Evet sonra çıkartıp hafif yağda pisirecegim yogurt ve dereotu sarımsak ekleyip tadına bakarım güzel olursa dolaba eklerim öğlen yemeği için alternatif olur
Aaaa ben de spagetti yapıp deneyeyim. Salatalığı da rendeleyip koyuyorlarmış. Onu da deneyesim var

Günaydın herkese,
İyi haftalar dilerim.

1 haftadır tatil için izin almıştık. ama çarşamba gecesi anneannemin yoğun bakıma kaldırıldığı haberiyle perşembe dönüş yaptık ve ne yazık ki perşembe günü gecesi anneannemi kaybettik.

cenaze koşturmacası sonrası dün eve geldik ve -tatile gitmeden evi şans eseri temizlediğim için- dün balkonu eşimle yıkayıp, dinlendik.

sersem bir haldeyim. Umarım çabuk toparlanabilirim.

Başın saolsun CK'cım, mekanı cennet olsun anneanneciğinin.

Çok üzüldüm canım daha önce yazmıştım
Allah rahmet eylesin

Selamlar
Hafta sonu annemler bizdeydi
Pazar eylülü de alıp döndüler birkaç gün kalacak
Bizde ani kararla pazar günü afyona gittik gezdik alışveriş yaptık bir yer kiraladık
Çok iyi geldi
Sonra sabah eşimin işleri vardı dönüş yolunda onları yaptı eşimle mesai saatleri içinde olmayı sevmesem de telefonu susmuyor yinede iyi vakit geçirip eve geldim.
Bir aktivite erdi sonunda nihayete

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Bugün aldığım 2. Vefat haberi. Eşimin de gencecik bir akrabası vefat etti bugün. Uzun zamandır kanser tedavisi görüyordu sonra covid olup atlatamadı ona üzüldük biz de

Allah razı olsun.

Sizin de başınız sağ olsun. kalanlara sağlık ve sabır diliyorum.

Mekanı Cennet olsun
Allah taksiratını affetsin

Rabbim kolaylaştırsın. Kalbine inşirah versin. Emir büyük yerden işte ne yaparsın...

Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. Taksiratını affetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…