- 12 Ocak 2019
- 3.162
- 6.904
- 158
Ben negatif enerji, nazara inanırım. Etkilerini de yaşarım.Ya aslında ben böyle şeylere inanmam vs derdim ama ne yaparsam yapayım evimde bir negatif enerji var, bi arkadaş gelmişti bir kere evden cıktı iki dakka geçti geçmedi duvarlardaki tüm saatler yere düştü pat pat, ve bu eve başka da bir sürü şey yaşadım, alternatif bir şey denemek istiyorum yarın adaçayı nı denerim çıkınca normal de alır tekrar denerim, çok teşekkür ederim
Nazara bende inanırım mezarın yarısı nazar derler, nazarla ilgili ayet de var aslında peygamber efendimiz için bahsediliyor yanlış hatırlamıyorsam, ben de şuan oturduğum evin enerjisini sevmiyorum ama çözemedim işte benden mi kaynaklı, evden mi, gözden miBen negatif enerji, nazara inanırım. Etkilerini de yaşarım.
Aklıma geldi şimdi. Arkadaşlarla günüm vardı. Kışın oturuyoruz sobalı odada. Çay sonbet derken soba borusu vitrine doğru düştü.Kalktım tuttum. Yerine yerleştirdim. Biraz sonra bir daha düştü. ...Şaka gibi. Daha önce olan bir olay da değil yani.
Bazı insanlar ve mekanlar beni ya iter ya çeker. Her zaman olmaz ama olunca da hissederim.
Komşum var mesela. O ne zaman bir eşya, bir olay...yani bizimle ilgili ne dese bir olumsuzluk yaşarız. Eşimle konuşuyordu merdivende. Ne dediğini sordum. Zeytinyağıyla ilgili birşey söylemiş.O gider gitmez zeytinyağı bidonunun kapağı kırıldı. Böyle böyle birşeyler işte.
Onu takip etmek gerek azalma var mı diye işaret bıraktın mı bir yerineSirkeli karışımı yapıp bıraktım eve bakalım inşaallah etkisi olur
AA onu bilmiyordum netten baktım kabarma baloncuk ve renk değişimine dikkat edin yazmıştıOnu takip etmek gerek azalma var mı diye işaret bıraktın mı bir yerine
Evet onları takip aynı zamanda azalma var mı onuda takip etmek gerekiyorAA onu bilmiyordum netten baktım kabarma baloncuk ve renk değişimine dikkat edin yazmıştı
Granit bende almayı düşüyorym ama onlarda yıpranma olmuyor diyorlardı şimdi taç ve Karaca indirimde granitte ama karar veremiyor kadar para vermek te gözüme geliyorTavalarım ve granit tencerelerim yıprandı değişme zamanı geldi, bugün mutfaktan 10a yakın parça atılmak üzere ayıklandı, 5-6parça da kıyafet ayırdım verilmek üzere
Ben karaca kullanıyorum canım hiç memnun kalmadım taç ile ilgili bir fikrim yokGranit bende almayı düşüyorym ama onlarda yıpranma olmuyor diyorlardı şimdi taç ve Karaca indirimde granitte ama karar veremiyor kadar para vermek te gözüme geliyor
Aaa alacaktım. Bende yedi parça 300düştü iyi ki almamışım teşekkür ederimBen karaca kullanıyorum canım hiç memnun kalmadım taç ile ilgili bir fikrim yok
ne kurulama bezi gördüm, ne su ne de kettle.
Hiç dert etme. geçiyor yıllar ve bitiyor ödemeler. Allah ödeme kolaylığı versin. sağlıklı olalım çalışalım para kazanalım ki ödeyebilelim.Tesekkur ederim canim. Daha guzeli sizin olsun. Ev kira olmayinca istedigimizi yapabildik
30 yillik kredi borcumuz var, caktirmayin
Ben de bunları yaptım Ctesi günüBugün yatak odasını çok detaylı temizledim
Dolap üstü yatak altı silindi cam sildim yerleri süpürdüm
Kapısı ve yerler silinecek birazdan
Sonra yorgani havalandırıp nevresim geçireceğim
Yastıkların bir kısmını yıkarim kuruyunca diğerlerini yıkarım
Dolap içleri düzenliydi zaten :)
bu konuyu bilmiyorum, ama krediyle aldık biz ödedik diye midir bilmem evimden gayet memnunum.Hayırlı geceler kızlar geceye bir soru bırakmak istiyorum...
Genel anlamda mekanların özel olarak da evlerimizin enerjimizi yükseltip düşüreceğini düşünüyor musunuz, yani eşyadan bahsetmiyorum bazı yerlerde uğursuzluk soğukluk negatif enerji vs olduğunu düşünür msnz, yoksa bu duygular insanın kendi iç dünyası ile mi alakalıdır.?
evin her odasında 7 kere ayetel kursi okuyup üfle. ben ayetel kursinin enerjisi ile çok rahatlıyorum. her gece yatarken okumaya gayret ediyorum.Ya aslında ben böyle şeylere inanmam vs derdim ama ne yaparsam yapayım evimde bir negatif enerji var, bi arkadaş gelmişti bir kere evden cıktı iki dakka geçti geçmedi duvarlardaki tüm saatler yere düştü pat pat, ve bu eve başka da bir sürü şey yaşadım, alternatif bir şey denemek istiyorum yarın adaçayı nı denerim çıkınca normal de alır tekrar denerim, çok teşekkür ederim
Günaydınlar dün çok yorucu geçti
3 mak çamaşır yıkandı serildi.
2 mak bulaşık yıkandı.
balkona minderleri koydum sezonu açtık kızım eşim vakit güzel geçti.
sonra aklımdaki bazı yerleri temizledim düzenledim.
kızımı yıkadım sonra duş aldım
sabahta mak açık renkleri attım işe geldim
bugün eve gidince onları sereceğim birde yemek yapılacak bakalım
birde banyo bataryası su kaçırıyor eşim gündüz o işi halledecek etraf batarsa temizlerim artık.
Ben de bunları yaptım Ctesi günü
-halılar silkelendi.
-mutfak+salon+giriş+koridor+küçük oda+çocuk odası süpürüldü ve silindi (koltuk arkaları dahil).
-Mutfak camı ve salonun 2 camı silindi.
-1 makine bulaşık yıkandı yerleştirildi.
-3 makine çamaşır yıkandı+kurutuldu+katlandı+yerleştirildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?