Vip Ahmet ürünleri güzel diyorlar ama galiba bunlara göre pahalı oEki Görüntüle 2603369
Böyle basit sade birşey :)
Vip Ahmet ürünleri güzel diyorlar ama galiba bunlara göre pahalı o
Dün uğrayamadım bugün biten işlerle geleyim dedim. Buzdolabını toparladım gözümde büyüyordu en alt çekmeceler kaldı sadece içi ve dışı silindi. Tezgah silindi ocak silindi. İlaçlar bende buzdolabında onlar elden geçti tarihi gecen ay dolan 4ilaç atıldı.
Bir banyo rafları birde buzdolabı alt çekmeceler kaldı bende. Onlarda bitince yazarım. Çok kalın kışlıkları kaldırdım.
Hıı güzel diyorlar valla çok satılıyor ben tupperware seyi vardı onları kullanıyorum bakliyat için. Bende onlarda buzdolabındaevet bende o markadan aldım ama ılk defa kullanıcam nasıldır bilmıyorum :)
Gunaydin kizlar geceki haberle moralim sifira indi. Corona virusu turkiyeye de gelmis. Zaten duygusaldim iyice duygusala bagladim..Allah yardimcimiz olsun.
Mia- buzdolabı tamam düşündüğümden kısa sürdü,
İlaçlar tamam zaten geçen yapmıştık bir tane çıktı atılacak
Banyo dolabı tamam, 2 krem birkaç ıvır zıvır atıldı
günaydın.geçen alışveriş yapaerken ıspanak almamıştım dün aldım.annem temziler diye düşünüp cinlik yapacaktım ben temziledim.bulaşık makinasını boşaltım öncesinde üşenip akşam bulaşıklarını elimle yıkadım.resmen nefret ettim ıspanaktan.doğramasınıda yaptım.annem ince ince istedi.yattığımda onikiyi geçiyordu.parmaklarım ve omzum ağrıyor.çocuklara yemek yedir ,çay demle servis et vs vs.elle tutulur bir iş ortada yok ama ben bitmiş vaziyetteyim.
bence yapılacak listesi oluşturma bir süre :) planların aksarsa da dünyanın sonu değil diye düşün. Dediğin gibi esnek olmamız hem bize hem çevremizde sevdiğimiz, birlikte yaşadığımız insanlara iyi gelecek :) (Bu arada bende çok agresifleşebilen biriyim )Teşekkürler cevabın için :) 2 haftada bir abla geliyor, ben de üstten üstten yapıyorum temizlik konusunda çok takıntılı değilim aslında, ama kafamda bir yapılacaklar listesi varsa bir plan varsa ve o bozulursa agresifleşiyorum esnek olmam gerek oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?