Benim büyük kız 9 yaşında ve Ağustos’ta doğum günü. Habire bir şeyler istiyor :) İstediklerini yazayım belki fikir olur.Kızlar bana bir konuda yardımcı olur musunuz?
Almanya'dan dayım geldi. Kızı var 10-12 yaşlarında.
Sizce ne alsam ona hediye?
Takı
toka
çanta
kıyafet
şapka
oyuncak
kitap
defter
kalem
?
KitapKızlar bana bir konuda yardımcı olur musunuz?
Takı
toka
çanta
kıyafet
şapka
oyuncak
kitap
defter
kalem
?
Kalem seti not defteri olabilirKızlar bana bir konuda yardımcı olur musunuz?
Takı
toka
çanta
kıyafet
şapka
oyuncak
kitap
defter
kalem
?
Mesela benAllah hepimizi güldürsün
Sabah topige gelenler şok geçirecek
Biriken sayfaları görünce
coffecimm banyonla wc'ne baaa-yıll-dımmmm, güle güle kullan. çok zevklisin arkadaşım.aplikler falan takılacak sadece onlar kaldı devamı tamam gibi gibi
bilgi için çok teşekkür ederim ck'cım, sanırım 10 yılı doldu annemin, bizim elden bişi gelmeyecek belli ki :)10 yıl dolmadan böyle bir arıza verirse firmaya diyeceksiniz ki, yenisiyle değiştirmk zorundasınız. yani onun bugünkü muadili neyse onu verirler ya da muadilin parası diyelim 7000 TL onu verirler. ya da onu vermeden sen 7000 TL indirim talep edebilirsin onlar kabul ederse yeni model almış olursun.
hayırlı olsun mikancım, oğlanların arası ne kadardı senin? anaokulu derken okul öncesi dimi? o kadar yakın değillerdi sanki araları.Hayırlı olsun.
Söylemiş miydim ben de oğlanların ikisini de anaokuluna yazdırdım
Biri sabahçı biri öğleci olacak
bayılıyorum oturma odana, her yerin çok ferah güzel, eylülün odası için değişiklikler ne alemde? geldi mi aldıklarınız?Oturma odam
buranın da azıcık mia tarzı olmasına ihtiyaç var diyecektim güneşten çiçek olmuyor demişsin, bir iki mum, azıcık ışıltı için minik ledler falan hayal ettim, dediğin gibi en önemlisi perde ve mahremiyet.Balkonum
C vit serum henüz almadımGünaydın kızlar,
Niasinamid'li C vit. serumu bende biraz mini mini sivilceler yaptı. normal mi acaba? niasinamid lmayandan mı almalıydım ki?
Baya yoğun geçmiş hayırlı olsun mutluluklar dilerim kuzenlereGünaydınlaaar
1 er gün arayla 2 kına 2 düğün şeklinde 4 gün yüksek sese maruz kalmış wendy'den selam!
kuzenimin kınasından çıktık, ertesi gün eşimin kuzeninin kınası için konyaya geçtik, konyadan dönüp kuzenimin düğüne yetiştik, oradan eşimin kuzeninin düğüne gidip konuyu kapattık :)
çok eğlenceli bir hafta oldu bizim için, öncesinde de alışveriş vs derken bugün 1 agustosmuş, ne ara temmuz bitti anlamadım valla.
coffecimm banyonla wc'ne baaa-yıll-dımmmm, güle güle kullan. çok zevklisin arkadaşım.
bilgi için çok teşekkür ederim ck'cım, sanırım 10 yılı doldu annemin, bizim elden bişi gelmeyecek belli ki :)
Dolap henüz gelmedi.hayırlı olsun mikancım, oğlanların arası ne kadardı senin? anaokulu derken okul öncesi dimi? o kadar yakın değillerdi sanki araları.
Mia- eylülcüğümün okul hayatı hayırlı, başarılı olsun canım, 1. sınıf mı anaokulu mu oluyor eylül?
bayılıyorum oturma odana, her yerin çok ferah güzel, eylülün odası için değişiklikler ne alemde? geldi mi aldıklarınız?
buranın da azıcık mia tarzı olmasına ihtiyaç var diyecektim güneşten çiçek olmuyor demişsin, bir iki mum, azıcık ışıltı için minik ledler falan hayal ettim, dediğin gibi en önemlisi perde ve mahremiyet.
bu arada oturma odandaki perdelerinden memnun musun? toz vs nasıl oluyor? onlarla tek tek ilgilenmek çok zor geliyor bana, uzak duruyordum.
1. sınıf anneliği biraz zor oluyor, şimdiden kolaylıklar diliyorum :)Dolap henüz gelmedi.
Eşimin işleri yoğun.
Buyuk dolap çıkartılacak.
Sanırım 1 ay sonra ya kalabilir isler bekliyoruz
Balkon çok toz oluyor kisin Led ışık mum vs ekliyorum ancak yazın sıcakta eriyor.
Önümüzdeki yıl perde eklersem yeterli
Bu şekilde temizliği kolay
İleride belki değişikliğe giderim.
Sağol canim 1.sinif olduk
dolap kapakları vs değişti mi mia? güzel oldu mu son hali.Selamlar
Hafta sonu yoğun geçti
Servis geldi
Ablamlar annemler geziye gittik Eylül biraz hasta olunca geri döndük
Ev toparla derken
Yeni bir haftaya başladık
Kv gidecek yok istemem evde1. sınıf anneliği biraz zor oluyor, şimdiden kolaylıklar diliyorum :)
büyük dolabı napacaksın, evde kullanmazsın heralde.
Evet değişti baya yeni gibi oldudolap kapakları vs değişti mi mia? güzel oldu mu son hali.
tahmin ettim bi yere gideceğini :) iyi yapmışsın canım seni bayaa ferahlatıp mutlu edecek.Kv gidecek yok istemem evde
Evet bu yıl büyük parça birkaç eşyadan kurtulacağımtahmin ettim bi yere gideceğini :) iyi yapmışsın canım seni bayaa ferahlatıp mutlu edecek.
Teşekkürler wendycimhayırlı olsun mikancım, oğlanların arası ne kadardı senin? anaokulu derken okul öncesi dimi? o kadar yakın değillerdi sanki araları.
Mia- eylülcüğümün okul hayatı hayırlı, başarılı olsun canım, 1. sınıf mı anaokulu mu oluyor eylül?
bayılıyorum oturma odana, her yerin çok ferah güzel, eylülün odası için değişiklikler ne alemde? geldi mi aldıklarınız?
buranın da azıcık mia tarzı olmasına ihtiyaç var diyecektim güneşten çiçek olmuyor demişsin, bir iki mum, azıcık ışıltı için minik ledler falan hayal ettim, dediğin gibi en önemlisi perde ve mahremiyet.
bu arada oturma odandaki perdelerinden memnun musun? toz vs nasıl oluyor? onlarla tek tek ilgilenmek çok zor geliyor bana, uzak duruyordum.
yaa süpermiş, biri sabah biri öğlen biraz zor olur ama tek tek ikisile de güzel vakit geçirirsin, birbirlerini de özlerler, hastalıksız mutlu bir yıl olsun inşallah.Teşekkürler wendycimBiri 3 biri 6 yaşında. 6 yaşındaki 1. Sınıfa başlayabilirdi ama erteleme kararı aldık. Anaokulu 3 yaş için de bir sınıf açıyor. O yüzden aynı okulda olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?