Günaydın kızlar,

Niasinamid'li C vit. serumu bende biraz mini mini sivilceler yaptı. normal mi acaba? niasinamid lmayandan mı almalıydım ki?
C vitamini her cilde olmuyor, cildi gözlemleyerek kullanmak lazım, cilt bakım rutinine ürünleri teker teker eklemek bu yüzden çok önemli, ürünlerin etkisi gözlemleyebilmek için, benim cildim c vit serumuyla hiç anlaşamadı mesela, ben arbutinle devam ediyorum yoluma
Sana da iyi gelmemiş olabilir, ya da cildini kusturup temizliyor olabilir, ürünü cildine alıştırmadan bi anda her gün kullanmaya başladıysan da bu etkiler olabilir, bi süre gözlemle eğer sivilceler devam ederse kullanmayı bırakırsın

Okul eve yürüyerek 2 dk. Alma bırakma sorun olsa ben de gönderemezdim. Bakalım 1 ay deneriz küçük alışmazsa zorlamayız dedik
Umarım sağlıkla geçireceğimiz bir yıl olur geçen sene kabus gibiydi o açıdan

2 defa kullandım.

şimdi 2 akşamda bir kullanmayı planlıyorum.

sen söyledikten sonra yeni ekstra bir şey kullanmadım, sadece c vit deniyorum. biraz kullanayım bakalım. olmazsa arbutin alırım. benim cildim kuru bu arada.

Günaydınlaaar, mutlu kolay bi gün olsun hepimize

ya okul konusunda çok şanslıymışsınız, bizim 10 dk gibi. Eviniz ne durumda? tamamlanıyor mu ustaların işleri?

2-3 haftaya bitecek diye umuyorum bu hafta boya yapılıyor. Parkeler, kapılar ve dolapların montesi kaldı işte
oo hadi bakalım, inşallah biter artık kara görünmüş :) merakla fotolar bekliyorum senden.

Sade yasam kursuna başladık
21 gün sürecek
Hergun ayrı bir yeri kontrol edeceğiz.
Dün dolabimi tamamen boşaltıp kisliklar dahil kontrol ettim.
Bazı tatil kıyafetlerimi bavula koyacağım
Kisliklar hurçta böyle mevsimlik değiştirmeyi seviyorum dolabımda küçük zaten
Bu yaz için alışveriş yapmıştım.
Tamamını kullanıyorum.
4 parça kıyafet eledim.

Eklentiler

• 20220802_114953.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 68
Benim dolabımı görsen sinir krizi geçirirsin Mia bayıldım seninkine

Halı eylülün odası için alınmıştı denemek için buraya serdim hav toz verirmi diye baya iyi çıktı
Bu odaya fazla modern kaldı

Odam biliyorsunuzki 2 boyutlu yani bir eşyayı olduğu gibi tuttuğum için soğuk bir havası oluyor
O sebeple yatak örtüsü ve kirlent kullanarak 3 boyutlu hale getiriyorum seviyorum da
Tul ve hali eklersem odayla bütün hale gelecek görüntü

Sifonyerimde son görüntüye kavuştu
Sandalyemi önüne çekip bakım yapıyorum.
Bakım ürünlerim cekmece içinde
Detayları müsait zamanlarda paylaşmaya devam.

Bazı boşluklar da odaya sakinlik katıyor

Eklentiler

• 20220802_152957.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 89
  • 20220802_152945.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 85
  • 20220802_152914.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 91
  • 20220802_152838.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 20220802_152750.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 92
Çok ferah bayıldımmm.
Perde sadece güneşlik mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…