Teşekkür ederimMutfağın çok güzel, şık ve zevkliçok beğendim
Eline sağlıkBu akşam çocuk odası gardrop ve kitaplık da bitti.
WC dolap da tamam✓
Eşim kendi kıyafetlerini kendisi düzenleyecekmis
Yarın da yatak odasına bı el atarim kendi tarafım hemen biter diye düşünüyorumçünkü yakın zamanda bir duzenleme yapmıştım
İnce süngerli örtüler var hiç kaymıyorYaa onu düzeltmesi beni daha çok yoruyor bi ara çocuklar çıkarıp üstlerini bile örtüyorlar çadır yapıyorlar
Termal bir otele gidin, yiyip için havuza girip dinlenin. Ben olsam öyle yapardım.Bu bebeyle nasil olur ki karda yağıyor bilemedim. Ama yaz gelsin eve girmicem o kesin
Hatırlıyorum bu listeleribak bak güzelliğe bak
Geçmiş olsun canım.Kızlar dün gece kızım çok rahatsızlandı sabaha kadar 7-8 kez kustu. Sabah da başladı kusmaya sürekli su içse çıkardı. Doktora götürdük tahlil yapıldı, serum takıldı. Kanda enfeksiyon varmış. Salgın var dedi doktor. Dolayısıyla aktif olamadım bugün.
AA bunu da hi duymadım araştırayımİnce süngerli örtüler var hiç kaymıyor
Çok geçmiş olsunKızlar dün gece kızım çok rahatsızlandı sabaha kadar 7-8 kez kustu. Sabah da başladı kusmaya sürekli su içse çıkardı. Doktora götürdük tahlil yapıldı, serum takıldı. Kanda enfeksiyon varmış. Salgın var dedi doktor. Dolayısıyla aktif olamadım bugün.
Çok geçmiş olsunKızlar dün gece kızım çok rahatsızlandı sabaha kadar 7-8 kez kustu. Sabah da başladı kusmaya sürekli su içse çıkardı. Doktora götürdük tahlil yapıldı, serum takıldı. Kanda enfeksiyon varmış. Salgın var dedi doktor. Dolayısıyla aktif olamadım bugün.
Geçmiş olsun canım.
Kusmasını biraz azaltsın diye doktorumuz bize ilaçtan önce nişasta peltesi yaptırmıştı. Mideye koruyucu katman oluşturuyormuş.
En azından bir şey yiyebilir belki, daha çabuk toparlamasına yardımcı olur.
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler kızlarÇok geçmiş olsun
Evet herkes kendi istediği yerden başlıyorGünaydınlar
Nerden başlıyoruz tam olarak herkes kendine göre mi başlıyor
O zaman ben biraz daha toparlanınca başlıyım hala hastayımEvet herkes kendi istediği yerden başlıyor
Aynen bence de yaKıyafetlerimi yatağın üstüne koydum.
Yazlık kıyafetlerimi özlemişim yaz gelsin artık
Çekmece gerçekten toparlayıcı oluyorSelamlar
Dolabim raflar var malesef.
Düşündüm cekmecesiz olmayacak yine dağılacak
Cekmece siparişi verdim
Biraz pahalı olan model stoktaydi ama kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?