Şaka gibi değil miİban tanımladıysan hiç boşuna gitme vermiyorlarmış. Ben de şikayetvarda okudum. Herkes maaşının yatmamasından şikayetçi ama bu durumda ptt şubeleri de bir şey yapamıyor bekleyin diyorlarmış. İban tanımlamayanlar alıyormuş parasını.
Maalesef. İbana otomatikman yatırmaları lazımdı. Evinde para gelsin diye bekleyenleri anlayabilirim, sonuçta ptt çalışanları sırayla dağıtacak.Şaka gibi değil mi
Albetik olacak diye okudum sıralama ikinci harfin seninkiMaalesef. İbana otomatikman yatırmaları lazımdı. Evinde para gelsin diye bekleyenleri anlayabilirim, sonuçta ptt çalışanları sırayla dağıtacak.
Oooo yandım ben o zaman burdaki nickimle vermeyecekler sonuçtaAlbetik olacak diye okudum sıralama ikinci harfin seninki
Oooo yandım ben o zaman burdaki nickimle vermeyecekler sonuçta
Evet Ortalama bizim ev içinde 1000tl. Önceden dışarıdan çok şey alırdık ama son 1.5senedir eve döndük hemen hemen her şeyin evde yapılması için ikamesi mevcut artık hatta o özel aplikasyonları indirdim mesela canım ekler istedi ordan bakıp yapıyorum daha uygun ve bereketli oluyor hem daha sağlıklı. Toplu alışveriş işi çok daha düzenli oluyor hatta ben bazı deterjanları stoklu gidiyorumGunaydin kizlar
Stok durumuma baktim
Ayin sonuna kadar yetecek miktarda yiyecegimiz var toplu almistik.
Boyle daha mi bereketli oluyor anlamadım. Bugune kadar hic su kadar mutfak icin ayirdim harcadik yapadim kafamiza ne estiyse aldik. Simdi diyet yapiyorum ya eve abur cubur falan alinmadigi icin sanki daha az harcaniyor. 1000 tl lik yapmistik alisveris ay sonu her seyden 3 er 4 er almistik. Eger ay sonuna kadar yeterse ki yeter bence demekki 1000 tl gidiyor dicem. Ama bu karantinadan dolayi böyle az cikti yoksa ay canım cekti yok pastaneye git pasta al yok abur cubur yok disarda söyle 2000 bini rahat buluyordu. Sizler mutfak butcesi ayiriyor musunuz?
Kolay gelsin benim de Camlar berbat ama her gün bir hışımla yağmur yağıyor düzelmedi bir türlüMerhaba hanımlar
Nasılsınız?
2 gündür hava güneşli burada
Dışarı çıkamayacağımıza göre bari cam silelim
Ne güzel demişsin ama hiç ilerleme yok gibi sanki sonsuza dek böyle devam edecek gibi hissediyor insan. Sağlıkla güneşli günlere ulaşırız inşallahİşe gidenlerin de Allah yardımcısı olsun
Bitse de kurtulsak
Ramazan’da orucumuzu tutup mis gibi sağlıkla bayrama erişsek
Önümüz yaz çayır çimen gezsek
Hayaller hayatlar ..
Ben de eksiklerimi liste yaptım ama durumdan dolayı dışarı çıkmıyorum. Acil olmayan hiç bir şey alma taraftarı değilim. En çok da istediğim kitapları sipariş edemediğime üzülüyorum. Kargo süresi yaklaşık 9 gün gösteriyor. Belki sokağa çıkma yasağı gelir diyorum. Bir de kargocular risk altında yazık neler okuyoruz. Bu dönemde kendini internet alışverişine verenler mi dersin, dikiş makasının sırf rengini beğenmediği için değiştirenler mi dersin.. bunları gördükçe aman ben eksik kalayım diyorum.Ne güzel demişsin ama hiç ilerleme yok gibi sanki sonsuza dek böyle devam edecek gibi hissediyor insan. Sağlıkla güneşli günlere ulaşırız inşallah
Bu arada evden bu ay hergün bir şey eliyorum. Her gün de çıkıyor atılacak verilecek.
Bi yandan da şu dönem geçince almam gereken eksikleri listeliyorum. Kesme tahtası, büyük teflon tava, kahve cezvesi gibi..
Keşke herkes böyle düşünse. Onlarda insan. Acil ve ihtiyaç olunmayan hiçbirşey alınmasa keşke bu dönemde. Evde sıkılanlar kendini internet alışverişine vermiş gibi görünüyor. Kargoculara ekstra yoğunluk çıkıyor. Allah onlarında yardımcısı olsun.Ben de eksiklerimi liste yaptım ama durumdan dolayı dışarı çıkmıyorum. Acil olmayan hiç bir şey alma taraftarı değilim. En çok da istediğim kitapları sipariş edemediğime üzülüyorum. Kargo süresi yaklaşık 9 gün gösteriyor. Belki sokağa çıkma yasağı gelir diyorum. Bir de kargocular risk altında yazık neler okuyoruz. Bu dönemde kendini internet alışverişine verenler mi dersin, dikiş makasının sırf rengini beğenmediği için değiştirenler mi dersin.. bunları gördükçe aman ben eksik kalayım diyorum.
Amin canımKeşke herkes böyle düşünse. Onlarda insan. Acil ve ihtiyaç olunmayan hiçbirşey alınmasa keşke bu dönemde. Evde sıkılanlar kendini internet alışverişine vermiş gibi görünüyor. Kargoculara ekstra yoğunluk çıkıyor. Allah onlarında yardımcısı olsun.
Sağlık olsun bekliyoruz bakalım bu ay yatar inşallah :)belleza tüm cesaretimi toplayıp gittim şube kapalı yazı yazmışlar ikinci bir emre kadar şubemiz kapalı kalacaktır diye mecbur geri döndüm
Yok ben de şimdi almam keyifli günlerde almak hatta gidip kendi elimle almak istiyorum mümkünse. Biz de hiç çıkmıyoruz haftada 1 eşim eksikleri alıp geliyor. Zorunlu olmadıkça hiç bir şey almak istemiyorum. Gelen şeyi dezenfekte etmek de kafa yoruyor. Oldu mu olmadı mı. Eşimle ekmeği komple kesmeyi planlıyoruz. Daha önce yaptık yine yapabiliriz diye düşündük ortam müsait. Çocuklar zaten ekmek yemiyor.Ben de eksiklerimi liste yaptım ama durumdan dolayı dışarı çıkmıyorum. Acil olmayan hiç bir şey alma taraftarı değilim. En çok da istediğim kitapları sipariş edemediğime üzülüyorum. Kargo süresi yaklaşık 9 gün gösteriyor. Belki sokağa çıkma yasağı gelir diyorum. Bir de kargocular risk altında yazık neler okuyoruz. Bu dönemde kendini internet alışverişine verenler mi dersin, dikiş makasının sırf rengini beğenmediği için değiştirenler mi dersin.. bunları gördükçe aman ben eksik kalayım diyorum.
Günaydın,,Yok ben de şimdi almam keyifli günlerde almak hatta gidip kendi elimle almak istiyorum mümkünse. Biz de hiç çıkmıyoruz haftada 1 eşim eksikleri alıp geliyor. Zorunlu olmadıkça hiç bir şey almak istemiyorum. Gelen şeyi dezenfekte etmek de kafa yoruyor. Oldu mu olmadı mı. Eşimle ekmeği komple kesmeyi planlıyoruz. Daha önce yaptık yine yapabiliriz diye düşündük ortam müsait. Çocuklar zaten ekmek yemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?