Sizin ora da güzel
Sen bilirsin canım3 ay sonra taşınacağım kısmet olursa, mani olmazsa. 3 ay simdiki evimde oturmak icin camları silsem mi silmesem mi bilemiyorum.
Sizin ora da güzel
sil bence 3 ay baya uzun3 ay sonra taşınacağım kısmet olursa, mani olmazsa. 3 ay simdiki evimde oturmak icin camları silsem mi silmesem mi bilemiyorum.
Sizin ora da güzel
Bugün özel dersim vardı. Sabah sabah onları hallettim.Neler yaptın anlat bakalım
Yol kenarında hangi ağacın altında piknik yapan bir aile varsa Konyalıdır derim ve özellikle plakaya bakarım. Genelde öyle de oluyor.Konyali erkekler Antalya sever benim bildigimBen genelde her yeri severim Ama Aspendos'u unutamam, antik kent âşığıyım Bir gün gelirsem ararim, tamam, sag ol
MuhteşemBugün özel dersim vardı. Sabah sabah onları hallettim.
Eşim aradı derste. Bahçeye geçelim diye. Bizde kimseler yok diye bahçeye kaçtık. Pratikten makarna yoğurtla çocuklar bahçede yemek yediler. Evde dön dur, e hareket de kısıtlı olunca ay nasıl yoruldum.
Oruçtum. Salıdan beri tutuyorum. Hayvansal gıda almıyorum. Vücudumu 1 hafta dinlendirmek istedim. Yarın da inşaallah hacamat yaptıracağım. Rabbim şifa versin.
Ev işi mi? O da ne?Eki Görüntüle 2792377 Eki Görüntüle 2792381
Buraya içinizi açacak güzellikler bıraksam bugün kurtulabilir miyim senden acep sevgiliMia- ? Alırım bir dal maşaallah ınızı.
Eki Görüntüle 2792370
Aramız hoşgeldiniz öncelikleMerhaba kizlar.. bu topigi yeni gordum..
Epeydir minimalist yasama merak saldim.
Ayni zamanda geri dönüsüm atiksiz yasama da alismaya calisiyorum..
Henüz cok basarili olamasamda hevesimi ve gayretimi diri tutuyorum..
Cevremde bu konulari konusabilecegim hic kimse yok..
Farkindaliginin yüksek olduguna inandigim insanlar bile bu konu karsisinda ne sacmaliyor diye dusunuyor..
Bu konuda neler yapiyorsunuz nasil yol izliyorsunuz.. topicte neler oluyor merak ediyorum.. eger izin verirseni araniza katilmak isterim
Evony çocuk var memnunuz.Kızlar bu arada çocuklarınız için kullandığınız maske markaları neler? Maske almam gerekiyor ama kimisi kokuyor, kimisi yüze tam uygun değil. Help meee
YıkardıkBen bulaşıkları biriktirir biriktirir çağırırdım seni
Eline sağlıkSlm kızlar,
1-evi komple süpürdüm.
2-çocukları yıkadım.
3-2 mil Leslie yaptım.
Çay time şimdi
Ohh ne güzel mis gibiBugün özel dersim vardı. Sabah sabah onları hallettim.
Eşim aradı derste. Bahçeye geçelim diye. Bizde kimseler yok diye bahçeye kaçtık. Pratikten makarna yoğurtla çocuklar bahçede yemek yediler. Evde dön dur, e hareket de kısıtlı olunca ay nasıl yoruldum.
Oruçtum. Salıdan beri tutuyorum. Hayvansal gıda almıyorum. Vücudumu 1 hafta dinlendirmek istedim. Yarın da inşaallah hacamat yaptıracağım. Rabbim şifa versin.
Ev işi mi? O da ne?Eki Görüntüle 2792377 Eki Görüntüle 2792381
Buraya içinizi açacak güzellikler bıraksam bugün kurtulabilir miyim senden acep sevgiliMia- ? Alırım bir dal maşaallah ınızı.
Eki Görüntüle 2792370
Bizimki slc diye firmadan almışım memnunum sağlam kokusuzKızlar bu arada çocuklarınız için kullandığınız maske markaları neler? Maske almam gerekiyor ama kimisi kokuyor, kimisi yüze tam uygun değil. Help meee
Merhaba kizlar.. bu topigi yeni gordum..
Epeydir minimalist yasama merak saldim.
Ayni zamanda geri dönüsüm atiksiz yasama da alismaya calisiyorum..
Henüz cok basarili olamasamda hevesimi ve gayretimi diri tutuyorum..
Cevremde bu konulari konusabilecegim hic kimse yok..
Farkindaliginin yüksek olduguna inandigim insanlar bile bu konu karsisinda ne sacmaliyor diye dusunuyor..
Bu konuda neler yapiyorsunuz nasil yol izliyorsunuz.. topicte neler oluyor merak ediyorum.. eger izin verirseni araniza katilmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?