- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Yapabildiklerine şükretmek gerekli bence şartlara göre başarılı. Müze için yurt dışı müzelerini netten bakabilirsiniz. Belki bu resimdekiler ilginizi çekerMart ayı sonu olmak üzere. Ben de yaptıklarımı kontrol edeyim bari:
1- Kiralık ev bulunacak ve mümkün olursa taşınma işlemi yapılacak.(Ev bakmalara başladık ancak karantina nedeniyle nisana erteledik.)
2- Yeni eve geçerken sadeleşme çalışmaları yapılacak.(Elden çıkarılan birkaç parça haricinde olmadı)
3- 2-3-4 mart izin alınacak. Bu sürede bebeğime televizyonsuz yemek yemesi öğretilecek.(umarım) hafta sonu ve izin zamanı her gün parka çıkarılacak.(karantina dışında her park fırsatını değerlendirdik. tv ile yemek yeme devam.)
4-500 sayfa kitap okunacak.(okundu)
5- KPSS için coğrafya ve vatandaşlık konu anlatımları bitirilecek.(soru çözümü de yapılacak inşallah)(coğrafya tamam, vatandaşlık yarım)
6- Öğlen ve akşam ekmek yenilmeyecek.(pilav makarna bu ay serbest)(yapamadım)
7-AGİ ödemeleri birikime atılacak(dolar almaya niyet ettim inşallah)(yapamadım)
8- Kot pantolon alınacak.(alındı)
9-Ankara Kalesi ve Müzeleri kapsayan bir şehir turu düzenlenecek.(eşimle aylık rutin baş başa zamanımız)(karantina engeli)
10-Her gün min 5000 adım atılacak.(karantina engeli)
11- Kızımla televizyon açık olmadan 2 saat zaman geçirmek.(mümkün olduğunca yapıldı)
12- Su içmek ve dereotu yemek(sütüm azalıyoooo)(mümkün olduğunca yapıldı)
13-Mart ayı şantiye çalışma hedeflerimi tamamlamak (mümkün olduğunca yapıldı)
Mart ayı genel anlamda pek verimli geçmedi. Durum dışarı çıkmama nedeniyle fena halde sekteye uğradı.
Müze gezisi eşimle beraber zaman geçirmemiz, ev iş rutinini kırmamız için istediğim birşeydi. İkimiz de mimar olunca müze gezisi bize hitap ediyor.Yapabildiklerine şükretmek gerekli bence şartlara göre başarılı. Müze için yurt dışı müzelerini netten bakabilirsimizı
Yazdım ama geç kaldım resmi ancak bulabildim. Bende görüntü aldım hiç gezmedim işaretli yerleriMüze gezisi eşimle beraber zaman geçirmemiz, ev iş rutinini kırmamız için istediğim birşeydi. İkimiz de mimar olunca müze gezisi bize hitap ediyor.
İnternetten müze gezisi yapmak güzelmiş ama, bu konularla ilgili önerebileceğin siteler var mı acaba?
Mimar misin ne güzel yeteneklisinMüze gezisi eşimle beraber zaman geçirmemiz, ev iş rutinini kırmamız için istediğim birşeydi. İkimiz de mimar olunca müze gezisi bize hitap ediyor.
İnternetten müze gezisi yapmak güzelmiş ama, bu konularla ilgili önerebileceğin siteler var mı acaba?
Arkdasım merhaba bende evlendikten sonrq bu duruma düştüm kendi içimde. Cocugum yok buarada . Ben giymediklerimi bitwkım uygulamlardan satmaya basladım farklı yemekler yapmaya basladım, birde kıyafet ve dekorasyon ürünlerini değiştirmeye wksesuar ekleyip cıkarmak, üzerlerine biseyler işlemek cıkarmak gibi seylere sardım. Kendime düzgün yeme saati , kahve saati yaptım. Örneğin 1 de kahve saati 3de meyve saati vs beni motive etti öneririmBir zamanlar çeyiz alışverişleri, kıyafet, eşya derken kızım doğduktan sonra minimal yaşam serüvenime başlamış oldum.
Sürekli bitmeyen ev işlerinde bu süreci hızlandırdı diyebiliriz.
Evin dağınıklığı negatif enerjisini üzerimden atmak istiyorum.
Deneyimlerimi paylaşacağım burada.
