Nasılsın? Çocuklar nasıl? Bebek kaç günlük oldu?Elenecek çok şey var aslında da artık taşınırken toplu eleme yaparım dedim
Bebek 1 haftalık olduNasılsın? Çocuklar nasıl? Bebek kaç günlük oldu?
Eline sağlıkHamile kıyafetlerini ayrıldım, bir arkadaşıma vereceğim. En az 10 parça var. Gardrobum ferahladı valla
Selamlar
Dün cilt bakımı ürünlerinin ön araştırmasını yaptım
Asitli ürünler hiç denemedim mesela ne uygundur şöyle bir baktım kafam karıştı
Bir çok seçenek var içerikleri değişik ve bunlara ek ürünler var.
Biraz daha araştırıp cildime uygun birkaç ürün daha alacağım.
Evet suhanim ne güzel bilgi veriyordu.SUHAN da uğramıyor buralara. O seni aydınlatırdı :)
Bilgiler için teşekkür ederimMia- Cildinin ihtiyacına göre ürün seçip rutin oluştur
Cilt lekeleri için arbutin, niacinemide, c vitamini serumu öneriyolar,
sivilceli gözenekli ciltler için azelaik asit, salisilik asit,glykolik asit serum,
nemsizlik için hyaluronik asit serumu,
anti aging için peptit içerikli serumlar, kremler, ginseng, matrixly, kış aylarında kullanmak şartıyla retinol içerikler
Yine kışın haftada bir aha bha peeling serumlar, duruma göre asit içeren cilt yenileyici tonikler
Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım tabiiBilgiler için teşekkür ederim
bu içerikte ürünlere bakarken çok kafam karışıyor
Şu ara sivilceler var cildimde gözenekler az
Nemsizlikte var biraz
Cildim karma
Seçtiğim ürünlerin gorsellerini yuklesem o konuda bilgi verirmisin ne zaman kullanmam gerektiğini vs.
Teşekkür ederimMikan nnn hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt Toparlanmışsındır baya artık, doparlan bıragma gendini mikan
Hayırlı olsun canım benim.Rabbim analı-babalı büyütsün.Benimde 2 oglum var.Ben de kız çocuğu istiyorum.Tabi ki ilk önce sağlıklı olmasını dilerim.Yumurtlama tarihinden 3-4 gün önce kıza hamile kalma olasılıgı yüksek deniyor.Sizin de bir formülümüz var mı?Günaydınlar kızlar
Ben dün doğum yaptımevimizdeyiz bugün. Minnak bir kızım oldu çok şükür darısı tüm isteyenlere
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim.Rabbim analı-babalı büyütsün.Benimde 2 oglum var.Ben de kız çocuğu istiyorum.Tabi ki ilk önce sağlıklı olmasını dilerim.Yumurtlama tarihinden 3-4 gün önce kıza hamile kalma olasılıgı yüksek deniyor.Sizin de bir formülümüz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?