Ben ölü taklidi yapınca üstüme bir sürü eşya atıyorlar gömüyorlarVar da ölü taklidi yapıyorum.
Yaşam belirtisi gösterdiğim an çocuklar acıkıyor, susuyor, kavga edip ayırmamı istiyorlar, istedikleri filmi bulmalarını bekliyorlar.
En iyisi ölü taklidi
Aaaa ben de spagetti yapıp deneyeyim. Salatalığı da rendeleyip koyuyorlarmış. Onu da deneyesim varEvet sonra çıkartıp hafif yağda pisirecegim yogurt ve dereotu sarımsak ekleyip tadına bakarım güzel olursa dolaba eklerim öğlen yemeği için alternatif olur
mia sizin tatille aynıyız sanırım 22-26 bizim tatil, sizin tarihler ne?Tatile 2 hafta var ya günler geçmiyor
4 gün denize giricez diye bekliyoruz iste
Başın saolsun CK'cım, mekanı cennet olsun anneanneciğinin.Günaydın herkese,
İyi haftalar dilerim.
1 haftadır tatil için izin almıştık. ama çarşamba gecesi anneannemin yoğun bakıma kaldırıldığı haberiyle perşembe dönüş yaptık ve ne yazık ki perşembe günü gecesi anneannemi kaybettik.
cenaze koşturmacası sonrası dün eve geldik ve -tatile gitmeden evi şans eseri temizlediğim için- dün balkonu eşimle yıkayıp, dinlendik.
sersem bir haldeyim. Umarım çabuk toparlanabilirim.
Allah razı olsun canım.Başın saolsun CK'cım, mekanı cennet olsun anneanneciğinin.
27-31 arası siz dönerken biz gidiyor olacağızmia sizin tatille aynıyız sanırım 22-26 bizim tatil, sizin tarihler ne?
Çok üzüldüm canım daha önce yazmıştımGünaydın herkese,
İyi haftalar dilerim.
1 haftadır tatil için izin almıştık. ama çarşamba gecesi anneannemin yoğun bakıma kaldırıldığı haberiyle perşembe dönüş yaptık ve ne yazık ki perşembe günü gecesi anneannemi kaybettik.
cenaze koşturmacası sonrası dün eve geldik ve -tatile gitmeden evi şans eseri temizlediğim için- dün balkonu eşimle yıkayıp, dinlendik.
aynen öyle olacakmış, ağız tadıyla hasta olmadan gidip gelelim inşallah.27-31 arası siz dönerken biz gidiyor olacağız
Aynen amin inşallahaynen öyle olacakmış, ağız tadıyla hasta olmadan gidip gelelim inşallah.
biliyorum canım allah razı olsun.Çok üzüldüm canım daha önce yazmıştım
Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Bugün aldığım 2. Vefat haberi. Eşimin de gencecik bir akrabası vefat etti bugün. Uzun zamandır kanser tedavisi görüyordu sonra covid olup atlatamadı ona üzüldük biz deGünaydın herkese,
İyi haftalar dilerim.
Başınız sagolsunBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Bugün aldığım 2. Vefat haberi. Eşimin de gencecik bir akrabası vefat etti bugün. Uzun zamandır kanser tedavisi görüyordu sonra covid olup atlatamadı ona üzüldük biz de
Allah razı olsun.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Bugün aldığım 2. Vefat haberi. Eşimin de gencecik bir akrabası vefat etti bugün. Uzun zamandır kanser tedavisi görüyordu sonra covid olup atlatamadı ona üzüldük biz de
Başınız sagolsun
Amin. SağolunAllah razı olsun.
Sizin de başınız sağ olsun. kalanlara sağlık ve sabır diliyorum.
Mekanı Cennet olsunGünaydın herkese,
İyi haftalar dilerim.
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Taksiratını affetsin.Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Bugün aldığım 2. Vefat haberi. Eşimin de gencecik bir akrabası vefat etti bugün. Uzun zamandır kanser tedavisi görüyordu sonra covid olup atlatamadı ona üzüldük biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?