İyi akşamlar kızlar, Hastalıkla birlikte evi iyice saldım. Hemen yarınki yapılacaklar listemi yazayım:
1- evi süpür/sil
2- WC - lavabo yıka
3- Çamaşır yıka/yerleştir
4- nevresim değiştir
Neyseki yemeğim var. Onunla uğraşmayacağım. Güzel bir haftasonu olsun. Okuldaki muhabbetler psikolojimi kötü etkiliyordu. O açıdan tatil olması iyi oldu. Bir an önce feraha çıkalım ülke ve tüm dünya olarak..
4 adet ( morlu pembeli, mavili turkuazlı karışık, siyah grili, siyah.... beyazı birine verdim)Kaş tane mevsimlik /spor ayakkabınız var arkadaşlar?
Geçmiş olsun canım su baskını için, çamaşır makinasının içine bir tane bulaşık makinesi tableti at kazan temizleme ayarında çalıştır istersen ben hep öyle yapıyorum tertemiz oluyorSelam kızlar günaydın
Cumartesi günü pek bir iş yapamadım
Pazar günüde bodrumu su basmış daha öncesinden duvarlarını kırmışlardı ama bız onaylamamıştık tabi
yani bir sürü malzememiz çöp oldu.
bende evi temizledim baya iş bitirdim
çamaşır mak sirkeyle yıkadım kirler baya gitmiş başka nasıl temizlesem faydalı olur.
Bu haftayı planlayacağım.
birde alınacak listesi yapacağım.
İki spor 3 not 1 topuklu klasik (düğünler için) 7-8 tane babet tarzı rahat klasik karışık tarzlarKaş tane mevsimlik /spor ayakkabınız var arkadaşlar?
Ben sıvı kullanıyordum ama tablet alıp denerim sağol :)Geçmiş olsun canım su baskını için, çamaşır makinasının içine bir tane bulaşık makinesi tableti at kazan temizleme ayarında çalıştır istersen ben hep öyle yapıyorum tertemiz oluyor
Aslında cok ayakkabımız var. Azalmak lazım. Benim toplamda 30 ayakkabı çıkar gibi geliyorİki spor 3 not 1 topuklu klasik (düğünler için) 7-8 tane babet tarzı rahat klasik karışık tarzlar
Ben bi kaç ay önce baya eledim şu an elimdekiler de çok yeni daha bi iki seneye bunlar yıpranır yerine daha az alınabilir. Eskiyen in yerine hemen yenisini değil de elimizdekileri eskitip 3 tane çıktıysa 1 tane alınıp azalmaya gidilebilirAslında cok ayakkabımız var. Azalmak lazım. Benim toplamda 30 ayakkabı çıkar gibi geliyortopuklu botu, topuksuz botu, aynı şekilde ayakkabılar, babetler, spor ayakkabılar....
Aslında cok ayakkabımız var. Azalmak lazım. Benim toplamda 30 ayakkabı çıkar gibi geliyortopuklu botu, topuksuz botu, aynı şekilde ayakkabılar, babetler, spor ayakkabılar....
makine temizleyiciler var çamaşır makinesi için.Selam kızlar günaydın
Cumartesi günü pek bir iş yapamadım
Pazar günüde bodrumu su basmış daha öncesinden duvarlarını kırmışlardı ama bız onaylamamıştık tabi
yani bir sürü malzememiz çöp oldu.
bende evi temizledim baya iş bitirdim
çamaşır mak sirkeyle yıkadım kirler baya gitmiş başka nasıl temizlesem faydalı olur.
Bu haftayı planlayacağım.
birde alınacak listesi yapacağım.
Aslında cok ayakkabımız var. Azalmak lazım. Benim toplamda 30 ayakkabı çıkar gibi geliyortopuklu botu, topuksuz botu, aynı şekilde ayakkabılar, babetler, spor ayakkabılar....
son 2 yıldır kendime hiç ayakkabı almadım :) çoook uzun süre daha alacağımı sanmıyorum.Ben bi kaç ay önce baya eledim şu an elimdekiler de çok yeni daha bi iki seneye bunlar yıpranır yerine daha az alınabilir. Eskiyen in yerine hemen yenisini değil de elimizdekileri eskitip 3 tane çıktıysa 1 tane alınıp azalmaya gidilebilir
Ben bu yola girdim, almayarak azalacağım. bitene kadar almam :)Zamanla sende istediğin sayıya düşersin.
benim şuan 5-6 tane ama bu yıl bu sayı biraz yükselecek
iş yerinde ayakkabı eskittiğimden diğer zamanlar ayakkabı bulamaz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?