Ayakkabı için üç alan var bir kışlık yazlık alanı ikinci yedek ayakkabılarımızı koyduğumuz alan üçüncü günlük ve misafir için ayrılan alan üçüde farklı yerlerde

Bugün yöneticiye işlerimin yoğunluğundan bahsettim sen yaparsın diyor.
Şu işler var benle alakası yok aslında diyorum 2 dk da yaparsın diyo
yani başkası yapsın o zaman 2 dk işse
ben görüyorum duyorum işim kalmadı ay sonuna kadar diyenleri.
yakında gelirler bana bir yükselirim de o gün ne zaman olur bilemem
neyse ben kaçtım bugün eve geç gitmeyeyim şu işler bitsin.

Ben üç sene bekledim olmadı en sonunda gecen ay ayrıldım canım inşallah emeğinin karşılığını alırsın

Yıkanan çamaşırları yerleştirdim
Kızımın dolabını düzenledim 2 sweet ayırdım
Ütü yaptım
Ayakkabılığı temizledim 2 çift botum vardı onları bu sene daha giymem diye düşünerek kaldırdım
Görev tamam

İyi akşamlar kızlar, Hastalıkla birlikte evi iyice saldım. Hemen yarınki yapılacaklar listemi yazayım:
1- evi süpür/sil
2- WC - lavabo yıka
3- Çamaşır yıka/yerleştir
4- nevresim değiştir

Neyseki yemeğim var. Onunla uğraşmayacağım. Güzel bir haftasonu olsun. Okuldaki muhabbetler psikolojimi kötü etkiliyordu. O açıdan tatil olması iyi oldu. Bir an önce feraha çıkalım ülke ve tüm dünya olarak..

Bu arada bu hafta 4 temel rutinimde aksamalar oldu:
1-su: hastalıktan ötürü tat alamadığımdan 2lt yi tutturamadım.

2- spor: yapamadım. Ve hemen göbeğim kendini belli etmeye başladı.

3- oyun: oyun rutinine uyanmadım kendimi iyi hissetmediğimden.

4- kitap: her gün okudum. Çocukları uyuturken yatağımda telefon ışığında okuyorum çok iyi oluyor.

Yarın itibariyle toparlayacağım bu konuları da inşallah.

Çarsaf değiştirildi deforme olmuştu eskimişti artık çıkartırken de yırtıldı onada güle güle dedik. Eskimiş bir atletlede vedalaştık.
Dondurucuya 5yufka ile börek sardım hazırda eskiden yapardım çok kolay oluyor. Ani misafir için. Akşam yemek yok ise10numara.
B irde ramazana girmeden bir operasyon yaparım.

Selam kızlar dün evin bütününü temizleyemedim ama baya iş yaptım
sonra annemler geldi

bugünde kalan yerleri bitireceğim ki pazar gününe iş fazla kalmasın.

1- evi süpür/sil
2- WC - lavabo yıka
3- Çamaşır yıka/yerleştir
4- nevresim değiştir

Bugünkü işleri hallettim. Yarın toz alırım çamaşır ve yemek toparlama dışında bir işim olmaz. Vestiyer ve ayakkabılıktaki ayakkabılara el atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…