İnşallah satabilirsin. Aslında o kadara gerek yokmuş. bilemedik :)ben de aynıyım. kaç çift çıkar bilemiyorum.
Benim tek sevdiğim şey ayakkabı. Aslında 1-2 tane tutturup onları giyiyorum sürekli.
Diğerleri dolap bekçisi kalıyor öyle. Azalatmak lazım. bir letgoya koymayı deneyeyim.
benim gözüm hala ayakkabılardaİnşallah satabilirsin. Aslında o kadara gerek yokmuş. bilemedik :)
Bulaşık makinesi tabletini ben de duymuştum. Yapıcam bugünGeçmiş olsun canım su baskını için, çamaşır makinasının içine bir tane bulaşık makinesi tableti at kazan temizleme ayarında çalıştır istersen ben hep öyle yapıyorum tertemiz oluyor
Mia- ayakkabılık listesinde neden sadece ben varım? Görevin verildiği gün temizleyip yazmıştım
Çaydanlık kettle listesinde de varım ama onu da yapmıştım
Aaaa ama yapan herkes yokki listedeEvet yapanları yazıyoruz listeye
Aaaa ama yapan herkes yokki listede
Biz okul ara verince anneme gelmek zorunda kaldık.
Eşim evden çalışırsa tekrar eve döneceğiz.
Kızlar bu dönemde ne gibi tedbirler alıyorsunuz
Ben biraz alışveriş yaptım erzak ama öyle çok değil büyük bi stok vs yapmadım yani gerek var mı bilmiyorum, dışarı çıkmamaya çalışıyorum eşim çıkıyo ama mecbur sizde durumlar nasıl
Ben de sabah kendime yapılacaklar listesi oluşturdum. Gün sonunda yazarım..Pazartesi
Pırasa yemeği 20 dk
Etraf toplama 15 dk
mont ve hırka yıkama asma 10 dk
Eylül yıkama 20 dk
dinlenme 1 saat :)
yemek sonrası mutfak toplama yaparım bugünlük bu kadar...
ayakkabı dolabına bakamadım evin dış girişinin orada havada soğuk haftaya pazar gününe kaldı.
Biz hayatımıza aynı şekilde devam ediyoruz. Dezenfektan kolonya sık sık el yıkama gibi tedbirler ekleyerek. Eşimde bende çalışıyoruz. Eşime evden çalışmak gibi bir durum olmaz. Bize de henüz bir şey söylenmedi. bekleyip göreceğiz.Biz okul ara verince anneme gelmek zorunda kaldık.
Eşim evden çalışırsa tekrar eve döneceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?