Günaydın herkese;
Yoğun bir pazartesi gününden merhaba. Geçen hafta kiralık bir ev bulduk. Şu anda yaşadığımız yere yakın. 3 sokak ötede. Bu ay taşınacağız işallah. Bu ay bütün evde sadeleşme çalışmaları yapacağız. Hafta sonu oturma odasındaki ıvır zıvırları çıkartıp iyice temizledim. Eşim sokağa çıkma yasağı olduğu için ofisine gidemedi. Ona güzel bir çalışma mekanı ayarladım.
Bu akşamdan itibaren etap etap kolileme ve sadeleşme çalışmalarına başlıyorum.
Teşekkürler canım. Mart ayı hedefimi nisan başında gerçekleştirdim. İnşallah bundan sonraki taşınmamız kendi evimize olur. Çok amin :)Taşınma iş yorucu olsa da tüm eşyaların elden geçmesi demek.
kolay gelsin :)
Çok güzel bir değerlendirme olmuş
babamda bir zamanlar hobi olarak bisiklet tamir ederdi.
sonra deposu olmayan bir eve taşınınca bütün malzemeleri başkasına satmıştı.
Selam kızlar sonunda cay molası verebildim
iş yerinde ateş ölçmeyle ve bazı düzenlemelerle geçti zamanım
önemli işlerimi de yaptım.
eve gidince etrafı toplar yemek yaparım
eşime boya aldıracağım karantina zamanları evi tadilat etmekle uğraşırız. Önce eylülün odasını boyayacağız. sonra yatak odasını.
sonra şartlar mümkün olursa karyola ve dolap siparişi vereceğim. şuan yatak odasından hiç memnun değilim. çok karmaşık geliyor.
Biz bebegimizin odasini 3 hafta once boyadik, hala biraz boya kokuyor.
Hicte aklimiza gelmedi icinde kimyasal icermeyen boyalara bakmak.
Odayi surekli havalandiriyoruz, insallah bebis gelmeden koku gider.
Gerci ilk etapta cogunlukla yanimizda uyur diye dusunuyorum.
Son bir kac is kaldi bebek odasinda. Duvarin delinmesi lazim ama beton diye ozel matkap lazim.
Bakalim bugun dayima ulasabilirsek belki duvar isleri hallolur ve bebegimin odasinin resmini sonunda paylasabilirim
Bizimde küf problemi var dıştan yalıtım ve içeriden küf engelleyici boya yapacağız.
kızımda 1 ay sonra geçer odasına şuan yatağı yanımızda :)
odanızı sabırsızlıkla bekliyorum
Boyaya nasıl karar veriyorsunSelam kızlar sonunda cay molası verebildim
iş yerinde ateş ölçmeyle ve bazı düzenlemelerle geçti zamanım
önemli işlerimi de yaptım.
eve gidince etrafı toplar yemek yaparım
eşime boya aldıracağım karantina zamanları evi tadilat etmekle uğraşırız. Önce eylülün odasını boyayacağız. sonra yatak odasını.
sonra şartlar mümkün olursa karyola ve dolap siparişi vereceğim. şuan yatak odasından hiç memnun değilim. çok karmaşık geliyor.
Boyaya nasıl karar veriyorsunMia- ? Kalite, renk...duvar kağıdı düşündün mü ya da başka bir alternatif? Benim de aklımda boya işleri de , kararsizim. Birde kendim yapabilir miyim diye düşünüyorum. Cesarete ihtiyacım var.
Bu ne güzellik ya maşallah çok beğendim sağlıkla huzurla büyüsün içinde bebiş en sevdiğim renklerBuda baska bir acidan.
Sol taraftada ikeanin pax dolabi var uc kapali suan yeterde artar. Hatta bir kismina kendi kislik ceketlerimizi astik.
Geçmiş olsun üstünden kocaman bir yük kalkmış ama benim merak ettiğim birşey var, neden bu kadar çok şey birikti, yani alışverişi mi severdin biriktirmeyi mi, bir de youtubeda bir vloggerdan dinledim depolama alanı olması bir yandan kötü birşeydir çünkü ayıkladı la depoya kalkanlar orada biriktirme birikir diyorsuuheröeltsn de doğruDün Bodrum katini temizledik, cöpler icin iki kisi kisi geldi aldi herseyi, bir oda dolusu esya attim
Yatak yorgan, cadir, kizak, bebek arabalari, cuval cuval kiyafet, oyuncak üc tane dolap, kirik bilgisayar masasi, cerceveler, bebek esyalari ve daha niceleri.. iki gündür posetlemekle ugrastim
O arada da cocuklarin oyuncaklarindan sattiklarimiz da oldu, cok ucuza koyunca illa ki aliyorlar, cöpe gitmesinden iyidir
1 euroya sifir kahve makinesi, sifir meyve sebze sikacagi ve dahasi bedava verdiginiz seyler, yazici falan da.. öyle yoruldum ki. Esyayla boguldum
Ayrilmasi zor olmadi degil, eski aliskanliklar. Ya aslinda kullanirim kafasi
Kullanmiyorum ama kullanmayacagim
Ya kullanisi zor ya da der kapliyorlar
Orta sehpami bile attim kullanmiyorum
Bodrum kati cöplerden arindi
Bugün biraz temizledim, yarin da raflarimiz geliyor. Bir köse raf olacak kalan diger alanlar da hobi icin ayrilacak
Cok mutluyum, cöp biriktirmek gercekten insanin yükü gibi
Geçmiş olsun üstünden kocaman bir yük kalkmış ama benim merak ettiğim birşey var, neden bu kadar çok şey birikti, yani alışverişi mi severdin biriktirmeyi mi, bir de youtubeda bir vloggerdan dinledim depolama alanı olması bir yandan kötü birşeydir çünkü ayıkladı la depoya kalkanlar orada biriktirme birikir diyorsuuheröeltsn de doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?