Teşekkür ederimAyiklama işlerine başlanmış kolay gelsin
Evvet yazalım, Eylül ayı benim için bir çok yeniliği barındırıyor. hedefler planlamalar yapmam lazımSelamlar
Bugün sakin bir gündü
Biraz dinlendim biraz işlerimi yaptım
Eylül ayı hedeflerini yazalım mı
taşınma işi eylülde mi mikanım? kızçem napıo?Evvet yazalım, Eylül ayı benim için bir çok yeniliği barındırıyor. hedefler planlamalar yapmam lazım
Ah Wendy Ah bu taşınma işinin bu kadar zor olduğunu neden bana söylemediniztaşınma işi eylülde mi mikanım? kızçem napıo?
ah mikancım taşınmanın maalesef kolayı olmuyor kuzum, bende hamileyken taşındım, toplanma temizleme vs gerçekten çok zordu. ama şöyle düşün, tüm evin tertemiz elden geçmiş olacak, eşyalar güzelce yerleşecek ve gerçek anlamda elemeyi o zaman yapmış olacaksın, sonrasında da elimiz üstünden gitmemiş olunca o şekilde devam ediyor ve çok rahat ediyorsun inan, az daha sabır.Ah Wendy Ah bu taşınma işinin bu kadar zor olduğunu neden bana söylemediniz2 gün önce ev temizlendi biz de yardım ettik sözde ama bence hiç de öyle olmadı Bugün eşyaları paketledik. Çoğu eşyayı elememe rağmen o kadar çok eşya çıktı ki.Minimalizmden oldukça uzak gördüm kendimi Kızçem iyi çok şükür. Bi kaç gündür iş güçten ihmal ettim özledim resmen öyle işte yorgun uykusuzum bakalım sonrası güzel olsun inşallah
Nereye gittiniz tatile ? Çocuklarla güzel geçmesine sevindim, umut verici şeyler bunlar
Ohh eline sağlık evi genel olarak kontrol etmişsinSelamlar ☺
Minimalist yaşam için küçük ama benim için büyük adımlar ile geldim efenim ☺
Balkondaki iki sandalyeyi attım.
Birikmiş kovalar vardı onları attım.
Bir tane çay tepsisi attım.
Bir tane mutfak havlusu attım.
İki tane bel kemeri attım.
Üç çanta dolusu konserve kavanozu vardı onları verdim.
Bir saat verdim.
Bir tane hasır süs eşyası verdim.
İki tane etek verdim.
Üç tane şile bezi çanta verdim.
Bir tane bardak bir tane kupa elden çıktı.
Bir tane yedek kilit elden çıktı.
SelammmSelamlar
Eve geldim
Camları açtım
Kahvemi yaptım
Daha bavula eve dokunmadım
Birazdan okuyacağım burayı
Ne güzel tatil iyi geçmişGünaydınlaaar, tatilden daaaağ gibi çamaşırla dönen wendy'den selamlar
çok güzel bi tatil geçirdik, calpolün kapağı şükür ki açılmadı, çocuklar çok eğlendi, madalyalar kazanıldı, çamaşırların bi kısmı yıkandı, kalanı bugüne artık, tam gaz işe dönüldü, darısı tüm niyetlenenlerin tatiline.
ağustosu da bitirmişiz bu arada yaw, ne çabuk bitti, yaz mı bitti yani
Yazın son günü bellezam. Doya doya tadını çıkaralımSelammm
Tatiller bitiyor herkes evine dönüyor
Yağmurlar başlıyor
Geliyor gelmekte olan
(Kış mevsimi)
Belleza ohh ne güzel.Selamlar biz de dün döndük
Ama ben annemin yazlık evde olduğum için tüm çamaşırları yıkayıp öyle getirdim
Bugün de valizi boşalttım, evi süpürttüm, sildim, toz aldım dinleniyorum.
Kendime bir kahve yapacağım şimdi.
Sanırım evlendiğimden beri bu kadar çok yorulmamışımdırah mikancım taşınmanın maalesef kolayı olmuyor kuzum, bende hamileyken taşındım, toplanma temizleme vs gerçekten çok zordu. ama şöyle düşün, tüm evin tertemiz elden geçmiş olacak, eşyalar güzelce yerleşecek ve gerçek anlamda elemeyi o zaman yapmış olacaksın, sonrasında da elimiz üstünden gitmemiş olunca o şekilde devam ediyor ve çok rahat ediyorsun inan, az daha sabır.
minnoş mis kokulu kuzuları özlememek mümkün mü ya, az daha sabretsin kuşum, sonrasında annesiyle yeni evinizde keyif yapacaksın, oturma emekleme dönemleri gelecek ay çok çabuk büyüyolar keyfini eminim çıkarıyosundur.
tatile biz risk almayıp her şey dahil antalya otellerine gidiyoruz, eşimle iş bölümü de yapınca çok sıkıntı olmuyor, ben rahat bi anneyim zaten illa bi şey yesin illa gidelim odada uyusun vs gibi şeylerim yok, çocuklar da uyuyolar saolsunlar bize :) sende az daha büyüt kuzunu, 2'yle 3'ün farkı yokmuş cidden diyeceksin bak.
Mikanim kolay gelsinAh Wendy Ah bu taşınma işinin bu kadar zor olduğunu neden bana söylemediniz2 gün önce ev temizlendi biz de yardım ettik sözde ama bence hiç de öyle olmadı Bugün eşyaları paketledik. Çoğu eşyayı elememe rağmen o kadar çok eşya çıktı ki.Minimalizmden oldukça uzak gördüm kendimi Kızçem iyi çok şükür. Bi kaç gündür iş güçten ihmal ettim özledim resmen öyle işte yorgun uykusuzum bakalım sonrası güzel olsun inşallah
Nereye gittiniz tatile ? Çocuklarla güzel geçmesine sevindim, umut verici şeyler bunlar
Valla temizlik aşamasında bi düşündüm gerçekten de bu ev işin sonunda içime sinecek mi diyeMikanim kolay gelsin
Taşınma işi inşaat temizliği malesef çok zor ama 1 kerede olsun bitsin diye yorma kendini
Bazı yerler zamanla düzen buluyor
Birde ne kadar temizlik yapsan da temiz değilmiş gibi gelir o toz vs geçmiyor gibi sanki ama öyle değil içinde yaşadıkça kullandıkça içine sinmeye başlayacak
Ve fazlalık olarak gördüğün şeyleri kullanmadiysan fazlaliktir kullandiysan değildir
Tüm mutfak eşyasını bir arada görmek çok gelebilir ama işlevsel olarak farklıdır
Önemli olan iyi hissettiğin eşyalarla yola devam etmen
SelamGünaydınlaaar, herkese mutlu günler
Dün 30 ağustos sebebiyle evdeydim, annemi çağırdık birlikte vakit geçirelim diye, saolsun o gelince çocuklar bana hiç bulaşmıyorlar, bende bu vesileyle dolaplarıma el attım.
Attığım bir şey olmadı ama her yeri yerleştirdim, öyle yoğun bir birikim yok ama bağ yeri olunca bazı şeyler kullanılmasa da ihtiyaç olabiliyor; biri gelince üşüyor, haliyle bir çok ceket var ya da ayakkabıyla gelenler varsa terlik diyorlar çocukların küçülenler bile işe yarayabiliyor. o yüzden bağda çok minimal takılamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?