günaydıın
hayalim ütü mamasası, çamaşır askılığı ve elektrik süpürgesini ortadan kaldırabilmek. ev tadilat olurken marangoza çizip verdim istediğim dolabım iç dizaynını remen şoka girdim kafasına göre saçma sapan raflar yapmış. tam bir hayaller hayatlarr örneğiydi. ben işteyken annem ve babam kurdurduğu için öylece kaldı
teşekkür ederim canım çoook yeni daha :)Aaaa hamilesin. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş :)
aynen herşeyimi toplayacak çok iyi oldu. daha yerleştirme fırsatım olmadı.
merhaba kızlar
dün makyaj malzemelerimi elden geçirdim
3 tane oje, 1 makyaj temizleme kremi, 1 makyaj temizleme toniği attım
eskiden kalma bir sürü göz kalemim var kullanmıyorum da artık
meğer bunların da kullanım ömrü 24 aymış hiç haberim yoktu daha yeni öğrendim
öyleyse hepsinin atılması lazım.
size fotoğrafını da çektim. yalnız fotoğrafta dudak nemlendiricisi, el kremi, maske gibi bakım ürünleri yer almıyor. sadece makyaj malzemeleri var.
Çok kalemin varmış gerçekten :)
Makyaj yapmayı seviyorsan gayet kullanışlı görünüyorlar.
Bugün neler ayırdın kenara bakalım
Atmak istediğin kitaplara ben talibimmerhabalar herkese 3 senelik evliyim bende. sizi gördükçe her yeri boşaltasım geliyor benimde
geçen hafta tüm yazlık kışlıkları ayıkladım 8 poşet eşya ayırdık eşimle gardroba zaten yazlık ve kışlık olarak sığıyorduk şimdi daha bi ferah ferah sığıyoruz. benim sadece 2 nevresim takımım var ikiside taç ın. yetiyor biri yıkamaya gittiğinde ötekini seriyorum. hiç de bunalmadım şimdiye kadar. evimde aman aman hiç fazla eşya yok hatta salonda süs eşyam yok bile diyebilirim. konsol vitrin bunların hiç biri yok. toz alırken acayip kolaylık sağlıyor. yatak odasında şifonyerimin üstünde sadece küçük bi ayna ayna var hem modern döşemeye çalıştım hemde sade. ama azalmam konusunda hala bi kaç konum var. kitaplar gibi eşim vermek istemiyor. ama umarım ikna ederim toplasam 25 ancak vardır. sizleri okudukça hem gaza geliyorum hemde çok mutlu oluyorum millet bi şeyler attıkça deli miyim neyimama böyle çok eşyalı bi eve girince aboww ruhum bunalıyor yeminle o evlerden kaçasım geliyor. he bi de bi özelliğim var kıyafet çorap artık her neyse bir parça eşya alırsam eğer evden kesinlikle bir parça çıkarıyorum. eşimde alıştı bu huyuma garibim
eşim vermeye bi razı olsa tamam kuzum aklımdasın o zaman. ama kıyamıyor adam okuduğumuz kitaplar çoğu zaten ama günceller. inşallah razı olur:)Atmak istediğin kitaplara ben talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?