Kızlar bana bir konuda yardımcı olur musunuz?

Almanya'dan dayım geldi. Kızı var 10-12 yaşlarında.
Sizce ne alsam ona hediye?

Takı
toka
çanta
kıyafet
şapka
oyuncak
kitap
defter
kalem
?
Benim büyük kız 9 yaşında ve Ağustos’ta doğum günü. Habire bir şeyler istiyor :) İstediklerini yazayım belki fikir olur.

- Mikroskop
- Uğur Böceği Barbie
- Kulaklık
- Deney seti
- Harry Potter kitapları seti

Günaydınlaaar

1 er gün arayla 2 kına 2 düğün şeklinde 4 gün yüksek sese maruz kalmış wendy'den selam!

kuzenimin kınasından çıktık, ertesi gün eşimin kuzeninin kınası için konyaya geçtik, konyadan dönüp kuzenimin düğüne yetiştik, oradan eşimin kuzeninin düğüne gidip konuyu kapattık :)

çok eğlenceli bir hafta oldu bizim için, öncesinde de alışveriş vs derken bugün 1 agustosmuş, ne ara temmuz bitti anlamadım valla.

aplikler falan takılacak sadece onlar kaldı devamı tamam gibi gibi
coffecimm banyonla wc'ne baaa-yıll-dımmmm, güle güle kullan. çok zevklisin arkadaşım.

bilgi için çok teşekkür ederim ck'cım, sanırım 10 yılı doldu annemin, bizim elden bişi gelmeyecek belli ki :)

Hayırlı olsun.
Söylemiş miydim ben de oğlanların ikisini de anaokuluna yazdırdım
Biri sabahçı biri öğleci olacak
hayırlı olsun mikancım, oğlanların arası ne kadardı senin? anaokulu derken okul öncesi dimi? o kadar yakın değillerdi sanki araları.

Mia- eylülcüğümün okul hayatı hayırlı, başarılı olsun canım, 1. sınıf mı anaokulu mu oluyor eylül?

bayılıyorum oturma odana, her yerin çok ferah güzel, eylülün odası için değişiklikler ne alemde? geldi mi aldıklarınız?
buranın da azıcık mia tarzı olmasına ihtiyaç var diyecektim güneşten çiçek olmuyor demişsin, bir iki mum, azıcık ışıltı için minik ledler falan hayal ettim, dediğin gibi en önemlisi perde ve mahremiyet.

bu arada oturma odandaki perdelerinden memnun musun? toz vs nasıl oluyor? onlarla tek tek ilgilenmek çok zor geliyor bana, uzak duruyordum.

Baya yoğun geçmiş hayırlı olsun mutluluklar dilerim kuzenlere

Dolap henüz gelmedi.
Eşimin işleri yoğun.
Buyuk dolap çıkartılacak.
Sanırım 1 ay sonra ya kalabilir isler bekliyoruz

Balkon çok toz oluyor kisin Led ışık mum vs ekliyorum ancak yazın sıcakta eriyor.
Önümüzdeki yıl perde eklersem yeterli
Bu şekilde temizliği kolay
İleride belki değişikliğe giderim.

Sağol canim 1.sinif olduk

1. sınıf anneliği biraz zor oluyor, şimdiden kolaylıklar diliyorum :)

büyük dolabı napacaksın, evde kullanmazsın heralde.

Teşekkürler wendycim Biri 3 biri 6 yaşında. 6 yaşındaki 1. Sınıfa başlayabilirdi ama erteleme kararı aldık. Anaokulu 3 yaş için de bir sınıf açıyor. O yüzden aynı okulda olacaklar

Teşekkürler wendycim Biri 3 biri 6 yaşında. 6 yaşındaki 1. Sınıfa başlayabilirdi ama erteleme kararı aldık. Anaokulu 3 yaş için de bir sınıf açıyor. O yüzden aynı okulda olacaklar
yaa süpermiş, biri sabah biri öğlen biraz zor olur ama tek tek ikisile de güzel vakit geçirirsin, birbirlerini de özlerler, hastalıksız mutlu bir yıl olsun inşallah.

benim küçük kızım da çok hevesli aslında okula gitmeye ama onu götürüp getirecek biri lazım, bakıcı teyzeye de hergün çocukla git onu al demek istemiyorum. bu sene de kalsın bakalım evde, seneye başlar onun da serüveni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…