Kahve makinandan memnun musn hango tür kahveleri yapabiliyorsun. Bilgi verir misin bende almak istiyorum ama kararsız kalmistim kilo alirim her gun icersem diye

Cappucino, espresso ve kahve yapabiliyoruz.
Sanirim internette bu makineyle yapabilcegimiz soguk kahvelerde var.
Hediye gelmisti, isyerinden arkadaslarim ev hediyesi olarak topluca almislar.
Ben cok memnunum, hele esim o makinenin en buyuk fani gunde en az 5 bardak kahve iciyor
Bu arada kahve makinesi alirken icine konulan kahvenin fiyatlarinada bakin mutlaka,
bazen gercekten cok pahaliya gelebiliyor.

O nasil bi kredi canim ya. Neden oyle evler mi pahalı ne kadar cektiniz ki. Ya da ev ne kadara mal oldu da 30 yil biraz fazla geldi bana.

Burda maalesef genelde oyle. 236 000 euroluk kredi cektik. Kira oder gibi oduyoruz.
Kiraya cikmis olsaydik, muhtemelen nerdeyse ayni miktari odemek zorunda kalacaktik.
Sene sonunda bir kismini vergiden geri alabiliyoruz, birde ev fiyatlari cogaldi.
Suan evi satmaya kalksak 315 000 e satabiliriz. Kar yapabiliriz ama bu fiyata asla boyle bir ev bulamayiz.

Tsk ederim canim

Tesekkur ederim canim arastirma asamasindayim alicam bi kac aya insallah.
Ev icinse kar etmissiniz zaten güle güle huzurla oturun insallah

halım el dokuması saçaklı seviyorum :) ama diğer yerler de normal halı var oralarda kullanırım robotu alırsam :)
tabi önce düdüklü ve kurutma tadilat işleri bitince
El dokuma ise tabi saçaklı güzel olur
Yarın artık kışlıkları kaldırmaya niyetlendim inşallah

Bekledigimiz raflar geldi, kurduk. Esyalari yerlestirdim
ya yine atilacak tonla sey carpti gözüme, batiyor artik elimde degil
dolu görüntüden cidden haz etmiyorum artik
ufak ufak halledecegiz
yarin yine inip elektirikli aletleri, kablolari, bilgisayar esylarini ne varsa elden gecirip ayiklayacak esim
öyle bir günlük is degilmis cidden bodrum katini düzenlemek, hayli zaman aliyor
elden cikmasi gereken bir akülü araba, bir oyuncak araba, iki kücük bisiklet ve scooterlar var
oglum büyüdügü icin araba koltugunu degistirmistik. kücügü yine bodrumda yer kapliyor, yrain satis icin ilana koyariz
cok severek aldigimiz bir bebek arabamizin parcalarini da kisa dogru satmayi düsünüyorum, arabaya nedense binesi geldi oglumun bu yastan sonra
kücükken asla oturmak istemezdi
gezdirebildigim kadar gezdirip kisin satisa koyacagim
kaba olan esyalar bu kadar, elbiseler ise ya satilacak ya da bagislanacak
ayirmistim halbuki, yine de fazla geldiler gözüme
verip vermeme konusunda kararsizim cünkü kizimin birkac sene icinde giyebilmek ihtimali var
bu konuda kararsizim aslinda
ilk digerlerini elden cikarayim da, sonra düsünürüm digerlerini

Gece geç yattığım (telefonda şuna da buna da bakayım kısırdöngüsünden kurtulamadığım ve herkes uyuyunca içten içe kendime zaman ayırma ihtiyacı duyduğum) için sabah uyanmada zorluk çekiyordum ancak iki gündür daha erken yatıp, kalkınca da geri uyumuyorum. Bu konuda daha kararlı olup yaşamı kaliteli hale getirmek için, insanlık için küçük, benim için büyük bir adım
Dün zamanın bereketini gördüm. Eşim kahvaltısını kendi hazırlayıp yiyip gidiyordu. Şimdi onunla kahvaltı yaptık. Sesimizi duyan çocuklar da uyanınca birlikte kahvaltı yaptık. (07.00 civarı) Kuş sesleri, portakal çiçeği kokusu ve yeni doğan güneş ışınları muhteşem. Bunları farketmeme neden olan Rabbime şükürler olsun.
Sabah güneş doğmadan hemen öncesinde atmosferde ozon gazının maksimum seviyede olduğunu okumuştum şimdi ismini hatırlayamadığım bir kitapta.Ozon gazının da insan üzerinde olumlu etkileri olduğunu biliyorum. Bunu düşünerek erken uyanınca kapıları pencereleri açtım. Evi havalandırdım. Şifa olsun inşaallah.

Bugün evi toplayıp, rutin okumalarımı yapıp, kışlık battaniyeleri yıkama düşüncesindeyim.

Oğlum lahmacun istiyor. Daha önce evde denemedik. Bugün onlarla etkinlik olarak bunu deneyeceğiz inşaallah. Hadi bakalım, hepimize kolay gelsin.

Tesekkur ederim canim. Daha guzeli sizin olsun. Ev kira olmayinca istedigimizi yapabildik
30 yillik kredi borcumuz var, caktirmayin
Kredi ödenir biter canım ev sizin sonuçta kira vermektense
Bende kredi ödüyorum normal kiralarda hep yükseliyor burda tadilat konusunda da geri kaldık baya ama 2 yıla biter
Eviniz de güle güle oturun :)

Sağol mikanim:)

Kolay gelsin telefondan uzun yazamıyorum
Ama sabah uyanmak çok güzel birde uykuyu almak önemli

Kullanma ihtimalin olan eşyaları sona bırak sonra en son elersin yada kullanırsın

Kahve mak al lindam
Alt msji aldim ben
Ben alacam deneyecegim sonra tavsiye edecegim degil mi sekerim anladim kuzum
Bunu da cok iyi arastirmam lazim hem uygun olacak hem bi sürü cesit kahve yapabilecek hemde kapsülleri ucuz ve ulasilabilir olacak. Dur ben bos kaldikca bakim bari.alinca size söylemeden duramam zaten

Bugün yatak odasını çok detaylı temizledim
Dolap üstü yatak altı silindi cam sildim yerleri süpürdüm
Kapısı ve yerler silinecek birazdan
Sonra yorgani havalandırıp nevresim geçireceğim
Yastıkların bir kısmını yıkarim kuruyunca diğerlerini yıkarım
Dolap içleri düzenliydi zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…