Selamlar,

Ev hediyelerini dağıtmaktan bir hal oldum yahu:) Geçen haftalarda kızımın kreşten arkadaşları gelmişti. Bir tanesi kocaman bir kase getirmiş. Onun fotoğrafını çekip iş yerindeki çay işlerine bakan arkadaşa gösterdim. Beğendi. Bugün ona getirdim.

Bir de kızıma geçen yıl böyle kürk gibi bir mont ve panço şeklinde yağmurluk gelmişti. İkisi de gösterişli fakat kullanışsız ürünlerdi. Hiç giyilmediler. Dün kızımın kışlıklarını kaldırırken bunları ikinci kızıma da giydirmeyeceğime karar verip, sabah Kızılay'ın giysi kutusuna koydum.

Bir şey soracağım. Geçen yıl hediye gelen bir kahve fincanı takımı var. Paşabahçe'nin kendi mağazasından alınmış. Onu değiştirmek istiyorum ama değişim için süre var mı ki? Değişim kartı yaklaşık 6 ay öncesine ait.

Değişim

Fatura tarihinden itibaren 30 gün içinde herhangi bir “Paşabahçe Mağazaları A.Ş.” mağazasında değişim kartı, faturanın aslı ile ürün değiştirme işlemi yapabilirsiniz.
Mağazalarımızda değiştirme işlemi aşağıdaki kurallara uygun olarak yapılmaktadır.

• Fatura üzerindeki fiyat esas alınır.
  • Ürünün hasarsız ve kullanılmamış olması gerekmektedir.
  • Ürünle birlikte, kutu varsa özel ambalaj malzemeler ve aksesuarları mağazaya teslim edilmelidir.
Not: X işaretli ürünler outlet ürünüdür ve değiştirme işlemi yapılamaz.

Peyyy. Gayet elimde kaldı yani Verecek birini bulayım bari:)

Peyyy. Gayet elimde kaldı yani Verecek birini bulayım bari:)
Canım bi kıyafet mağazasında da 1 aydı ve 1 ay geçmişti ancak mağaza Müdürü ile konuşmam söylenmişti, konuştum ve değişim yapabilmiştim, istersen şansını deneyebilirsin

Geçen hafta da bildirim yapmadığım için bu hafta elden çıkan 14 parça yazacağım.

Yün bebek yorganı, bebek nevresim takımı (bunları kayınvalideye vermek üzere ayırdım), kışlık çocuk çorap (çöpe), evde kullanılmadan duran emporio armani erkek saat (letgodan 100 tl ye sattım), 2 erkek ayakkabısı (ayakkabı kutularımı yerleştirirken 2 tanesini ayırıp, belediyenin giysi kutusuna attım), çocuk yün yelek (belediye kumbarasına gideceklere ayrıldı)
Bayan gömlek (belediye kumbarasına), erkek gömlek (belediye giysi kumbarası), ev alt giyim (çöpe), bayan gömlek (iş yerinde çalışan birine verdim), iki çocuk üst kıyafet ve bir alt eşofman(çocuk kıyafetlerini çoğunluk verdiğim kişiye)

Bunun dışında iki hafta içinde çeşitli zamanlarda 3 gömlek alındı, 3 gömlek bakıcının oğlu için verdim.
bayan atlet alındı, karşılığı olarak atlet çöpe atıldı
kendim için aldığım iki gömlek ve ayakkabının karşılığını henüz atmadım

Bir çantam ve bir kaç kemerimde eskisin diye sıkça kullanmaya başladım :)

Tam benlikmiş, etrafımda ki fazla eşyalar gözümü yoruyor.. Çok eşya sevmem ama eşim sever bu yüzden onun eşyalarını yavaş yavaş atarak başlayacağım işe nihahahaha

Günaydın minimalist olma yolunda ilerleyenler...

Dün planlarım pek uymadı.
market işi çıktı.
annemde yemek yedik.

bugün köye gidilecek
pazar günü annemde kahvaltı ve mevlite gidilecek.

planlarımı buna göre ayarlamalıyım.

Bu parfümün kokusunu cok seviyorum ben.

Benim makyaj malz. Sepetde
Elemiştim kalanlarıda zaten kullaniyorum.
En çok rimel bitiyor ya da kuruyor
Far ,aydinlaticim ,alligim falan hic yok.
Kullanmıyorum.
Usenirimde ya surmeye.

Bugün ben ev temizlemek istiyorum bakalim nereden baslasam
Bulasik ve c.mak. calisiyor
2mak. Daha çamaşır sirada bekliyor.

1-2 şampuan denemesi yapmak zorunda kaldık.
artan şampuanları ablama verebilirim.

sac maskesi uyguluyorum faydasını görmedim ürünün.

sabun ve duş jeli kullanıyoruz.

saç bakım yagını da 2 kez kullandım.
her hafta uygulamaya calışıcam.
yapamazsam vericem.

banyodan baslayıp hergün 1 oda düzenlenicek

ayrıca fotoğrafları albümde paylaşıcam :)

kuruyan rimel ıcın bır bardaga sıcak su doldur ıcıne koy yumusuyor o zaman kullanılıyor :)

Ben de bu sabah makyaj ve bakım malzemelerini gözden geçirdim.
- Akşam yatmadan önce yüz temizleyici ardından nemlendirici sürüyorum. El kremi ve dudak kremi sürdükten sonra da yatıyorum. Her birinden 1 adet ürün var.
- Sabah evden çıkmadan güneş kremi, göz altları için concealer, stick aydınlatıcı ve rimel kullanıyorum. Concealer ve rimel bitmek üzere.
- 2 adet rujum var. 1 tane açık pembe almak niyetim var.
- Banyoda doğal şampuan, zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Çıkınca da margarin kıvamında fındık yağı kullanıyorum. Bir önceki hamileliğimde de bu ürünü kullanmıştım ve çatlak olmamıştı. Umarım bu seferde olmaz.

Sonuç olarak, rimel concealer, makyaj temizleme pamuğu ve pembe ruj alınacak, bitince şu anki rimel ve concealer atılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…