Süt reçeli nasıl oluyor?Dün banyo detaylı temizlendi çanta ve kullanmadığım hurç vardı onlar yıkandı. Kuruyan çamaşırlar katlandı yerleştirildi ütü yapıldı yerleştirildi poğaça yaptım eşim süt getirmişti onu pişirdim geçen sefer süt reçeli yapmıştım yine yapacağım tavsiye ederim. Ocak Tezgah silindi temizlendi.
Bugun tek yemek yaparım galiba pek iş yapmak içimden gelmiyor
Ben de çok severim ellerine sağlıkMikan ben çörek otu çok severim. Hamurun üstüne serpiştiriyorum. Sevenlere tavsiyemdir baya lezzet katıyor.
Karamelize bir şey bir litre süte bir bardak şekeri Kaynatıyorsun kıvam alınca şeker eriyince kabartma tozu atıyorsun biraz köpürüyor sonra hemen iniyor zaten sonrada üzerine isteğe vanilya koyuyorsun ve yaklaşık1saat belki daha fazla renginin dönmesini ve kıvam alması için sürekli karıştırıp duruyorsun. Böyle ben 150ml 1adet bir kavanoz reçel yaptım. Adı reçelde kendi daha çok Karamelize bir şey. Senin yediğin nasıl bir şey idi. Bu sefer şekerini daha az koyacağım çünkü çok geldi bize tarifte öyle yazıyor diye koyduk bize uymadı.Süt reçeli nasıl oluyor?
Ben dışarda keçi sütü reçeli yedim kusacaktım. Bir de güzel bir şey sanıp kahvaltımın sonuna saklamıştım
Görevliye sordum herkes çok beğeniyor dedi. Deneyen var mı aranızda?
Benim sırrım eşimKızlar maşallah ne çok iş yapmışsınız herkesin ellerine sağlık ♥
Mikan maşallah ya sen iki çocukla bu kadar şeyi nasıl yapıyorsun sırrını ver bana da
Mia her zamanki gibi düzenli belleza lindalinda herkes atakta maşallah benim de ev işleri yolunda evdeyim zaten kendime de bir rutin belirlemeye çalışıyorum, telefonum kırıldı benim de ekran paramparça canım oğlum sağolsun camlar döküldü resmen bantladım buraya çok yazamama sebebim bu, dışarı çıkar çıkmaz ilk iş telefon almak ama bunun için galiba en az bir ayım var
Benim yediğim daha doğrusu yiyemediğim buydu. Belki keçi sütünden olduğu için sevmemişimdir. Keçi peyniri, koyun eti falan da sevmem çünkü.Karamelize bir şey bir litre süte bir bardak şekeri Kaynatıyorsun kıvam alınca şeker eriyince kabartma tozu atıyorsun biraz köpürüyor sonra hemen iniyor zaten sonrada üzerine isteğe vanilya koyuyorsun ve yaklaşık1saat belki daha fazla renginin dönmesini ve kıvam alması için sürekli karıştırıp duruyorsun. Böyle ben 150ml 1adet bir kavanoz reçel yaptım. Adı reçelde kendi daha çok Karamelize bir şey. Senin yediğin nasıl bir şey idi. Bu sefer şekerini daha az koyacağım çünkü çok geldi bize tarifte öyle yazıyor diye koyduk bize uymadı.
Evet aynen böyle Nutella gibi. Bende sevmedim ama eşim seviyor dışardan aldı bir kaç defa hep yap diyordu bende tutturamam diye düşünüyordum sonra baktım kolay olanda bir litre süte olur dedim ama oldu. Ben yemiyorum ağır geldi sadece tadına baktım olmuş mu diye. Eğer eşin çocuklar sever dersen yap. Keçi ürünleri ağır olur biraz bizim burada böyle bir tesis var sütü peyniri sucuğu yemeği aklına ne geliyor ise herşey keçiden hatta adıda ketçi. İlk yedim ağır geldi hatta tansiyon var bende fırladı. Ama annem yedi midesini bozdu çok afedersin sıkıntı yaşadı yani her insana gelmeyebilir.Benim yediğim daha doğrusu yiyemediğim buydu. Belki keçi sütünden olduğu için sevmemişimdir. Keçi peyniri, koyun eti falan da sevmem çünkü.Eki Görüntüle 2611984
Ben yapmıştım inek sütünden. Tadı hoşuma gitti. Acaba keçi olunca ağır mi geldi?Süt reçeli nasıl oluyor?
Ben dışarda keçi sütü reçeli yedim kusacaktım. Bir de güzel bir şey sanıp kahvaltımın sonuna saklamıştım
Görevliye sordum herkes çok beğeniyor dedi. Deneyen var mı aranızda?
Evet ağır gelmiş olabilir. Çünkü koyun keçi ürünlerini yiyemiyorum.Ben yapmıştım inek sütünden. Tadı hoşuma gitti. Acaba keçi olunca ağır mi geldi?
Eline sağlık ne lezzetli olmuştur :)Bu da benim sütlü ekmeğim. Çeşni olsun diye içine kekik, domates kurusu, siyah zeytin koydum.
İtalyan ekmeği (focaccia) benzeri oldu. O da lezzetli oluyor. Tavsiye ederim. Damykitchen deki tariften
Hazır bir serum mu yoksa karışım mıGünaydınlar
Bu sabah erken uyandım.
kendime kahve yaptım dışarıyı izledim ve hazırlandım işe geldim.
dün çok yorucu geçti eve geç gittim yemek sonrası ancak sofrayı topladım.
kızımında uykusu vardı ama yatak keyfi yaptı baya geç uyudu bende yanında uyudum
sonra uyandım saçıma serum yaptım biraz telefona baktım geri uyudum.
Hazır bir serum mu yoksa karışım mı
Ev süpürüldü
Lavabo wc temizlendi
Mutfak sıfırlandı (SUHAN )
1 mak bulaşık yıkandı
1 mak çamaşır yıkandı
Yarın yıkananlar yerleştirilecek
Buzluk temizlenecek
Dökülme olayı bence folik asit ve b12 ben bu içerikli takviye aldığım zamanbir adet bile dökülmüyor.Dr hazırladığı bir tonik var. Birde int aldığım serum var.
bir gün tonik birgün serum kullanıyorum ilacımı içiyorum.
baya minik minik bir sürü saçım çıktı ama dökülmeler tamamen kesilmedi.
Bu da benim sütlü ekmeğim. Çeşni olsun diye içine kekik, domates kurusu, siyah zeytin koydum.
İtalyan ekmeği (focaccia) benzeri oldu. O da lezzetli oluyor. Tavsiye ederim. Damykitchen deki tariften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?