Hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturun inşallah canım ama çok uzak orası bana yaa kahve içmeye gelemem ki
Gerekirse 2 vasita olacak ama olacak
Çarşıya merkeze cok uzaklasacagim ama çarşıyı unutmam yine giderim oralara, avm olsun, Mevlana olsun, Konevî olsun...

Gerekirse 2 vasita olacak ama olacak
Çarşıya merkeze cok uzaklasacagim ama çarşıyı unutmam yine giderim oralara, avm olsun, Mevlana olsun, Konevî olsun...
kule olsun sen gelirsin artık ben 4 çocukla 2 vasıta değiştirdiğimi düşünemiyorum birini birinde birini birinde unuturmuşum

kule olsun sen gelirsin artık ben 4 çocukla 2 vasıta değiştirdiğimi düşünemiyorum birini birinde birini birinde unuturmuşum
Gelirim, sen iste yeter ki.
Arkadas bulsam, hazine bulmuş gibi seviniyorum.
Kaynanam yakin vefat etti, kayinbabam Kule'ye cok yakin oturuyor. Az biliyom oralari.
Konum atarsin panpa oluruz

Ayyy benimde en çok istediğim ev taşıyıp bir sürü eşya atmak

Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın

1-nevresim değiştirildi.
2-2 mak. çamaşır yıkandı, kuruyanlar katlanıp yerleştirildi.
3-WC-lababo yıkandı.
4- 2 mil Leslie yapıldı.
5-oğluşla etkinlik kitabından etkinlikler yaptık.

Akşam 9 da bir psikologun zoom üzerinden seminerine katılacağım. Çocuklarda öfke patlamaları ve pozitif disiplin konulu. Heyecanlıyım

Gelirim, sen iste yeter ki.
Arkadas bulsam, hazine bulmuş gibi seviniyorum.
Kaynanam yakin vefat etti, kayinbabam Kule'ye cok yakin oturuyor. Az biliyom oralari.
Konum atarsin panpa oluruz
Başınız sağolsun canım
Aynen ben de son zamanlarda çok yalnızlık çeliyorum KK daki bütün Konyalılara asılıyorum
Mia- geldi bize bi de LAydLiNe geldi çok seviniyorum burdan gelen olduğunda seni de beklerim

Mia- , Gonya'da mı? Sade yaşamcı arkadaşım benim:)
Ben de forumda gördüğüm Konyalilara asılıyom senin gibi, ama icraat yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…