Selam kızlar
Bugün eşimle birlikte bayapı temizlik yaptık. Oğlumun küçülen 2 adet ayakkabısını ayırdım. Pazar arabamızı hiç kullanmıyoruz. Onu anneme vereceğim.
Geçen yıl bayıla bayıla aldığım ama sonradan sevmediğim bir tane yeleğimi de bir üniversite öğrencisine vereceğim.
Ayakkabı ve çizmeleri elden geçirdim. Büyük konuşmak istemem ancak bu yaz için ayakkabı ihtiyacım görünmüyor
Yazlık bir beyaz çantaya ihtiyacım var. Onun dışında da bulabilirsem bir iki tane çiçekli tiril tiril elbise alacağım.
Onun dışındaki tüm parçalardan bol bol var. Bu yaz çokca giyerek eskitmek istiyorum. Zira heryer tıklım tıklım kıyafet
hu kızlar ben geldim bu gün yatak odasını temizliyorum
3 poşet giyisi atım bir halı bir perde kızıma verilecek ayırdım
iki poşet kıyafet ihtiyacı olan birine verilecek ayrıldı o arda kışliklarıda
kaldıracayım bu günlük bu kadar
Kolay gelsinMerhaba herkese
Bahar temizliği vakti gelince aklıma bu topik geldi. Size takılayım, plan yapayım, sevkleneyim istedim. Geçen sene evden epey ıvır zıvır atmıştım, bu sene işler daha kolay olur diye düşünüyorum.
yarın kızıma gideceyim ev taşıyacakKolay gelsin
Bende bu aralar daha cok is planliyorum
Hep birlikte bitirelim temizligi :)
Tuvalet eğitimini atlatmana çok sevindim. Ağlama nöbetleri de sıfırlanmasa bile epey azalıyor 4-4,5 yaş arasında.
Ben de ev temizliği konusunda aynı noktadayım. Çocuklu evde düzeni sürdürmek bile başlı başına bir iş. Düzeni sağlıyorum ama temizlik işi beni bayıyorMilletin ne dediğini hiç sallama. Çok hoşuna gidiyorsa gelip senin evinin temizliğini de halletsinler madem. Anne üzerine ne kadar çok iş alırsa çocuğuna tahammülü o kadar azalıyor. Bu yüzden süper kahraman olacağım diye kendini yıpratmanın bir anlamı yok.
Merhaba.. Başka bir sayfaya yazmıştım ama burası daha aktif sanırım.
Ben sadeleşmeye makyaj malzemelerimden başladım. Koca bir çekmece ve komidinin üstü dolunca temizlik yapmak da zorlaştı. Ve artık dur demenin zamanı geldiNe gereksiz şeylerle koca bir çekmeceyi doldurmuşum. 3 tane kirpik kıvırıcı, 5 tane tırnak törpüsü (bir tane neyime yemiyorsa) sayısız ruj ( çoğu fi tarihinden kalma ) kalemler, farlar, fondötenler, rimeller, fırçalar vs. Bloggerleri takip ede ede ihtiyacım olmayan bir sürü ürün almışım kendime çok kızdım. Bir kapatıcı, bir pudra, bir allık, iki göz kalemi, 1 lip balm, 1 tane de rimel bırakıp gerisini ayırdım. Tarihi geçenler çöpe gitti diğerleri arkadaşlarıma dağıtacağım. Üzerimden büyük bir yük kalmış gibi rahatladım.
İşte minimal makyaj malzemelerim
bunlar bitmeden de yenisini almayacağım. Eki Görüntüle 2136295
Sıra kıyafetlere geldi eminim giymediğim bir sürü kıyafet çıkacak elimden.
Taşınma işleri zordur ama daha zaman cok benceMrb kızlar tasınmama 1 ay kaldı ne yapsam diye dusunuyorum son 15 günde toplansam yeter sanırım...ama inanılmaz mutsuzum hiçbirşey yapmak istemiyorum
Selamlar minimal yaşama bende adım atmak istiyorumBir zamanlar çeyiz alışverişleri, kıyafet, eşya derken kızım doğduktan sonra minimal yaşam serüvenime başlamış oldum.
Sürekli bitmeyen ev işlerinde bu süreci hızlandırdı diyebiliriz.
Evin dağınıklığı negatif enerjisini üzerimden atmak istiyorum.
Deneyimlerimi paylaşacağım burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?