eşimin çoraplarından ayırdım
kızımın tokaları nerdeyse her çekmeceden çıktı onları bir yere topladım.
atılacak eşyalar vardı.
baya verimli bir gündü o hızla baza altına bakmayı düşündüm ama vazgeçtim
evin diğer yerlerini topladım.

O sorun bende de var. Yanımda özellikle de kızım varken odaklanmıyorum bir şey alamıyorum hatta bakamıyorum bile. Ama yine de deneyip almayı daha çok tercih ediyorum.

Kızım yokken de bakamıyorum o kalabalık ve kapalı alan bilmiyorum eylülden sonra başladı bu durum etkisi olabilir tabi.
bakıp deneyip almak daha iyi.
Çekmeceler ne durumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…