Dolap için benim yıllardır uyguladığım bir yöntem var.Günaydın kızlar
Dün oğlum kreşte uyumamış, o yüzden erken uyudu
Bende daha önce çıkardığım yazlık kıyafetlerimi düzenlemek için fırsat bulmuş oldum
Dolabımdaki (etek ve pantolon hariç) bütün üst kıyafetleri ev giyimlerini tek tek deneyerek elem yaptım
15 parça evden gönderdim hepsi solmuş, boyu kısalmış
Kardeşime de 3 parça ayırdım beğenirse giysin diye
Şimdilik yazlık üst alışverişi yapmaya ihtiyacım yok
Diyet yaptığım için de almak istemiyorum
Dolabım bayağı boşaldı ay nasıl hoşuma gitti anlatamam
Dolap için benim yıllardır uyguladığım bir yöntem var.
Klasik bir kaç parça hariç ( siyah bir elbise, kot ceket vs) 1 yıl giymedigim bir şeyi asla dolapta tutmuyorum. Giysi kumbaralarina bırakıyorum.
Başkası nasiplensin.
Hiç duygusal bağ oluşturmam , kıyamamazlik asla etmem.
Bir süredir çalışmadığım için zaten alışveriş konusunda da terbiye ettim nefsimi. İhtiyacım olmayan bir şeyi asla almıyorum. Bunu iş hayatına döndüğümde de devam ettirmeye kararlıyım. Çocuğumdan, eşimden o değerli vakitleri ayrı gecirerek yalnızca istiyorum diye gereksiz harcamalar yapmayacağım. Böyle düşünüyorum şu an.
Kozmetikte de bir ürün bitmeden yenisini almıyorum.
Mutfakta stok mantığından bile kurtardım kendimi haftalık planlı harcamalar yapıyorum.
Dolaplardaki ferahlık resmen ruhuna yansıyor.
Bu dönem nefsimi terbiye donemi... Bardağa dolu tarafından bakıyorum böylece :)
Oğlumun giysilerinde de aynı yöntemi uyguluyorum. Olmayan , küçülen bütün giysilerini ya giysi kumbarasina ya da bir yakınima veriyorum.
Hepsi tertemiz ve ütülü oluyor.
Oğluma da ihtiyaç dışında asla almıyorum. Çünkü çocuk kıyafetlerinin çocuklardan çok anneleri mutlu ettiğini farkettim.
Mutfak çok rahat sigarim çünkü çoook az eşya var mutfakta. Bu evdeki dolaplar çok az ben de mutfak eşyası sevmiyorum gideceğimiz evde dolap fazla. Boş dolabım olur bence rahat rahat
Ama işte kıyafet konusunda zorlanıyorum aslında bayaa bi şey vermem lazim ama onlar bana bakıyor ben onlara. Giyiyorum aslında ama yıllar olmuştur yeter artık teşekürler bu kadar yil bana hizmet ettiğiniz için deyip ayrılmak lazım.
Bi de giyerim diye tuttuklarım var Amannn neyse çıkarım inşallah işin icinden:)
Tam da olması gerektiği gibi süpersinDolap için benim yıllardır uyguladığım bir yöntem var.
Klasik bir kaç parça hariç ( siyah bir elbise, kot ceket vs) 1 yıl giymedigim bir şeyi asla dolapta tutmuyorum. Giysi kumbaralarina bırakıyorum.
Başkası nasiplensin.
Hiç duygusal bağ oluşturmam , kıyamamazlik asla etmem.
Bir süredir çalışmadığım için zaten alışveriş konusunda da terbiye ettim nefsimi. İhtiyacım olmayan bir şeyi asla almıyorum. Bunu iş hayatına döndüğümde de devam ettirmeye kararlıyım. Çocuğumdan, eşimden o değerli vakitleri ayrı gecirerek yalnızca istiyorum diye gereksiz harcamalar yapmayacağım. Böyle düşünüyorum şu an.
Kozmetikte de bir ürün bitmeden yenisini almıyorum.
Mutfakta stok mantığından bile kurtardım kendimi haftalık planlı harcamalar yapıyorum.
Dolaplardaki ferahlık resmen ruhuna yansıyor.
Bu dönem nefsimi terbiye donemi... Bardağa dolu tarafından bakıyorum böylece :)
Oğlumun giysilerinde de aynı yöntemi uyguluyorum. Olmayan , küçülen bütün giysilerini ya giysi kumbarasina ya da bir yakınima veriyorum.
Hepsi tertemiz ve ütülü oluyor.
