Sağol canimGüle güle kullanin
Sağol canimgüle güle kullansın Eylül hanım
çok güzeldi mikancım, çocukların peşinde koşturup onları mutlu ettik işte :) şükür calpolün ağzını açmadan geldik ya daha ne olsun.42 olmasın yaaben haftaya doğar diyordum
Tatil nasıl geçti?
Ne güzel hem ayiklama hem tatil işleri favori yaşam tarzımgünaydın
telaşlar bitti.
ev karışık.
bayram tatilini birleştirdik, cuma Akçay'a gidiyoruz.
bavul hazırlanacak.
evde atılacaklar atılacak. buna eşle karar verildi. destek olması konuyu hızlandırır.
mens dönemimdeyim. zamanlama ilk defa harika!
Kolay gelsin wendycim ❤Günaydınlarmusmutlu bi hafta olsun, benim haftam 4,5 günlük bu sefer, bayram vs derken koşturmacadan anlamayacağız büyük ihtimalle..
çok güzeldi mikancım, çocukların peşinde koşturup onları mutlu ettik işte :) şükür calpolün ağzını açmadan geldik ya daha ne olsun.
Kolay gelsincuma yola gideceğiz iki hafta yokuz, etraf da çamaşır vs dolu o yüzden bu 4 gün günde 20dk etraf toplama yapmaya karar verdim, evi düzenli bırakıp gitmek istiyorum. perşembe akşamı ayrıca bavul hzırlama vs olur. fotoğraf da seçip çıkartacaktım ama seçmeye başlayamadım bir türlü o yüzen bayram ve tatil fotoları da olsun tatil dönüşü toplu seçerim artık diye planladım:)
Eline sağlıkBen de akşam,
ayakkabılıktan başladım.
3 ayakkabı satılık için ayırdım.
3 tanesi çöpün yanına konulacak.
Aslında ayakkabılarım iyi durumda ama ufak tefek tamirler gerekiyor. elden çıkarsam mı çıkarmasam mı diye çok düşündüm.
bu akşam yatak odasına girmeyi düşünüyorum kısmetse.
Tansiyon veya uykusuzluk olabilirBu bi kaç gündür enerjim çok düştü.
neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?