Şimdi sen o kötü kirli halini gördün ya ne kadar temizlesen de olmamış gibi gelirValla temizlik aşamasında bi düşündüm gerçekten de bu ev işin sonunda içime sinecek mi diye
İnşallah dediğin gibi olur. Yarın hataya gidiyorum döndüğümde gözüme nasıl görünecek merak ediyorum. Evde hala eksik şeyler var zaten ufak tefek boyanacak yerler, duşakabin takılacak vs. Duvarlara bakınca direk kusurları görüyorumŞimdi sen o kötü kirli halini gördün ya ne kadar temizlesen de olmamış gibi gelir
Aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum
Hatta eve yerlesince bile çok minik ayrıntılar gözüne çarpacak buna da hazırlıklı ol
Sonra zamanla içine sinecek merak etme
Bir süre bakma mikan görme yok onlarİnşallah dediğin gibi olur. Yarın hataya gidiyorum döndüğümde gözüme nasıl görünecek merak ediyorum. Evde hala eksik şeyler var zaten ufak tefek boyanacak yerler, duşakabin takılacak vs. Duvarlara bakınca direk kusurları görüyorum
Darısı başınaCamasir işin yok evde elden geçmiş
Bana bu enerjiden lazım
Taşınmışsın süper güle güle oturSanırım evlendiğimden beri bu kadar çok yorulmamışımdırAma çok şükür bitti dün taşındık. Bugün yerleştirme işini bitirdim tabi hala bazı yerini bulamayan şeyler var. Silme süpürme kaldı . Bizim için de en uygun tatil herşey dahil otel tatil. Gönlümden geçen kültür gezileri ama daha bi kaç yıl zor gibi o
Ohh memleket planı da yapılmış, çok istiyordun gitmek gözünaydınİnşallah dediğin gibi olur. Yarın hataya gidiyorum döndüğümde gözüme nasıl görünecek merak ediyorum. Evde hala eksik şeyler var zaten ufak tefek boyanacak yerler, duşakabin takılacak vs. Duvarlara bakınca direk kusurları görüyorum
Esin neyin kafasını yaşıyor acabaMerhaba,
Zor zamanlardan geçiyorum. Kafam karmaşık.
Eşimle tartıştık yine. yine saçma sapan bir konu ve yine günlerce konuşulmayan bir ev ortamı. ayrı yatmalar, mutsuz çocuk vs.
Fevri karar vermek istemiyorum.
Psikolojik danışmana başladım online. Belki bir yol gösterir diye. Çünkü artık öyle bir noktadayım ki hep kendimi suçlar oldum. Çıkış yolu bulamıyorum. Boğuluyorum.
Hafta sonu planladığımız ailecek Ankara-Eskişehir gezimiz var. Nasıl geçecek emin değilim.
Eylül ayı planım yok denilebilir.
İş yerimizden ekstra zam aldık. Aylık döviz-altın birikim yapacağım sadece.
Kızımın çalışma masasını düzenleyip okula hazırlanacağız. defter kitap kaplanır ilk hafta. eksikler alınır.
Ev ile ilgili hiçbir planım yok. robot süpürsün yeter.
Bir süredir göçebe gibiyiz. temelli yerleşmek istiyorum evime.
Hayırlısını diliyorum.
1 makine çamaşır yıkanıyorDarısı başına
Taşınmışsın süper güle güle otur
Ohh memleket planı da yapılmış, çok istiyordun gitmek gözünaydın
Ahh beEsin neyin kafasını yaşıyor acaba
Ayrı uyumalar falan hayırdır sinir oldum okurken
Zaman zaman tartışma olur tabi fikir ayrılıkları
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım bir yol bulunur aranızdaki neyse çözülür
Kendini suçlu bulman da sana olan davranış biçimini gösterir
Önceliğin kendin olsun bu kişinin özünü öz güvenini yükseltir sonra duvarların olur.
Saygı önemli nokta.
Evliliğin birlik beraberlik içinde yaşanması gerektiğine inanan birisi değilim.
Bu bireyin kendi kişisel alanını parcalamasi anlamına gelir zorunlu değişime yol açar.
Uyum önemlidir ama o başka mesele.
Ne güzel gezi yapılacak Eskişehire gezilecek çok yer var burda
Umarım danışman size iyi gelir sizin göremediğiniz şeyleri görür profesyonel tarafından Yardım almak daha hızlı çözüme kavuştururAhh beMia-
bazen bazı şeylerde gereksiz çaba sarfettiğime yanıyorum.
iyileşiriz, düzeliriz, iyiye gideriz diye diye kendimce çabalayarak geldik bu noktaya.
Ayrı uyumaların ayları bulduğu zamanlar yaşadım. Kendi ailemde görmediğim için bana inanılmaz zor geliyor bu durum.
Konu konu olsa oturur konuşursun, konu incir çekirdeğini doldurmadığı gibi konuşulacak tarafı da yok. konuştukça gerginleşiyoruz.
Ne diyeyim... Danışmanla görüştüm, ailece gitmeyi de önereceğim eşime.
Ben artık sağlıklı değerlendirme yapamıyorum. her şeyi lehime mi değerlendiriyorum acaba diyorum bazen.
Anlamadım gitti.
Güzeldi ilk gün nereye geldik dedik çok kalabalıktıTatiliniz nasıl geçtiMia-
Teşekkür ederimDarısı başına
Taşınmışsın süper güle güle otur
Ohh memleket planı da yapılmış, çok istiyordun gitmek gözünaydın
Mia Merhaba,Bütün cilt bakım urunlerimi bir araya topladim
Bu konuda çeşitli denemeler yaptım
Banyoya koydum olmadı
Lavabo yanına koydum olmadı
Sifonyer üstüne koydum olmadı
Sadece temel bakımı yapıp detayları es geçiyordum çoğu zaman
Birde ayaküstü bakım yapmak bana göre değil
Bekleme sureleri oluyor vs.
Şimdi sadece suyla ilgili olan şeyler banyoda ve lavabo yanında onlarda temel şeyler zaten diş bakımı yuz temizleme banyo ürünleri gibi
Yüzümü yıkayınca mesela buraya oturup ürün seçiyorum
Sonra kuru fircami görüyorum uyguluyorum yagimi sürüyorum
Keyifli bir hale geldi bakım yapmak
Bazen müzik acıyorum yada dizi izlerken yapıyorum
Yani aradığım duzeni buldum.
güzel geçmiş olmasına sevindim, zafer bayramına denk gelmeniz de iyi olmuş, güzel bi kutlama yapmışsınızdır ne mutlu bizeGüzeldi ilk gün nereye geldik dedik çok kalabalıktı
Kalabalık olması dışında iyiydi
Sürekli havuz deniz lunapark animasyon şeklinde geçti büyük bahçesi güzeldi
Eylül sürekli yüzdü denize alisti bu yıl
Otelden çıkmadık zaten öncesinde gezmistik Antalya'yı
Yemek sıcakta pek yemek yemiyoruz hafif şeyler yedik ama dün show yaptılar zafer bayramını kutladık çok milli duygularımız kabardı
SelamMia Merhaba,
bu düzenleyicilerden memnun musun belli bir markanınkını mı kullanıyorsun
Ooo yeni evden çay keyfiGünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?