Ben bugün cam silmeyi planlamıştım ama yağmur yağıyor. Böyle havalarda içimden hiçbir şey yapmak gelmese de kendimi zorla kaldırdım. Bulaşık makinesini boşaltıp, çıkanları elde yıkadım. Salonu, koridoru ve mutfağı süpürdüm. Banyoyu ve küçük wc yi yıkadım. Yemek hazırlığına başladım.

Dün uğrayamadım bugün biten işlerle geleyim dedim. Buzdolabını toparladım gözümde büyüyordu en alt çekmeceler kaldı sadece içi ve dışı silindi. Tezgah silindi ocak silindi. İlaçlar bende buzdolabında onlar elden geçti tarihi gecen ay dolan 4ilaç atıldı.
Bir banyo rafları birde buzdolabı alt çekmeceler kaldı bende. Onlarda bitince yazarım. Çok kalın kışlıkları kaldırdım.

Elinine sağlık beferim :)

Günaydınlar.
Dün fazla iş yapamadım
çorba yaptım işten gelince
yemek sonrası da etrafı ve mutfağı topladım
sabahta bulaşık mak çalıştırdım
çamaşır mak programladım işe geldim.

bugün yemek yapılacak
çamaşır serilecek /kuruyanlar katlanacak
bulaşık mak boşaltılacak
Banyo dolabına bakmaya devam
bugün şampuanlardan ekleyeceğim şişelerime banyoda basmalı şişe kullanıyorum.bitenleri atacağım.

Mart hedefleri ve yapılacaklar değerlendirme
  • kızımın odası düzenlenecek ***** tamam
  • 8 martta arkadaşlarım gelecek menü hazırlanacak**** tamam
  • kışlık pijama yenilenecek**** tamam
  • 15 martta termal otele gidilecek----- karar vermedik
  • bol su içilecek---- çok içemiyoum
  • kitap okunacak---- okuyamadım başlayacağım
  • ay sonu kalan para birikime atılacak........ fazla paralarımı bir yere koyuyorum bittikçe ordan alıyorum veya elime para geldikçe oraya ekliyorum şuan 1500 tl civarı oldu ama sürekli değişiyor miktar.

günaydın.geçen alışveriş yapaerken ıspanak almamıştım dün aldım.annem temziler diye düşünüp cinlik yapacaktım ben temziledim.bulaşık makinasını boşaltım öncesinde üşenip akşam bulaşıklarını elimle yıkadım.resmen nefret ettim ıspanaktan.doğramasınıda yaptım.annem ince ince istedi.yattığımda onikiyi geçiyordu.parmaklarım ve omzum ağrıyor.çocuklara yemek yedir ,çay demle servis et vs vs.elle tutulur bir iş ortada yok ama ben bitmiş vaziyetteyim.

Evet ıspanak zor temizleniyor. yılda 1-2 kez yaparım.
yıkanmış olsa alırdım hep :)

bence yapılacak listesi oluşturma bir süre :) planların aksarsa da dünyanın sonu değil diye düşün. Dediğin gibi esnek olmamız hem bize hem çevremizde sevdiğimiz, birlikte yaşadığımız insanlara iyi gelecek :) (Bu arada bende çok agresifleşebilen biriyim )

Evet kızlar yarın banyo dolaplarında son gün
bildirimleri göreyim :) daha 2. görevde dağıldık

Dün akşam,
-1 makine çamaşır yıkandı kurtuldu katlandı yerleştirildi.
-yeşillikler yıkandı kurutuldu, poşetlendi, dolaba yerleştirildi.
-buzluktan kemik suyu çıkarıldı. Kemik suyu ile hem düdüklüde çorba yapıldı, + hem de bulgur pilavı yapıldı. (her ikisine de soğanlarını dolaba hazırladığım kavanozdan kullandım.)
-yemek yedik, sofrayı kaldırdım.
-Mutfağı toparladım.
-1 makine bulaşık yıkandı. temizler yerine yerleştirildi. kalan kirliler makineye kondu.
-çocuk uyutuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…