Güle güle kullan canım hayırlı olsun süpürgen
Hemen düzeltiyorum ben v11 absolute'a bakmıştım. gözüm hep en pahalısında
Güle güle kullan mia ben de şarjlı el süpürgesi istiyorum. Özellikle yemekten sonra mutfağı süpürmek için. Her akşam makine açmak yorucu oluyor.
ben de bekliyorum yorumlarını.Aynen bende faraşla süpürüyordum ama çok da temizlenmiyordu tabi
kızım özellikle mutlaka batırıyor sonradan etrafı bakalım gelsin faydası eksiği herşeyi anlatırım :)
Valla bu karantina uzun surerse alim diyorum ama gunduzleri kizim tilki uykusuna yatiyor hangi ara calistiracagim onu dusunuyorum. Geceleri iyi uyumaya basladi ama gunduz uykusunu sevmiyor cocuk cok zor daliyor. Bu aralar ki hedefim zayiflamak o yuzden robota konsantre olamiyorum
Valla bu karantina uzun surerse alim diyorum ama gunduzleri kizim tilki uykusuna yatiyor hangi ara calistiracagim onu dusunuyorum. Geceleri iyi uyumaya basladi ama gunduz uykusunu sevmiyor cocuk cok zor daliyor. Bu aralar ki hedefim zayiflamak o yuzden robota konsantre olamiyorum
Dyson i burda ilk ben aldim denedim hepinize alin dedim. Kurutma makinasinda da gaz verdim hepinize. Robotu da siz aliverin gari
Off zayiflamam lazim basenlerim erimiyor bi türlü.
ben de rejime başlayalı 3. günüm oldu.Valla bu karantina uzun surerse alim diyorum ama gunduzleri kizim tilki uykusuna yatiyor hangi ara calistiracagim onu dusunuyorum. Geceleri iyi uyumaya basladi ama gunduz uykusunu sevmiyor cocuk cok zor daliyor. Bu aralar ki hedefim zayiflamak o yuzden robota konsantre olamiyorum
Dyson i burda ilk ben aldim denedim hepinize alin dedim. Kurutma makinasinda da gaz verdim hepinize. Robotu da siz aliverin gari
Off zayiflamam lazim basenlerim erimiyor bi türlü.
Ben 59 la hamile kalip 83 civari bi kiloyla doğuma gittimben de rejime başlayalı 3. günüm oldu.
Çarşamba 70,7 ydim.
Perşembe 69,3 çıktım.
Bugünkü kilomu bilmiyorum.
ödemi atayım da sonrası sıkıntı benim için. tatlı krizlerimle başa çıkabilirsem benden iyisi yok.
bunun için yasemin çayı aldım, kan şekerini düzenliyor insulin direnci ile savaşıyormuş.
Dizlerimdeki kıkırdak aşınması için, bamya tohumu yutuyorum. o da tok tutuyormuş ayrıca.
inşallah işe yararlar.
gelişmeleri paylaşırım inşallah.
Hadi inşallahBen 59 la hamile kalip 83 civari bi kiloyla doğuma gittimbaşladığımda 72.5 la basladim su an 66.5 um ama basebler gitmiyor kotumun içine giremiyorum. Eliptik bisiklet almistim onu yapmaya basliyorum bugün. 55 lere inecem cok pis gaza gelmis durumdayim.
Bebeğinin odasına bayıldım. Öncelikle bunu söyleyeyim.
Mümkünse diğer odalarının da dekorasyonlarını çekip atar mısın? Merak ettim.
Allah'ım hiç anlamadığım bir konu bu
Ben çalışıyorum. onun dışında evdeyiz. Eşim evden çalışıyor ki bu çok iyi oldu. çocuğu baktıracak birini aramadık. Ya da büyüklerden yardım istemek zorunda kalmadık.
Ben ev işi yapamıyorum. Neden? Çalışma günlerinde zaten içimden gelmiyor. Cumartesi günü de konstervatuvarımız online oluyor tüm gün ona gidiyor neredeyse. Pazar günü de yemek hazırla biraz toparlama derken yine hafta bitmiş oluyor.
Ben anlamadım nasıl geçtiğini.
Eviniz çok tatlı ya yurtdışındaki evlere bayılıyorum:)
Kahve makinandan memnun musn hango tür kahveleri yapabiliyorsun. Bilgi verir misin bende almak istiyorum ama kararsız kalmistim kilo alirim her gun icersem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?