C vitamini her cilde olmuyor, cildi gözlemleyerek kullanmak lazım, cilt bakım rutinine ürünleri teker teker eklemek bu yüzden çok önemli, ürünlerin etkisi gözlemleyebilmek için, benim cildim c vit serumuyla hiç anlaşamadı mesela, ben arbutinle devam ediyorum yolumaGünaydın kızlar,
Niasinamid'li C vit. serumu bende biraz mini mini sivilceler yaptı. normal mi acaba? niasinamid lmayandan mı almalıydım ki?
Okul eve yürüyerek 2 dk. Alma bırakma sorun olsa ben de gönderemezdim. Bakalım 1 ay deneriz küçük alışmazsa zorlamayız dedikyaa süpermiş, biri sabah biri öğlen biraz zor olur ama tek tek ikisile de güzel vakit geçirirsin, birbirlerini de özlerler, hastalıksız mutlu bir yıl olsun inşallah.
benim küçük kızım da çok hevesli aslında okula gitmeye ama onu götürüp getirecek biri lazım, bakıcı teyzeye de hergün çocukla git onu al demek istemiyorum. bu sene de kalsın bakalım evde, seneye başlar onun da serüveni.
2 defa kullandım.C vitamini her cilde olmuyor, cildi gözlemleyerek kullanmak lazım, cilt bakım rutinine ürünleri teker teker eklemek bu yüzden çok önemli, ürünlerin etkisi gözlemleyebilmek için, benim cildim c vit serumuyla hiç anlaşamadı mesela, ben arbutinle devam ediyorum yoluma
Sana da iyi gelmemiş olabilir, ya da cildini kusturup temizliyor olabilir, ürünü cildine alıştırmadan bi anda her gün kullanmaya başladıysan da bu etkiler olabilir, bi süre gözlemle eğer sivilceler devam ederse kullanmayı bırakırsın
Okul eve yürüyerek 2 dk. Alma bırakma sorun olsa ben de gönderemezdim. Bakalım 1 ay deneriz küçük alışmazsa zorlamayız dedik
Umarım sağlıkla geçireceğimiz bir yıl olur geçen sene kabus gibiydi o açıdan
2-3 haftaya bitecek diye umuyorumGünaydınlaaar, mutlu kolay bi gün olsun hepimize
ya okul konusunda çok şanslıymışsınız, bizim 10 dk gibi. Eviniz ne durumda? tamamlanıyor mu ustaların işleri?
oo hadi bakalım, inşallah biter artık kara görünmüş :) merakla fotolar bekliyorum senden.2-3 haftaya bitecek diye umuyorumbu hafta boya yapılıyor. Parkeler, kapılar ve dolapların montesi kaldı işte
Paylaşırım inşallah ama öyle çok zevkli şeyler beklemeyin bendenoo hadi bakalım, inşallah biter artık kara görünmüş :) merakla fotolar bekliyorum senden.
kendine haksızlık etme lütfen, bence gayet güzel şeyler paylaştın gördüklerim kadarıylaPaylaşırım inşallah ama öyle çok zevkli şeyler beklemeyin benden
Çok güzel evin niye öyle diyorsun kiPaylaşırım inşallah ama öyle çok zevkli şeyler beklemeyin benden
okul konusunda en şanslı biziz. okulla duvarımız bitişikGünaydınlaaar, mutlu kolay bi gün olsun hepimize
ya okul konusunda çok şanslıymışsınız, bizim 10 dk gibi. Eviniz ne durumda? tamamlanıyor mu ustaların işleri?
Sizinkiler daha sanatsal değişimler oldu benimki gayet klasikÇok güzel evin niye öyle diyorsun ki
Benim dolabımı görsen sinir krizi geçirirsin MiaSade yasam kursuna başladık
21 gün sürecek
Hergun ayrı bir yeri kontrol edeceğiz.
Dün dolabimi tamamen boşaltıp kisliklar dahil kontrol ettim.
Bazı tatil kıyafetlerimi bavula koyacağım
Kisliklar hurçta böyle mevsimlik değiştirmeyi seviyorum dolabımda küçük zaten
Bu yaz için alışveriş yapmıştım.
Tamamını kullanıyorum.
4 parça kıyafet eledim.
Herkesin tarzı farklı mikanimSizinkiler daha sanatsal değişimler oldu benimki gayet klasik
Haydi sende baslaBenim dolabımı görsen sinir krizi geçirirsin Miabayıldım seninkine
Çok ferahHalı eylülün odası için alınmıştı denemek için buraya serdim hav toz verirmi diye baya iyi çıktı
Bu odaya fazla modern kaldı
Odam biliyorsunuzki 2 boyutlu yani bir eşyayı olduğu gibi tuttuğum için soğuk bir havası oluyor
O sebeple yatak örtüsü ve kirlent kullanarak 3 boyutlu hale getiriyorum seviyorum da
Tul ve hali eklersem odayla bütün hale gelecek görüntü
Sifonyerimde son görüntüye kavuştu
Sandalyemi önüne çekip bakım yapıyorum.
Bakım ürünlerim cekmece içinde
Detayları müsait zamanlarda paylaşmaya devam.
Bazı boşluklar da odaya sakinlik katıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?