- 3 Haziran 2009
- 7.505
- 29.457
- 1.073
- 42
Yanlış hatırlamıyorsam Espark'ta mağzası vardı.adını duymuştum bir bakıyım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam Espark'ta mağzası vardı.adını duymuştum bir bakıyım :)
Yanlış hatırlamıyorsam Espark'ta mağzası vardı.
günaydınlar herkese dün iftardan sonra son kalan yerime de el atmış bulunmaktayım. ayakkabılık 8 çift ayakkabı eledim. yalnız hala epey fazla var. epey fazla dediğim toplam yazlık kışlık 25 çift sizce de çok mu acaba? eşimin bana göre çok çok az evet düzenli duruyor hepsi tek tek falan ama zaten ayakkabılığım çok büyük benim.yani bayanların zaten çok olur da sizlerde durumlar nasıl merak ediyorum![]()
İnternet sitesine baktım şimdi, fotoğraftaki tarzda ayakkabı kullanıyorum. Süet kullanmadım ama deri olanlardan çok memnunum.Evet var :)
Fi-Çi-Pi serisinde asıl kitap Pi. Zaten önce Pi yi yazmış. Diğer iki kitabı sonradan Pi'ye giriş gibi kurgulamış. Benim okuduğum en iyi üçlemeydi. Bir şans daha verin derim ben:)Ben Fi'yi okudum ama hiç sevmedim, bana hitap etmedi.
Hüzünlü olarak Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş'i çok sevmiştim.
Frankenstein de hem bilim kurgu hem de hüzünlü bir kitaptır, öneririm.
Seri kitaplarda Açlık Oyunları ve Ejderha Dövmeli Kız (milenyum serisi) çok sürükleyiciydi.
ayy bu tarz ayakkabıların korkulu rüyası arnavut kaldırımı taşı ve rögar kapakları :/İnternet sitesine baktım şimdi, fotoğraftaki tarzda ayakkabı kullanıyorum. Süet kullanmadım ama deri olanlardan çok memnunum.
Fi-Çi-Pi serisinde asıl kitap Pi. Zaten önce Pi yi yazmış. Diğer iki kitabı sonradan Pi'ye giriş gibi kurgulamış. Benim okuduğum en iyi üçlemeydi. Bir şans daha verin derim ben:)
İnternet sitesine baktım şimdi, fotoğraftaki tarzda ayakkabı kullanıyorum. Süet kullanmadım ama deri olanlardan çok memnunum.
Canım ben sevemedim malesef ya, kitap içinde blacberrysini aldı vs. gibi reklamlar da vardı, edebi bir yönü yoktu, devamını okumak istemedim. Ha hep mi edebi kitaplar okuyorsun dersen hayır tabi arada çerez kitaplar da okuyorum ama Azra Kohen bana hitap etmedi.Fi-Çi-Pi serisinde asıl kitap Pi. Zaten önce Pi yi yazmış. Diğer iki kitabı sonradan Pi'ye giriş gibi kurgulamış. Benim okuduğum en iyi üçlemeydi. Bir şans daha verin derim ben:)
Ben genelde işyerindeki toplantılarda kullanıyorum bu tarz ayakkabıları. Daha yüksek topukla zorlanıyorum. Ama toplantılara hep araba ile gittiğim için dediğin durumlara maruz kalmadım sanırım:)) Zaten bunun bir siyahı var, bir de krem rengi olanı. Ciddi toplantı kıyafetlerimin altında zarif ve sade bir görüntü oluşturuyor bence.ayy bu tarz ayakkabıların korkulu rüyası arnavut kaldırımı taşı ve rögar kapakları :/
Ben int dizisini izledim ve konusunu beğendim .
Senin önerebileceğin kitap varmı elecda :)
Edebi kısmından ziyade insanlarda bazı farkındalıkları oluşturma çabası açısından beğendiğim bir seri oldu benim. Altını çizdiğim çok yer oldu benim o kitaplarda.Canım ben sevemedim malesef ya, kitap içinde blacberrysini aldı vs. gibi reklamlar da vardı, edebi bir yönü yoktu, devamını okumak istemedim. Ha hep mi edebi kitaplar okuyorsun dersen hayır tabi arada çerez kitaplar da okuyorum ama Azra Kohen bana hitap etmedi.
Elektrik faturamiz 33 tl gelmis esim ben çalışıyoruz aksamdan aksama evdeyiz bulasik makinesini hep saat 22.00 den sona calistiriyorum camasir makinesini genelde hafta sonu sabahtan calistiriyorum elektrigin ucuz oldugu saatlerde elektrik supurgesi de hafta da 1 kez çalışıyor ve kullanmadigimiz surece prizde takili fis olmuyor sizde durumlar nedir faturalarinuz ne kadar geliyor ve nelere dikkat ediyorsunuz
Bulasik haftada ortalama 1 camasirda benim 2 yada 3 defa calisirBizim 50-60 tl arası geliyor.
Çamaşir gün aşırı çalışır.
bulaşık mak haftada 2-3 kez
Elektrik faturamiz 33 tl gelmis esim ben çalışıyoruz aksamdan aksama evdeyiz bulasik makinesini hep saat 22.00 den sona calistiriyorum camasir makinesini genelde hafta sonu sabahtan calistiriyorum elektrigin ucuz oldugu saatlerde elektrik supurgesi de hafta da 1 kez çalışıyor ve kullanmadigimiz surece prizde takili fis olmuyor sizde durumlar nedir faturalarinuz ne kadar geliyor ve nelere dikkat ediyorsunuz
eğer sistemde 22den sonra için pakete kayıtlı iseniz o zaman indirim alırsınız.
ayrıca en pahalı olduğu aralıkta evdesiniz akşam üstü 5ile 22arası idi galiba en pahalı evet sayicimiz o sistem yararlaniyor onun icin saat 22 yi bekliyorum en pahali saatlerde dediginiz gibi 17.00 ve 22.00 arasi genelde tv izledigimiz saatler
Sadelesmenin en guzel yani bence de ev islerinin kolaylasmasi islerin yogunlugundan ara verdim ama onumuzdeki hafta sıkı bi sekilde evin her kosesinde minimallesmeye devam :))Minimal yaşamın kolaylığını bu hafta yaşadım.
evin 10 dk toplanması
bulaşık çamaşır rutinlerinin kolay geçmesi
yemeği zevk alarak yapmam
kızımla daha çok oynamam
Kendime fazlaca vakit kalması
İş yerinde verimli ve planlı çalışmam
Maddi olarak birikime başlamam
Şuan ev istediğim aşamaya gelmese sonrası yavaş yavaş olabilecek şeyler kaldı.
Öncelikle sadeleşmeye araştırmakla başladım.
Blog ve görsellere baktım.
Kitap almadım bu projeye başlarken alışveriş yaparak başlamak istemedim.
Kararlar aldım
Alışverişi büyük ölçüde azalttım.
kullanmadıklarımı eledim.
Ev düzeni kurarken dış baskılardan da nasibimi aldım.
Anlattım kendimce kimseyi yargılamadan anlattım.
Adım at gitsine çıksa da :)
Evde beni uğraştıracak ürünlerden kurtuldum
süpürgemi yer silme mopumu pratik seçtim
Toz bezlerimi kalite iz bırakmayan deterjansız kullanılabilen seçtim.
Temizlik rutinlerimi günlere böldüm.
Tabi olumsuz etkiler de yaşıyorum.
Aşırı sadeleşme isteği ve bunu alışkanlık olması
Başka misafirlikte huzursuz olmam gibi.
Baş ağrısı kaşınma hissi başka bir yerde wc kullanamama gibi.