Geçmiş olsun üstünden kocaman bir yük kalkmış ama benim merak ettiğim birşey var, neden bu kadar çok şey birikti, yani alışverişi mi severdin biriktirmeyi mi, bir de youtubeda bir vloggerdan dinledim depolama alanı olması bir yandan kötü birşeydir çünkü ayıkladı la depoya kalkanlar orada biriktirme birikir diyorsuuheröeltsn de doğru
Buna ayiracak zamani ancak buldum desem, malesef istem disi birikti hersey
evlendim bebegim oldu, iste hersey o zaman basladi, henüz ev düzeni nedir, ihtiyac nedir, gereksiz nedir bunlarin hicbirini bilmiyordum. Deneye yanila, pismanliklar yasayarak bu günlere geldim. Tabi bu sürecte birikti de birikti.
bebegim olduktan sonra asla önüne gecemedim cünkü ilgilenemedim, yalniz büyüttüm bebegimi, üc yasina bastiginda ikinci dogumum gerceklesti ve yine biriken esyalara dönüp bakamadim, yorucu bir sürec, evin isini ancak görüyordum
evliligimin sekizinci senesindeyim ve bodrum cildirip tasmaktaydi, karantina döneminde öyle güzel zamanimiz oldu ki, esim de evde. bütün bunlari halledebildik cok sükür
tabi benim aldiklarim, hediye gelenler, bir de bazen kvdemin gereksiz hediyeleri oluyor, alisverisi cok seviyor illa ki aliyor birseyler. Esim cok kati bir dille alma anne cöpe gidiyor diye diretti. artik almiyor, en son getirdiklerini de geri verecegim
iki cocugun biriken kiyafetlerini düsün, oyuncaklari düsün, bebek yataklari, besikler, oyuncaklar, bisikletler, yürüme aletleri, bir sürü ivir zivir
elden cikarttim cogunu, satmak icin bir kismi bekliyor hala asagida, ama zaman buldukta internetten cok cüzi rakamlardan satiyorum
benim de biriken kiyafetlerim vardi, hem de cok. yillardir ayni bedendeyim diye ya ben bunu giyerim dedigim cogu seyi attim.
cok ama cok is vardi. yarin birkac eleme daha yapacagim gibi hatta. abartmiyorum toplamda büyük cöp posetlerini düsün onlardan en az 10 tane kiyafet cikarttim
cogunu da attim, bagisladim
hafifledim, bir daha bu kadar biriktirmeyecegim ama, en fazla iki yildir minimalist cizgilerde ilerliyorum, zamanla oluyor bu da
evimde hali yok mesela,hepsi bodrumdaydi hediye ettim gelip aldilar
cocuk büyütme sürecinde gercekten insanin bu tüp seylere zamani olmuyor, tek düsündügüm biraz dinlenebilmekti. su son dönemde cok rahatladim