- 12 Ocak 2019
- 3.131
- 6.852
- 158
Kızlaaarrr, çooookkk teşekkür ederiiiimmm.
Doğum günün kutlu olsun canımKızlaaarrr, çooookkk teşekkür ederiiiimmm.Çok incesiniz.
Sizlerin de gönlünden geçenler hayırlısıyla kabul olsun.
Çooook teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun canım
Nice yıllara
Mutlu yıllar canımÇooook teşekkür ederim.
Ay pek bir mutlu oldum. ☺
Ne güzelmiş hatırlanmak, değer verilmek.
Çooook çoookkk teşekkür ederim.Mutlu yıllar canım
Çooook teşekkürler canım.kavs-i kuzah Canım mutlu ve sağlıklı nice yaşların olsun.
Evilish bir çok model var, burayı meşgul etmeyeyim hiç. sayfamı atarım sana da oradan bakabilirsin
Nice yıllara sağlıkla, mutluluklaKızlaaarrr, çooookkk teşekkür ederiiiimmm.Çok incesiniz.
Sizlerin de gönlünden geçenler hayırlısıyla kabul olsun.
Orkide bakımı zor oluyorcuma günü bende dolaplarıma bi el attım, yerleştirdim, orkidelerim vardı bakıcı teyze çok sık sulayınca değişik kokular oluşmuş onları anneme götürdüm, kurtarabilirse bakacak mahvoldular çiçeklerim. ben zaten bakmayı beceremiyorum da.
kıyafetlerimi geçen sefer elemiştim, yenilerini alınca, elbise alınca da elbiselerime bi el attım. bayaa bi eledim, askılar yine boşa çıktı :)
hafta sonu kızımın okulunca workshop vardı, oraya katıldık bayaa eğlendik, bu ara dolu dolu geçiyor günler.
bizimki de durmadı girdi. hem de yanımızda mayo yoktuekstra kıyafet vardı diye "kıyafetle gir" dedim ben deEki Görüntüle 3079150
Dün karpuz kabuğu denize düştü.Ama bana göre deniz soğuktu. Bacaklarımı soktum o kadar. Çocuklar durur mu, hemen atladılar, çırpındı durdular.☺
Çok şükür, binler şükür her günümüze.
Şükür, nimeti ziyadeleştirir.
Yaaa ne güzeeell☺ İkizleri seviyorum.günaydınlarrr
kavs-i kuzah nice mutlu yıllara canım, her şey gönlünce olsun, burçdaşımmışsın sen, bi kaç gün sonra da benim doğum günüm, çocuklar heyecanla bekliyorlar doğum günümü :)
Teşekkürler bellezacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?