Benim dolap çok büyük canım ya çekilecek gibi değil...neredeyse tavana kadar...üstünü merdivene çıkıp süpürüp siliyorum ama arkası fena....5.5 senede 3 ev degistirdim anca o sekil temizlendi...neyseki onumuzdeki ay yine tasiniyorum budefa ayak taktiracagim bakalim nasil olacak iyice yapisir tavana...esim degistirelim yeni alalim diyor ama daha çok yeni tertemiz bembeyaz yazık olur verilen paraya gerçekten...Geçen hafta çektik dolabı süpürdüm.
çok kirlenmemiş yere baya yapışık duruyor toz almıyor demekki
üstünü nasıl çıkıp temizliyeceğim bilmiyorum.
Benim dolap çok büyük canım ya çekilecek gibi değil...neredeyse tavana kadar...üstünü merdivene çıkıp süpürüp siliyorum ama arkası fena....5.5 senede 3 ev degistirdim anca o sekil temizlendi...neyseki onumuzdeki ay yine tasiniyorum budefa ayak taktiracagim bakalim nasil olacak iyice yapisir tavana...esim degistirelim yeni alalim diyor ama daha çok yeni tertemiz bembeyaz yazık olur verilen paraya gerçekten...
Tadi ayni. Ben hep oyle yapiyorum. Cunku bazen aklima geliyor aa suda bekletmedim derdi olmuyor. Buzlukta hazir bekletilmisi var nasil olsa :)Tamam saol cnm tadı değişmiyorsa böyle bazen haşlayıp atayim dolaba pratik olur hem
Dimi ne güzel olurdu artık evleri sadelestirdigimize göre ileride alacağımız eşyalarida kullanimi max düzeyde rahat olanı tercih etmeliyiz ben sanırım 2 sene sonra değiştiririm benim kocada gönüllü zaten herşeyeKeşke 2 parça alsaydım bende
hem her yere koyulurdu.
ilerde dolap yatırırsam tüm yaptırmam.
evin şekli uygun değil
dolap koyacak yer yok
Çok büyük rahatlık olur gerçektenTadi ayni. Ben hep oyle yapiyorum. Cunku bazen aklima geliyor aa suda bekletmedim derdi olmuyor. Buzlukta hazir bekletilmisi var nasil olsa :)
Kim moralini dusurdu reis.Bu hafta performans olarak düştüm
yani yeterli iş yapmıyorum.
kendimi düzeltmem lazım.
Sebebi de var aslında burda moralimi düşürenler...
ben bazen sikintilanip yazmış olabilirim ben miyim diye düşündümBu hafta performans olarak düştüm
yani yeterli iş yapmıyorum.
kendimi düzeltmem lazım.
Sebebi de var aslında burda moralimi düşürenler...
ben bazen sikintilanip yazmış olabilirim ben miyim diye düşündüm
pardon cnm
benim oğlum kreşe başladı öğle uykusu fazla geliyor bu yüzden gece geç uyuyor gelecek yıl uyku olmayacak ıns rahat ederiz
Merhaba kızlar
Sabah kan verdim
Geldim işler de yoğun
Annem de oğlan akşam biz de eşimle avm ye gideceğiz
Her gün evden ufak tefek şeyler çıkarıyorum
Ne evmiş at at bitmedi
aynen 15 aydır atıyorumbitmedi
Bitmez valla
Bu arada her gün de kafamda evden çıkmadan akşam atarım dediklerim var
İyi ki 6 yıllık evliyim (5 bile sayılır mayısta yıldönümümüz)
Ne ara birikti bu kadar eşya pesss
benim de sıkıntım o bana zaman kalmıyor ertesi gün daha yorgun ve gergin oluyorum böyle sürüp gidiyorİşte bizde ki durum
Öğlen uyuduğu için gece uyutmak çok zor ve hep geç saatler olduğu için bana zaman kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?