Eline sağlık
Domates rendesi ve nohut büyük kolaylık oluyor.
Buğday denemedim. Evdekiler sevmiyor ama ben seviyorum yogurt çorbasını.
tşk ederim.
bazen direk normal yoğurtla karıştırıp tüketiyorum.salata meze arası bişey.ceviz mısır dereotu eklenebilir.çorbasınıda çocuklar seviyor.bazen pirinçle bazen buğdayla yapıyorum.haşlanmış kırmızı etim yada tavuğum varsa keşkek benzeri bişeylerde yapıyorum.

Köyden süt ve sebze gelmiş
Sütten yogurt mayaladim
Mısırlari yarın pisiririm eylülle birlikte yeriz
Sebzeleri dolaba koyarım şimdilik dursun

Kızımla hergun keyif saati yapıyoruz
Ya çay çerez koyuyorum ya mısır patlatıp film açıyoruz yada meyve vs oluyor
Yada içecek vs alıp parka gideriz akşam üstü
Bu şekilde sohbet etmek yada film izlerken olayları anlatmasını seviyorum.

Oyuncu anne kitabında insan sevdiği kişiyle zaman geçirmeyi sever diyordu
Çocukları sevdiğimiz kişi olmaktan ziyade sorumluluk olarak görmek aradaki mesafeyide açıyor.
Oyun oynarken sıkılmak ve diğer benzeri işleri yaparken de bunalmak bu yüzden.

Ve mesela torun sevgisi başka oluyor sözü de bu yüzden çünkü torun tamamen sorumluluk değil birey olarak görülüp daha içten vakit geçiriliyor.

Konuyu buraya neden bağladım bilmiyorum
Kızımı özlemiş olabilirim

Himmm deneyeyim hafif pratik yemekler yapıyorum bazen öğlen kendime
Güzel alternatif

kızımı ben de özledim. 22sinde gelecek bizimki de.
3 eylül gibi ankara anıtkabir gezisi planlıyoruz. uçağa binmek istiyor kızım, uçakla ve trenle seyahat ederiz.

son kalan ödev sayfaları var. onları bitirteceğim kendisine. kitap okuyordu uzak kalınca biraz saldı. akşamları okutmayı planlıyorum.

benim de önümüzdeki günlerde planlarım bu yönde

O alkol işi bende de oldu sanırım. Kapağı açtım, alkolün kokusundan başım döndü. Döktüm ben de.

Teşekkürler tavsiyelerini deneyeceğim. Gece içeriye alayım.

Senin kızın kaç yaşındaydı?

Ben oğlumu çalıştırıyorum biraz biraz. 3.sınıfa geçti. Şimdi çalışıyorum ya, 3.4.5.sınıfta çalışmayacağım değil mi anne diyor.
Sanki şimdi atomu parçalıyoruz ya...gece gündüz başında zanneder duyan olsa.☺

yarma buğday ve nohut ıslayıp haşlayacağım .ikisini bir ,birer çorbalık şeklinde poşetleyeceğim.okullar açılmadan bunları hazırlamalıyım
Bunu ben çok yaparım. Aynı seninki gibi haşlar koyarım.
Çok pratik oluyor.
Benimkiler sever çorba işlerini.

Anneeaaa ne yapıyorsun?
Çorba
Beyaz mııı?

Annneeeaa ne yapıyorsun?
Pilav
Beyaz mıııı?

Bizde ki kısır döngü.

7,5 yaşında canım.
Benimki de pek yapsın istemiyor.

Ay kızlar ben dün yemek koydum ocağa, sonra baktım ki yerken az pişmiş, altı kısık biraz daha pişsin diye bıraktım. sonra gittim odada spor yapmaya. ayyy kapıyı bir açtım koku geliyor dedim yandı gitti yemek yazık

dibi fazlaca tutmuş kurtarılacak gibi değildi. o sebeple bana yemek var ama eşime yok bu akşam. ona uygun bir şeyler hazırlamam lazım, YAKMADAN!

Çok güzel
Hayırlı olsun

Hafta sonu çorap çekmecesini verdim eşimin önüne. Hadi dedim al ayıkla. Çünkü çekmece tıka basa çorap. Ama ona göre eskiler elenmesi gerekiyorlar. Bu görevi kendisine verdim tam 30 çift çorapla vedalaştık

Kızımın da küçülenleri ayırdım. 2 elbise, 2 eşofman altı, 3 tişört, 1 çift çorap

Çok doğru tespit

kavs-i kuzah Tebrik ederim, her şey gönlünce olsun canım
Daha yeni Simya evinden sipariş verdim, dünya para tuttu. Bu aromaterapi yağları, doğal kozmetik vs işine girersen zengin olursun valla:)

Hayırlı olsun telefonun

Hayırlı olsun telefonun. Ne aldın?
Sudem de telefonu değiştirmiş ona da sordum sana da sorayım

kavs-i kuzah Tebrik ederim, her şey gönlünce olsun canım
Daha yeni Simya evinden sipariş verdim, dünya para tuttu. Bu aromaterapi yağları, doğal kozmetik vs işine girersen zengin olursun valla:)
Ailenizin sülükçüsü hacamatçısı olacağım diye ortalarda geziyorum.

Ben çocukluğumdan beri otu böceği severim. Şimdi de dağdan kekik, defne, kantaron vs toplarım. Yenilecek otları vs yerim. Yağlara meraklıyım.
O böcek, bu hayvan meraklıyım.

Teknik bilgiler bana iyi gelecek diye düşünüyorum.
Hadi hayırlısı

kavs-i kuzah Hayırlı olsun valla çok özendim, ben de severim aromatik yağ, ot falan, eskiden aktar gezerdim sürekli, her şeyi sorardım bu ne şu ne, öğrendiklerini bizimle de paylaşırsın
CKbeautyandsheer başın sağolsun, mekanı cennet olsun
Kışlık hazırlıklara başlamış herkes, biz de konserve yaparız illa ki, makarnaya sos ve domates çorbası için çok kullanıyorum, domates/biber kuruturum biraz da kışın kahvaltılık kavurmak için cevizle, reçel ve salça işleri annemden, naneydi kekikti kayınvalidemden, senelerce elma ve erik kuruttum kışın kahvenin yanına yemesi çok güzel oluyo diye ama 2-3 senedir yetişemiyorum ona

Kızlar, siz böyle üniversite için tebrik edince aklımda Cem Karaca nın
Bindik bir alamete
Gedeyoz kıyamete çalıyor.
İyi bişeydir de mi bu haller
Tebrik değil sadece azmini örnek olmanı takdir de ediyoruz tabi.
Çok da güzel olacak.

Kendi markanı oluşturup ürünler pazarlayacaksın daha yurt içi yurt dışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…