Oooo çok romantik görünüyorHer akşam çocukları uyuturken telefonun ışığı ile kitap okuyorum. Dün akşamdan itibaren telefon ışığı değil mum ışığında okuma kararı aldım anımı daha güzel kılmak için
Araştırayım biOooo çok romantik görünüyorışıklı camsız gözlükler var onları da deneyebilirsin
Evet o gözlük çok iyiOooo çok romantik görünüyorışıklı camsız gözlükler var onları da deneyebilirsin
Ooo çok havalıHer akşam çocukları uyuturken telefonun ışığı ile kitap okuyorum. Dün akşamdan itibaren telefon ışığı değil mum ışığında okuma kararı aldım anımı daha güzel kılmak için
Hayırlısı olsunOğlum 1.sınıf ve yarın okulu açılıyormuş. Mesaj gönderdi öğretmeni. Nasıl olacağı konusunda karışığım. Evde sıkıldı da iyice. Ödev falan artık ittire ittire yapıyor ve ben böyle olsun hiç istemiyorum. Okul iyi gelecektir eminim de sağlık konusu kafamı karıştırıyor.
Hadi hayırlısı
Kolay gelsin tam zamanlı çalışmak kolay değil ama bir şekilde düzen oluşuyorslmlar
esnek çalışma kaldırıldı.şuan kara kara düşünüyorum.haftanın belli günleri çalışmaya alışmıştım.yeni rutinler oluşturmam lazım.şimdi işlerimi halledip yeni düzen ve mart ayı için liste hazırlayacağım
slmlar
esnek çalışma kaldırıldı.şuan kara kara düşünüyorum.haftanın belli günleri çalışmaya alışmıştım.yeni rutinler oluşturmam lazım.şimdi işlerimi halledip yeni düzen ve mart ayı için liste hazırlayacağım
Slmlar,
WC lavabo temizledim.
Ayva reçeli yapmak için ayva doğradım.
Oğluşla oyun etkinlik yaptık.
Öğleden sonra 2 buçuktan akşam 7.40 a kadar dersim var.
Daha da kendimi yoramam
Yeni programa alışmak zaman alacak ama alışacağız mecburKolay gelsin hanımlar
Ama siz halledersiniz
Hayırlı olsun, sınıflar kaç kişi olacakmış?Selamlar
Bugün bizim için yeni bir dönem başladı. Kızım anaokuluna kayıt oldu.
Okul normalde tam gün 9:00-16:00
Bugün ilk gün olduğu için 2 saat durdu. Ben de orda bekleyip kameradan izledim :)
Bu hafta oryantasyon süreci olduğundan böyle kısa süreli gidecek.
Teşekkür ederim canım.Hayırlı olsun, sınıflar kaç kişi olacakmış?
Çok iyi, darısı bizeTeşekkür ederim canım.
Maksimum 12 kişi alıyorlarmış. Ama kızımın sınıfı sonradan açılan bir sınıf ve şu an 5 kişiler
Hayırlı olsunTeşekkür ederim canım.
Maksimum 12 kişi alıyorlarmış. Ama kızımın sınıfı sonradan açılan bir sınıf ve şu an 5 kişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?