Sürekli el atıyorum ama onu giyiyorum bunu giyiyorum diye kalıyor hepsi yaHaydi sende basla
Bunlar balkona asılacakÇok ferahbayıldımmm.
Perde sadece güneşlik mi ?
Çok geçmiş olsunSelam herkese
Sizi okumak bana iyi geliyor, her gün olmasa da sürekli sizi takip ettim okudum
Temmuz ayı biraz zor ve yoğun geçti bizim için, oğlumun kasık fıtığı olduğunu farkettik aniden, sonrası hızlı bir şekilde doktor ve hastane aramakla geçti, ameliyat oldu, iyileşti diyebilirim artık 2 hafta olacak
Tabi bu sırada huyu, davranışları tamamen değiştiği için gün içinde baya zorluyor beni
İyileşme sürecinde annemin evimdeydik 1 hafta yaşadığımız yer çok sıcak diye , 1 hafta önce de eve döndük ama cehennem fragmanı gibi klimazsız duramıyoruz böyle olunca da düzen işleri baya zorluyor
En azından günlük bir iş olsa da yapmaya çalışıyorum, bugün boştaki bir kutuyu banyoda tuvalet kağıtlarını düzenlemek için kullandım, dünya için küçük benim için büyük bir adım
Hepinizi öpüyorum
Çok geçmiş olsunSelam herkese
Sizi okumak bana iyi geliyor, her gün olmasa da sürekli sizi takip ettim okudum
Temmuz ayı biraz zor ve yoğun geçti bizim için, oğlumun kasık fıtığı olduğunu farkettik aniden, sonrası hızlı bir şekilde doktor ve hastane aramakla geçti, ameliyat oldu, iyileşti diyebilirim artık 2 hafta olacak
Tabi bu sırada huyu, davranışları tamamen değiştiği için gün içinde baya zorluyor beni
İyileşme sürecinde annemin evimdeydik 1 hafta yaşadığımız yer çok sıcak diye , 1 hafta önce de eve döndük ama cehennem fragmanı gibi klimazsız duramıyoruz böyle olunca da düzen işleri baya zorluyor
En azından günlük bir iş olsa da yapmaya çalışıyorum, bugün boştaki bir kutuyu banyoda tuvalet kağıtlarını düzenlemek için kullandım, dünya için küçük benim için büyük bir adım
Hepinizi öpüyorum
Rustik mi olacak yine ?Bunlar balkona asılacak
Buraya krem rengi fon karartmali aldım hem güneşlik hem fon olacak birde tül aldım düz birsey.
Şimdikiler pamuklu perde işte
Yıkayınca çektiler baya naturel renkti yıkayınca beyaz oldumemnun kalmadım
EvetRustik mi olacak yine ?
Ben de sadece salon perdelerini değiştireceğim. Rustik düşünüyorum. Şu buldan perde dediklerinden tek parça nasıl olur? Çok mu basit kaçar
Mutfak için uygun ama diğer odalar düz tul alabilirsinBen de sadece salon perdelerini değiştireceğim. Rustik düşünüyorum. Şu buldan perde dediklerinden tek parça nasıl olur? Çok mu basit kaçar
Öyle mi diyorsun. Fon yaptırmayacağım o kesin, şimdikileri bile attım. Seninkiler fotoğrafta var mıydı ?Mutfak için uygun ama diğer odalar düz tul alabilirsin
Salonumda sadece tül ve güneşlik var çok ferah oluyor
Şimdi böyle çektim çok güneş geliyorÖyle mi diyorsun. Fon yaptırmayacağım o kesin, şimdikileri bile attım. Seninkiler fotoğrafta var mıydı ?
Ay evet çok ferah duruyor gerçektenŞimdi böyle çektim çok güneş geliyor
Yarın daha geniş açıdan cekerim
Evet stor düz güneşlikAy evet çok ferah duruyor gerçektenaltındaki stor mu ?
Nasıl yıkıyorsun ?Evet stor düz güneşlik
MantıklıYıkamak derken
yıkamaya veriyorum
Tülleride yıkayıp asıyorum ütü istemiyorMantıklı
Çok iyi, tül falan ütüleyemem aslaTülleride yıkayıp asıyorum ütü istemiyor
AynenÇok iyi, tül falan ütüleyemem asla
Buldanlar da çeşit çeşit aslında görsel var mı düşündüğün modelin ,bazıları güzel modern duruyorBen de sadece salon perdelerini değiştireceğim. Rustik düşünüyorum. Şu buldan perde dediklerinden tek parça nasıl olur? Çok mu basit kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?