A hayırlı olsunGünaydınlaaar, arefeniz mübarek olsundün çok tatlı bi haber aldım çok mutlu oldumm
Aaa gözünüz aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. sağa sola kulaklarını tıka. herkes bi şey söyleyecek zaten biliyorsun :)Günaydınlar kızlar
Ben dün doğum yaptımevimizdeyiz bugün. Minnak bir kızım oldu çok şükür darısı tüm isteyenlere
Teşekkür ederimAaa gözünüz aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. sağa sola kulaklarını tıka. herkes bi şey söyleyecek zaten biliyorsun :)
Canım sağlıkla büyüsün mutlu sağlıklı uzun yılları olsun ❤Günaydınlar kızlar
Ben dün doğum yaptımevimizdeyiz bugün. Minnak bir kızım oldu çok şükür darısı tüm isteyenlere
Amin inşallahCanım sağlıkla büyüsün mutlu sağlıklı uzun yılları olsun ❤
Aaa ne güzel bir haberGünaydınlar kızlar
İstersen seni memleket moduna sokabilirimTeşekkür ederim
Memlekette olmadığım için kimseyi duymuyorum iyi oluyor
Ahhh gözün aydın, çabucak toparlan, sağlıkla büyüt bebişiniGünaydınlar kızlar
Teşekkürler
Görmedim valla bakıcam şimdiMikan tatlım duvarında etiketledi ama görmedin herhalde
Musmutlu yılları olur kızçenin inşallahhhh Rabbim sağlıkla büyütsün
Teşekkür ederim cnmAhhh gözün aydın, çabucak toparlan, sağlıkla büyüt bebişini
Öyle oldu valla teşekkür ederimAaa ne güzel bir haber
Allah sağlacakla büyütmeyi nasip etsin. İki bayram bir arada desene
wendy de tatlı bir haber almış. Ne güzel bugün iki güzel enerji ☺
A hayırlı olsun
Mikancığımın doğum haberini almıştım, aynı haber yani :) saolsun kendisi hemen arkamdan gelip yazmışta hep birlikte sevinmiş oldukwendy de tatlı bir haber almış. Ne güzel bugün iki güzel enerji ☺
Bayram şekerimizMikancığımın doğum haberini almıştım, aynı haber yani :) saolsun kendisi hemen arkamdan gelip yazmışta hep birlikte sevinmiş olduk
Ayy harbiden arka arkaya yazmışız hiç saate bakmamıştımMikancığımın doğum haberini almıştım, aynı haber yani :) saolsun kendisi hemen arkamdan gelip yazmışta hep birlikte sevinmiş olduk
Canım gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinGünaydınlar kızlar
Teşekkür ederimCanım gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?