bende azalmak istiyorum..aslında ben düşünce olarak son derece minimalistim..eşyalarımı mümkün olduğunca kullanır,attığım zaman alırım..ama eşim ve çocuğum ben gibi düşünmüyolar ne yazık ki..hem alma,hem saklama konusunda son derece kararlılar malesef..
konuyu baştan okuyorum şimdi..mutlaka faydalanıcam ..
Mia- bende takibe alıyorum izninle..
gunaydin hanimlar bizim mesai 6da basliyor ilk once kizimin altini temizzleyip kiyafetlerini giydireyimm derken oyaliyor beeni sonra malum ev isleri.dun yine kuculenlerini ayirdim salon koltujkarini sildimm yastiklari kiyadimm derken gecti gitti zman ben bi yerdrn topluyorum kizzim bi yerden dagitiyor :) Allahtan esim sehir disinda . hala sizin eski sayfalari okuyup gozzden cikarmam gereken bi suru esya ayikliyorum ihtiyac sahipleri iccin takipteyim iyi bakin kendinize
Oh ne güzel bende o saydıklarını yapmam gerek
ama evi görsen.
felaket.
bugün dağınıklık toplarım.
yarına nasip kısmet...
takipteyimBenim ihtiyaclar belli hemen hemen
Gerci tadilat isine girersek masa sandalye alinacak.
Hesabimin ismi minimal_ev profilde kirmizi ojeli ellerimle doga fotorafim var :)
Bul beni :)
takipteyim
Eve geldim bakiyorum bos bos etrafa :)isin bitecegi yokki cocugu yika camasir at derken yine bi suru is bide annemlere gidip madimak ayikladik kıs icin oda ayri ince is hasla posetle derken oldu aksam :)
Allah kolaylık versin cnmKonuyu en başından okumaya başladım 61. Sayfadayim.
115 metrekare arti kileri olan kiralık evden
90 metrekare Kilersiz kendi evimize tasinacagiz inşallah
Bayaaaa bi şey götüremeyecegiz.
Dun bi gazla başladım
Eskiyen Sütyenleri ve 2 atlet attım
1 mont 1ust ve oğlumun küçülen bir üstü verilecek ayırdım
Tum takıları elde geçirdim bayaaa ayırdım
Saçma sapan kabloları attım eşim tutmuş atmamis zamanında
Bu sabah daha planlı gideyim dedim
İlk mekan mutfak
*bakliyat dolabında kavanozlarin bazısı bosalmisti ben de hepsini boşalttım makinaya attım geri doldurdum yerleştirdim. Tüm dolapları tek tek elden gecireceğim ama sadece oğlum uyuyunca yapabiliyorum yavaş ilerliyor o yüzden :)
Bu da resimler :)
Eki Görüntüle 2143699
Konuyu en başından okumaya başladım 61. Sayfadayim.
115 metrekare arti kileri olan kiralık evden
90 metrekare Kilersiz kendi evimize tasinacagiz inşallah
Bayaaaa bi şey götüremeyecegiz.
Dun bi gazla başladım
Eskiyen Sütyenleri ve 2 atlet attım
1 mont 1ust ve oğlumun küçülen bir üstü verilecek ayırdım
Tum takıları elde geçirdim bayaaa ayırdım
Saçma sapan kabloları attım eşim tutmuş atmamis zamanında
Bu sabah daha planlı gideyim dedim
İlk mekan mutfak
*bakliyat dolabında kavanozlarin bazısı bosalmisti ben de hepsini boşalttım makinaya attım geri doldurdum yerleştirdim. Tüm dolapları tek tek elden gecireceğim ama sadece oğlum uyuyunca yapabiliyorum yavaş ilerliyor o yüzden :)
Bu da resimler :)
Eki Görüntüle 2143699
Kolay gelsin :)
seni biliyorum ben tezgah takıntını felan hatırlıyorum.
zaten temizsin sadeleşmekde çok zaman alıyor ...
İnş yeni evinde huzurlu mutlu olursun hayırlı olsun
yaaaaaaa çok tatlisin iyi hatırladin valla :)
Tezgahım hala bomboş hatta eskisinden daha da boş olabilir:) mutfağım hep toplu düzenli. Mutlaka toplayıp yatıyorum
Amaaaa kıyafet çok. Kiler karman corman. Neyse tek tek ilerleyecegim bakalım. Mutfak eşyam az ama yine de verilecek bi kaç parça var aklımda
2 seramik tenceremi atmam lazım yerine granit alacağım ama yeni eve giderken yaparım demiştim bu evde dolap sikintisi var üst üste koymayım kötü olmaisnlar dedim ama o kadar bekleyemeyeceigm sanırım :)
mesela gideceğin mutfak küçükse
belli bir yerleşim sekli oluştur.
fotograflarını çek dolapların.
fazla kase bardak ıvır zıvır ver...
şu ev hediyeleri başlıyacak sonra :)
kıyafet ele başta.
sonra her mevsim geçişlerinde ayıkla tabi eskitmeyede çalış. azalıyor sonra :)
taşınmak yorucu ama eşyaların en güzel ayıklandığı dönem oluyor.
Mutfak çok rahat sigarim çünkü çoook az eşya var mutfakta. Bu evdeki dolaplar çok az ben de mutfak eşyası sevmiyorum gideceğimiz evde dolap fazla. Boş dolabım olur bence rahat rahat
Ama işte kıyafet konusunda zorlanıyorum aslında bayaa bi şey vermem lazim ama onlar bana bakıyor ben onlara. Giyiyorum aslında ama yıllar olmuştur yeter artık teşekürler bu kadar yil bana hizmet ettiğiniz için deyip ayrılmak lazım.
Bi de giyerim diye tuttuklarım var Amannn neyse çıkarım inşallah işin icinden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?