Oğluma da ihtiyaç dışında asla almıyorum. Çünkü çocuk kıyafetlerinin çocuklardan çok anneleri mutlu ettiğini farkettim.
Kilo alıp verme sorununu ben de yaşadım son 10 senedir mütemadiyen aldım dolabımda her beden bulunurdu bu yüzden Benim kilo sorunlarım oldu yıllardır
bir verdim iki aldım
Sonra araya hamilelik girdi
O yüzden gardolabım biraz dağınıktı
Diyetisyene gitmeye başladım
Kilo veriyorum
İyice büyük gelenleri verdim
Tekrar kilo almayacağım
Yemek düzenimi kuracağım artık
İdeal kiloma geleyim senin sistemi kullanırım
Bende oğlum doğduktan sonra çalışmaya başlayınca ne kadar gereksiz harcamalar yaptığımı , onunla geçirmem gereken zamandan çaldığımı farkettim.
eşyalar bile çok gözüktü gözüme onu ayıracağım zamanı temizlik ile geçiriyordum.
Azalmaya başladım. Ferahladım.
Devamında almayınca birikim yapmaya başladığımı farkettim.
Sonrasında beslenme de bile sadeleşebileceğimi düşündüm
Mutfak alışverişim stoksuz.
Yemek düzenim oturmaya başladı
Liste ile kilo verdiğim için haftalık yiyeceğim yemeğe göre alışveriş yapıyorum.
Aldığım temizlik malzemelerinin de çeşidini azalttım.
Oğlumun kıyafetleri hediyelerde olunca çoğalıyor
Ama hep verdim kıyafetlerini
Başkaları da kullansın istedim.
Tam mevsim geçişinde olduğumuz için onun dolabına el atamadım ama bu haftasonu elden geçecek
Almamak , azalmak , çok güze bir duyguymuş
Etrafımda da herkes bu duyguyu yaşasın istiyorum
Annem ve kızkardeşim için bazen haykırmak istiyorum
Onlarda görsün istiyorum yaşasınlar bu duyguyu
Ama anladım ki herkes kendi aydınlanmasını yaşıyor.
Sonra bu siteye girince bakıyorum ki benim gibi düşünen ne kadar çok insan var.
En azından burada anlatmak , yeni fikirler edinmek beni daha mutlu ediyor.
İyi ki diyorum iyi ki denk gelmişim buraya ve size
Kilo alıp verme sorununu ben de yaşadım son 10 senedir mütemadiyen aldım dolabımda her beden bulunurdu bu yüzden ama artık akıllandım ben de 10 sene önceki kiloma döneceğim ve bir daha kilo almayacağım dolabımda tek beden üç beş beğendiğim pratik şık kıyafet olacak. yeni tarzım oturdu artık. Kot pantolon, şık bir bluz ve üstüne tarz bir ceket, altına rahat bir ayakkabı bu kadar.
Bize de anlatsan yaBugün 52 hafta para biriktirme yöntemini öğrendim.
Uygulamaya değer eğlenceli gözüküyor.
http://paranya.com/1-yilda-1378-lira-para-biriktirmek/Bize de anlatsan ya
Ben çok sevdim yöntemi.http://paranya.com/1-yilda-1378-lira-para-biriktirmek/
Anlatıcaktım da foto yükleyemedim yine :)
burdan buldum.
okudum canım, alışkanlık kazanmak için bayağı mantıklıhttp://paranya.com/1-yilda-1378-lira-para-biriktirmek/
Anlatıcaktım da foto yükleyemedim yine :)
burdan buldum.
Kizlarrrrrrr bende bugun itibariyle
1. Gün 1 parça
2. Gün 2 parça
30. Gün 30 parça olayina başlıyorum
1.gün = 1 adet kavanoz atıldı
Hadi bakalım rastgele:)
Bizde 3 gündür bi şeyleri elden çıkarıyoruz ama yine de deneyecegim bulurum bi şeyler :)Hayırlı olsun :)
benim artık o kadar atılacak eşyam kaldımı bilmiyorum.
bugün havlu ayırıcam.
Şu takı çekmecem den fenalık geldi
orayı sadeleştirmem gerekiyor.
bu hafta evle çok ilgilenemedim.
hava yağmurlu camlar da kaldı. hem sildiklerimde yine battı.
bugün yemek ve yatak odası detaylı düzen işim var
her güne 1 oda.
Mia- süperrr bişey
Bugün hemen başlıyorum hatta eşime de anlatacağım o da yapsın
Ama listeyi nasıl alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?