EvetÜniversiteye yakın bir yerden mi apart alacaksınız çok mantıklı biz bile eşimle arada çocuklar üniversitede Eskişehir’i kazanırsa apart alırız hem yatırım olur hem çocuklara kalacak yer derdi olmaz diyoruzşimdiden bu kadar ileriyi düşünmek saçma olsa da hayal kurmak güzel
Manzaradan foto isterimbizim bağ evimiz var, yazları geçiyoruz şimdilik, çocuklar az daha büyüsün temelli burada oturmayı planlıyoruz inşallah. bu yaz buradaydık hep.
İnşallah nasip olurBen de bahçeye taş ev isterim şöyle geniş teraslı, şömineli
İnşaallah nasip olur.
Rabbim hepimize gönlümüzde olanları hayırlısıyla nasip etsin.
Ters köşeye yatırdın beniİnşallah nasip olur
Taş ev deyince bu aralar aklıma sadece Behlül le Bihter geliyormalum evde olunca aşkı memnu ile günüme renk katıyorum
tamamdır, yarın sabah bi foto çekeyim sizeManzaradan foto isterim
Ben sürüyorum. Sürülmez diye üstünde yazmıyorsa bence sürülüyordurSelam kızlar
Bir sorum olacak güneş kremi göz çevresine sürülür mü
Sürmezsek ne kullanmak gerek
Internetten baktım mantıklı bir cevap bulamadım
Surmezsek güneşten etkilenmez mi
Mersinde nereye gittiğiniz acaba bizde araştırıyoruz ama karar veremedikbu arada tatil işine baktık biraz.eşim bikaç yer bulmuş.bende buldum.yazı başında gideceğiz gibi.ağustos eylül gibi tercih ediyorduk ama.okul vs işleri olunca eylüle sarkmıcak gibi.sanırım yine mersin tarafına gideceğiz
Bende sürüyorumBen sürüyorum. Sürülmez diye üstünde yazmıyorsa bence sürülüyordur
Eskişehir’liyim ve Ankara’da yaşıyorum. Olur muAnkara'da olan var mıydı aramızda?
ya da
Eskişehir'de olan?
Mia- sen sanırım Eskişehir'e nispeten yakındın.
Biz ilçesinde yaşıyoruz canim Eskişehir'inAnkara'da olan var mıydı aramızda?
ya da
Eskişehir'de olan?
Mia- sen sanırım Eskişehir'e nispeten yakındın.
Eşya elemek düzenlemek terapi gibi geliyorBen de bugün çok enerjiktim, dolaplara saldırdım ve biraz eşya elemesi yaptım
Yatak odasından biraz iç çamaşırı, hamilelikten kalma korse vs, 2 ayakkabı, bi kaç evlik tişört, 2 pantolon, 3 güneş gözlüğü,
Banyodan bi ahşap kasa, biten 2 oje, Balkon dolabından 3-5 saksı eledim
Mutfaktan bi fincan takımı, 2li ahşap kahve fincanı, 2 çift tuzluk-biberlik,
bi kaç teneke kutu,
lazım olur diye sakladığım 2-3 tane cam vitamin şişesi vardı onları eledim
3 tane de kupa eledim ama onlara kaktüs dikip birilerine hediye ettim
Diğer eşyaları kutuya yerleştirdim, okul açıldığında okuldaki görevli bayana götürücem onlar değerlendiriyo bi şekilde, iç çamaşırlarını ve tişörtleri kıyafet geri dönüşümüne atıcam
Bi rahatladım bi rahatladım, eşya elemek bana çok iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?