Selamlar
Bugün camasir mak içini temizledim
Kapağını açtım havalansin müsait zamanda dışını ve kurutmayi temizlerim.

Birazdan bisiklet süreceğiz.

Esiminde son pazar günü tatili sonraki haftalar çok yoğun çalışacak
Hafta sonu bir yerlere gideriz sonra kızımla takılırız artık

günaydın

telaşlar bitti.
ev karışık.
bayram tatilini birleştirdik, cuma Akçay'a gidiyoruz.
bavul hazırlanacak.
evde atılacaklar atılacak. buna eşle karar verildi. destek olması konuyu hızlandırır.
mens dönemimdeyim. zamanlama ilk defa harika!

Günaydınlar musmutlu bi hafta olsun, benim haftam 4,5 günlük bu sefer, bayram vs derken koşturmacadan anlamayacağız büyük ihtimalle..

42 olmasın yaa ben haftaya doğar diyordum

Tatil nasıl geçti?
çok güzeldi mikancım, çocukların peşinde koşturup onları mutlu ettik işte :) şükür calpolün ağzını açmadan geldik ya daha ne olsun.

Ne güzel hem ayiklama hem tatil işleri favori yaşam tarzım

Kolay gelsin wendycim ❤

Selamlar
Bu hafta ev işleri yoğun olacak gibi
Vakit buldukça dışarıya atarız kendimizi
Burada pek aktivite yok sinema vs etkinlikler keşke olsada gitseydik bol bol gezeriz artık

Bayram sonu kursa gidebilir belki isterse kayıt yaptırırız tekvando ya

cuma yola gideceğiz iki hafta yokuz, etraf da çamaşır vs dolu o yüzden bu 4 gün günde 20dk etraf toplama yapmaya karar verdim, evi düzenli bırakıp gitmek istiyorum. perşembe akşamı ayrıca bavul hzırlama vs olur. fotoğraf da seçip çıkartacaktım ama seçmeye başlayamadım bir türlü o yüzen bayram ve tatil fotoları da olsun tatil dönüşü toplu seçerim artık diye planladım:)

Kolay gelsin
İyi tatiller
Albüm mü yapacaksın çok güzel olur

Ben de akşam,

ayakkabılıktan başladım.

3 ayakkabı satılık için ayırdım.
3 tanesi çöpün yanına konulacak.
Aslında ayakkabılarım iyi durumda ama ufak tefek tamirler gerekiyor. elden çıkarsam mı çıkarmasam mı diye çok düşündüm.

bu akşam yatak odasına girmeyi düşünüyorum kısmetse.

Eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…