Eki Görüntüle 2133594
Kullandığım makyaj ürünlerini paylaşıcam demiştim.
birkaç tane eleme yaptıktan sonra bunlar kaldı.
kullanmadıklarımda var deodorant ve koltuk altı stick
daha doğal ürün buldum onu alıcam.
ve güneş kremi alıcam.
Selamlar,
Ev hediyelerini dağıtmaktan bir hal oldum yahu:) Geçen haftalarda kızımın kreşten arkadaşları gelmişti. Bir tanesi kocaman bir kase getirmiş. Onun fotoğrafını çekip iş yerindeki çay işlerine bakan arkadaşa gösterdim. Beğendi. Bugün ona getirdim.
Bir de kızıma geçen yıl böyle kürk gibi bir mont ve panço şeklinde yağmurluk gelmişti. İkisi de gösterişli fakat kullanışsız ürünlerdi. Hiç giyilmediler. Dün kızımın kışlıklarını kaldırırken bunları ikinci kızıma da giydirmeyeceğime karar verip, sabah Kızılay'ın giysi kutusuna koydum.
Bir şey soracağım. Geçen yıl hediye gelen bir kahve fincanı takımı var. Paşabahçe'nin kendi mağazasından alınmış. Onu değiştirmek istiyorum ama değişim için süre var mı ki? Değişim kartı yaklaşık 6 ay öncesine ait.
Peyyy. Gayet elimde kaldı yaniDeğişim
Fatura tarihinden itibaren 30 gün içinde herhangi bir “Paşabahçe Mağazaları A.Ş.” mağazasında değişim kartı, faturanın aslı ile ürün değiştirme işlemi yapabilirsiniz.
Mağazalarımızda değiştirme işlemi aşağıdaki kurallara uygun olarak yapılmaktadır.
Not: X işaretli ürünler outlet ürünüdür ve değiştirme işlemi yapılamaz.
- Fatura üzerindeki fiyat esas alınır.
- Ürünün hasarsız ve kullanılmamış olması gerekmektedir.
- Ürünle birlikte, kutu varsa özel ambalaj malzemeler ve aksesuarları mağazaya teslim edilmelidir.
Peyyy. Gayet elimde kaldı yaniVerecek birini bulayım bari:)
Canım bi kıyafet mağazasında da 1 aydı ve 1 ay geçmişti ancak mağaza Müdürü ile konuşmam söylenmişti, konuştum ve değişim yapabilmiştim, istersen şansını deneyebilirsinPeyyy. Gayet elimde kaldı yaniVerecek birini bulayım bari:)
Teşekkürler canım. Bi şansımı deneyeyim o zaman.Canım bi kıyafet mağazasında da 1 aydı ve 1 ay geçmişti ancak mağaza Müdürü ile konuşmam söylenmişti, konuştum ve değişim yapabilmiştim, istersen şansını deneyebilirsin
a hamile mısın hayırlısı ıle kucagına almayı nasip etsin rabbimmBende beşik yürüteç oyuncak anakucagi saklamıştım.
2.nasip olcak inşallah.
Sonra bende vericem.
ay azıcık sade ve özEki Görüntüle 2133594
ve güneş kremi alıcam.
Evet 3 aylika hamile mısın hayırlısı ıle kucagına almayı nasip etsin rabbimm
Bu parfümün kokusunu cok seviyorum ben.Eki Görüntüle 2133594
ve güneş kremi alıcam.
Bu parfümün kokusunu cok seviyorum ben.
ay azıcık sade ve öz
kuruyan rimel ıcın bır bardaga sıcak su doldur ıcıne koy yumusuyor o zaman kullanılıyor :)Benim makyaj malz. Sepetde
Elemiştim kalanlarıda zaten kullaniyorum.
En çok rimel bitiyor ya da kuruyor
Far ,aydinlaticim ,alligim falan hic yok.
Kullanmıyorum.
Usenirimde ya surmeye.
Bugün ben ev temizlemek istiyorum bakalim nereden baslasam
Bulasik ve c.mak. calisiyor
2mak. Daha çamaşır sirada bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?