Şu an bir şey alırken tek bir can alıcı soru soruyorum ‘virüs taşıyor mu taşımıyor mu?’Bir şey alırken bunu gözden geçirelim
Ne demek canım beni bir nebze motive etti umarım faydası olurTeşekkürlerMia- paylaşım için. İzledim ve içsel olarak beni rahatsız eden ama bu konuda adim atmaya üşendiğim durumları gözden geçirme fırsatı buldum. Bir adım bir adımdır. Atmaya başlayayım o halde.
Bir türlü bu yumurtalı ekmeği tutturamadım. Nasıl yapıyorsun canımGünaydınlar
Bugün 8 civarı uyandım
Henüz kahvaltı yapmadım acıkınca yumurtalı ekmek yapacağım
Biraz etrafı toplayayım
Dolapları düzenleyeyim
Ev gibisi yok
Geniş tabakta yumurta çırpıyorum içine tuz karabiber ekmekleri kesip yumurtaya koyuyorum her yerini bulaştıktan sonra kızgın yağa atıyorum mis gibi oluyorBir türlü bu yumurtalı ekmeği tutturamadım. Nasıl yapıyorsun canım
Şöyle çıtır çıtır olmuyor işte sütle filanda denedim istediğimetkiyi yakalayamıyorumGeniş tabakta yumurta çırpıyorum içine tuz karabiber ekmekleri kesip yumurtaya koyuyorum her yerini bulaştıktan sonra kızgın yağa atıyorum mis gibi oluyor
Ince dilimleyip çok kızartmak lazım ben orta yumuşak seviyorum :)Şöyle çıtır çıtır olmuyor işte sütle filanda denedim istediğimetkiyi yakalayamıyorum
Inş lindam kandilimiz mübarek olsunGunaydin kizlar
Bu ara ev isini gene birakmis durumdayim sadece mutfakta pisir ye topla kaldir kizi emzir uyut seklinde geciyor günlerim.
Hem dinleniyorum aslinda hem de yorgunum nasio oluyorsa artikin.
Hepimizin kandili mubarek olsun guzel günler görelim insallah sevdiklerimizle.
Geniş tabakta yumurta çırpıyorum içine tuz karabiber ekmekleri kesip yumurtaya koyuyorum her yerini bulaştıktan sonra kızgın yağa atıyorum mis gibi oluyor
Afiyet olsun eline sağlık ince deniyoeuzama suyuna düşmüyor sağlık olsunInce dilimleyip çok kızartmak lazım ben orta yumuşak seviyorum :)
Sansüre bayıldım :)Bende Tefal cookplus düdüklü var çok memnunum.
Vakti zamanında Git....gi...yor'dan çok güzel bir indirimle almıştım, mutfakta elim ayağım.
Bütçesi müsait olan Fissler alsın derim tabii kayınvalidemin 35 yıllık Fissleri hâlâ taş gibi sadece arada lastiğini yeniliyor.
Evet pazar günü böyle bir Twitter gördüm bende tanımladım ama gelen giden yok. Evimin üç apt ötesinde ufak bir şube var kalabalık değildir diye düşünüyorum yani her zaman olmuyor. (gaziantep) bugün de başka twetler gördüm yatmamış herkese sözde ptt de vermiyormuş. Arafta kaldım. Yarın cesaretimi toplarsam gidip soracağım sağlıklı cevap alırsam sanada iletirim. Evden alanda varmış bende rahatsızım ama durumu daha kritik olanlar var diye hiç o seçeneği düşünmedim. Boşyere iş gücü kaybı olmasın diye düşündümNeysesakinim ptt işinin maaşla ilgili olduğunu düşünerek soruyorum neden iban vermedin? Kapalı ve kalabalık yer sonuçta riskli olmaz mı? Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bizim buralar çok yoğun oluyor uzun kuyruklar oluşuyor İstanbul’da. O yüzden ben iban verdim ama bakalım kaç gün sonra hesaba yansıyacak..
İban tanımladıysan hiç boşuna gitme vermiyorlarmış. Ben de şikayetvarda okudum. Herkes maaşının yatmamasından şikayetçi ama bu durumda ptt şubeleri de bir şey yapamıyor bekleyin diyorlarmış. İban tanımlamayanlar alıyormuş parasını.Evet pazar günü böyle bir Twitter gördüm bende tanımladım ama gelen giden yok. Evimin üç apt ötesinde ufak bir şube var kalabalık değildir diye düşünüyorum yani her zaman olmuyor. (gaziantep) bugün de başka twetler gördüm yatmamış herkese sözde ptt de vermiyormuş. Arafta kaldım. Yarın cesaretimi toplarsam gidip soracağım sağlıklı cevap alırsam sanada iletirim. Evden alanda varmış bende rahatsızım ama durumu daha kritik olanlar var diye hiç o seçeneği düşünmedim. Boşyere iş gücü kaybı olmasın diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?