Arkdasım merhaba bende evlendikten sonrq bu duruma düştüm kendi içimde. Cocugum yok buarada . Ben giymediklerimi bitwkım uygulamlardan satmaya basladım farklı yemekler yapmaya basladım, birde kıyafet ve dekorasyon ürünlerini değiştirmeye wksesuar ekleyip cıkarmak, üzerlerine biseyler işlemek cıkarmak gibi seylere sardım. Kendime düzgün yeme saati , kahve saati yaptım. Örneğin 1 de kahve saati 3de meyve saati vs beni motive etti öneririm
Nasılsın suhan? Yazmıyorsun özlettin :)selamlar
mart hedeflerim
--1 kitap++++++++++++++++++++
--haftada en az üç gün egzersiz-------------------
--2 litre su+++++++++++++++++++++
--evden 20 parça eşya çıkarma++++++++++++
--banyo paspası almak.çeyizimdeki paspası çıkardım hediye vermek için .onun yerine başka kullanıyordum.almaktan vazgeçtim.onu eskiteceğim.gayette güzel.iyi para vermişim ozamanlarda annem öyle dedi.ben hatırlamıyorum
--her pazar çocuklarla dışarda aktivite.güzel başlangıç yapmıştki kahrolası korona gelene dek
--kişisel bakıma özen..ayın başında baya salmıştım.son haftada tekrar toparlnadım
--ekmek azaltma(baya azalttım)....ekmeğe geri döndüm.sebepmi tabiki korona
--çocukların eksiklerine bakıp listeleyip önem sırasına göre alma(yaza hazırlık).maalesef olmadı.şuan netten alışveriş yapmak istemiyorum.
--akıllı robot süpürge için araştırma ve kendini ikna etme..ikna oldum.ama şu aşamada çıks
evet çok verimli geçmemiş mart ayı
esnek çalışmaya geçtim.evde olacağım acil durumlar dışında.haftada bir gün çalışacağım şuan denilen o.iyi bir değerlendirme yapacağım.bol film ve çocuklarla bol vakit geçireceğim.yavaş yavaşta minimalizm ve düzen adına ev işlerini ve eşya ayrıma işlemlerini yapacağım.herkese kolay gelsin.
iyiyim sen nasılsın.yoğun çalışıyordum.bugün son.esnek çalışmaya geçiyorum.şükür.yoğunluktan bakamıyordum bile..bende özledim.şöyle bir okudum herkes ne güzel işler yapıyorNasılsın suhan? Yazmıyorsun özlettin :)
İyiyim ben de, buralardayım. Fırsat buldukça yaz, habersiz bırakma..iyiyim sen nasılsın.yoğun çalışıyordum.bugün son.esnek çalışmaya geçiyorum.şükür.yoğunluktan bakamıyordum bile..bende özledim.şöyle bir okudum herkes ne güzel işler yapıyor
Buna kesinlikle bakacağım. Merak ettim şimdi :)Yazdım ama geç kaldım resmi ancak bulabildim. Bende görüntü aldım hiç gezmedim işaretli yerleri
Ahh ya ben de çok üzüldüm alamadığım için. Türk lirasında kaldı param. Gerçi bu gidişle gideceği yer olacak, cep telefonum kapandı birden bire. Eğer tamir olmazsa telefon almam gerekecek.Mimar misin ne güzel yeteneklisinben düz çizgi bile çizemem. Kardeşim de şehir plancı oda yeteneklidir.
Birde Mart ayı doları alsaydın keşke yükseldi bu ay epey
İnşallah canım :) birde salonu kapattık yani gitmiyoruz haftada bir temizliyorum iş yüküm azaldı genelde mutfakta oturuyoruz arkdaslarımız geldiğinde de mutfaktayız ailelerimiz uzakta burda olanlarda calaıyor zaten gelince acıyorum salonu sadece tv izlemiyoruz netflix oda laptoptan bazi aksamlar. Buzdolabında buzluktaki tüketene kadar alısveriş yapmıyoruz yazdan yapıp atıyorum orayada. Baya idare ediyor haftada 2 gübün buzluk günü nohut fasülye vs. Maddi manevi faydasını görüyorm. Aerık bebiş içinde tedavideyiz oma büyük bi miktar masraf oluyor ama yapacak birsey yok . Evimizin kredisi var arabamızın yakıtı onuda haftalık az bi miktar alıp düzenli harcıyoruzAynen günlük rutinler ve ev düzeni insana moral veriyor.
Ne güzel böyle düzeni sağlamışsın bebeğin olduğunda zorlanmayacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?