Geçenlerde angelina jolie neler yapıyor bakıyım dedim.
kadın çökmüş baya kilo vermiş.
çok zayıflık hoş durmuyor. 38 beden idealim.

Hanımlar, merhaba
Bugünden itibaren temizliğe yardımcı abla haftada bir gelmeye başlayacak. Sizce aşağıdaki konuların ideal temizlenme periyodu nedir?
- Mutfak Dolabı İçleri
- Buzdolabı
- Fırın
- Portmanto içi
- Banyo Dolabı çekmeceleri
- Kıyafet dolabı çekmeceleri

Dün fazla olan temizlik bezlerini eşimede verdim.
iş yerine götürdü.

temizlik sonrası
cam bezi 2 adet
1 genel temizleyici bez
1 koltuk halı silmeye bez bırakıp kalanı yine eşime vericem.
araba vs çok kullanıyor.

sonra zaten milli atlet bezleriyle de yola devam ederim.

uzun zaman temizlik bezi almayı düşünmüyorum.

Geçenlerde angelina jolie neler yapıyor bakıyım dedim.
kadın çökmüş baya kilo vermiş.
çok zayıflık hoş durmuyor. 38 beden idealim.
Bende bildiğin 0 bedendim ve mutluydum
Şimdi Allahım iskelet gibiymişim diyorum
O kadar incelmek istemiyorum
Ama göbek var onu eritmem lazım
38 beden bencede ideal

Valla bence de böyle gayet makul yani:))
Peki kapıların silinmesi? Onu yazmayı unutmuşum.

Ben yapabilirsem haftada bir yapmaya çalışıyorum. Gardırop üstlerini ve kapıları. En geç 15 günde bir.
Zaten üstleri boş olduğu için bir çırpıda siliniyor. Sürekli silindiği içinde toz tutmuyor kolay oluyor

Hala gelip gidip ayırdıklarıma bakıyorum vedalaşmak zor olacak:)
Sende zorlandınmı
Şuan o kadar az ki Allahım dışarı çıkarken giyecek hiçbirşeyimmm yokk modundayım :)
Bir arkadaşım geldi aldı sohbet ederken veriverdim al götür ihtiyaç sahibi insanlara ver dedim, insan giysilerinden ancak bu kadar zor ayrılır çok saçma bir baktım benim giysilerin içinden kendine de ayırmış giymek için

Normalde dağıtırım ama bunlara tam olarak kuyamıyorum sanırım kardeşime göndericem :)
Arkadaşım giyse görünce bi içim giderdi :)
Ben böyle kırk mağaza gezer iyice içime sindirir öyle alırım
Hepside çok beğenerek aldığım şeyler
Azıcık bağlanıyorum galiba
İlk defa zorlandım

Ben de öyleyimdir yurtdışından aldığım parçalar vardı hep özenerek seçtiğim. Giden gitti üzerine soğuk su
Tabi meğersem bu daha başlangıç imiş evi dağıtım resmen daha sonra yurtdışına taşındık bu yüzden. Ah ah öyle çok sevdiğim ev eşyaları vardı ki. Çok ama çok zor oldu. Hele benim gibi ev dekorasyonu ile kafayı yemiş biri için evim katalog evi gibiydi

Kapı silinmesi ben etrafı silerken tutma kulplarını ve toz tutan yerlerini siliyorum.
detaylı silersem de dolapları silince kapıyı da köpüklüyorum mesela öyle gün belirlemedim.

camlar 3 haftada ayda 1 silinse süper olur

Ben doğum öncesi kıyafetleri evden cikardim hep...49 kilo idim şimdi 58 olmuyordu eskisi kadar zayıf olmayı bende istemedigim icin saklamaya gerek yok

Ne diyosun ben çok pasaklıyım galiba çok utandım şuan

Günaydın minimaller.
Dün pazar arabamı
peluş battaniyeyi
pikemi anneme verdim.
ayırmıstım zaten

dün balkon yıkadım
3 cam 2 kapı sildim.
buzdolabı dışını sildim.
Günaydın dün bende 3 tane celik tencerimi anneme yolladım..
Banyodaki çelik paslanmış tenekemi çöpe attım
Mutfakdaki ıvır zıvır kutusunu yarıya indirdim...

bana hafta bir gün yardımcı geliyordu. her geldiğinde ev baştan aşağı süpürür silinir toz alınırdı. onun haricinde bir şey daha yapardı. örneğin salonun koltuklarını ve halısını evdeki halı yıkama makinesiyle yıkardı. ya da mutfak dolaplarını iç-dış silerdi, ya da bütün camları silerdi gibi. o kendi düzenini kendisi kurmuştu ben karışmazdım. sen de bu şekilde örnek verebilirsin.

ya da odak noktası seçebilirsin. her geldiğinde bütün ev süpürülür silinir ekstra olarak her hafta bir odaya ilgi gösterir. o odayla ilgili yapılacak listesini hazırlayabilirsin. örneğin duvarlar camlar kapısı vs silinir. dolap varsa içi silinir vs gibi.

İnstagram da bir proje başlatıldı.
8 ay 8 ihtiyaç
Bende katıldım.
Hedef tatil ve şu lazer epilasyonu peşin almak :)
Ayrıca kendime minimal sadelikle ilgili hem takip hem paylaşım için hesap actım.

Çok teşekkür ederim. Haziran ayı için bir program oluşturacağım. Bu ay her geldiğinde bir odanın tülünü yıkayıp asacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…