Ne güzel düzen kurulmuşBenden de günaydın
Cumartesi kahvaltıya gittik dışarı, market alışverişi yaptık eve geldik, sonra annemle yeğenim geldi, çocuklar akşama kadar oyun oynadı, pazar günüm çamaşır yıkayıp katlamakla ve toz alıp yer silmekle geçtiEvim çok büyük, temizlik ciddi zamanımı alıyo ama sağolsun bi kısmını eşim yapıyor, yardımcı oluyo, böyle olunca hfiçi rahat ediyorum evde çocuklarla, pek işim olmuyo, günlük kücük rutin işler ve yemek işi oluyo, ev temiz ve düzenli oluyo, robot her gün süpürüyo, bu sayede number 3 uyuduğunda kitabımı okuyabiliyorum
Birazdan çarsaf değişimi yapıp kaktüslerimi sularım
Bu ay kendime bi parfüm, bi allık, 2 kitap, biotin takviye aldım, niyet ettim başka harcama yapmamaya
Nasılsın? Gelebildin mi buralara? Tatile?Selam millet kimse yok mu
Var da ölü taklidi yapıyorum.
Yaşam belirtisi gösterdiğim an çocuklar acıkıyor, susuyor, kavga edip ayırmamı istiyorlar, istedikleri filmi bulmalarını bekliyorlar.
En iyisi ölü taklidi
Tatile 2 hafta var ya günler geçmiyorNasılsın? Gelebildin mi buralara? Tatile?
Ben de geldimSelam millet kimse yok mu
ÖzledimBen de geldim
Benden çok gireceksin denizeTatile 2 hafta var ya günler geçmiyor
4 gün denize giricez diye bekliyoruz iste
Ben deÖzledim
Sen bu yıl gitmiştin sanırımBenden çok gireceksin denize
Denize mi evet 1 kezSen bu yıl gitmiştin sanırım
Denize mi evet 1 kez
Biz de annemle buzluğa çalışıyoruz bu aralar. Ispanağı her sene atarız. Kabağı doğrayıp mı attın?Şu ara dondurucu işleriyle ilgilendim
Köyden sebze geldi
Pazardan da almıştık
Yemek yaptıkça kalanı da dondurucuya temizleyip doğrayıp koydum
Ispanak ve kabak ilk defa koydum deneyeceğim
Evet sonra çıkartıp hafif yağda pisirecegim yogurt ve dereotu sarımsak ekleyip tadına bakarım güzel olursa dolaba eklerim öğlen yemeği için alternatif olurBiz de annemle buzluğa çalışıyoruz bu aralar. Ispanağı her sene atarız. Kabağı doğrayıp mı attın?
Güzel fikir, ben de deniyim kabağıEvet sonra çıkartıp hafif yağda pisirecegim yogurt ve dereotu sarımsak ekleyip tadına bakarım güzel olursa dolaba eklerim öğlen yemeği için alternatif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?