Kolay gelsinBugün oğlumun 1.sınıfta ilk günü idi. Birlikte 1,5 saat tanışma ve uyum saati geçirdik. Genel olarak veli profilini sevdim. Öğrencilerin gözleri ışıl ışıl, öğretmenimizle daha önce tanışmıştık; hoş bir hanım, çocukla iletişimi oldukça güçlü.
Okul için aldığım kıyafetler bugün geldi. Akşam denettirip, uygun olanlar kalıcak diğerleri iadeye.
Swaroski den küpe siparişim de bugün geldi ancak takma kısmı rengi kötü. İade edeceğim.
okul kırtasiye alışverişi tamamlandı. Malzemeleri cumartesi günü okula teslim edeceğim.
Bugün;
iki kere çamaşır m açılacak
Wc yıkanacak
Ev süpürtülecek
Çocuklarımız için güzel bir eğitim-ogretim yılı olsun inşallahSelamlar
Sabah kahvaltısı yapıldı kızımı okula bıraktım
O boşlukta eksikleri tamamladım
Öğretmene verilecekleri teslim ettim.
Kitaplarin kaplamasini yaptım etiket almayı unutmuşum yarın alırım.
Şimdi planım yatak odası
Cam kapı sileceğim isler bana kaldı malesef
Havalar soğudu kıyafet kontrolü yapacağım
Yemek işleri olur.
Her hafta 1 odayı dip köşe temizleyecegim
2 gündür büyük odayı temizledim
Haftaya yatak odasını yaparım ama havalar soğumadan cam işleri bitsin geri kalanı kolay
Birde kitap siparişi verdim dün kendim için.
1 tanesi alışveriş yapmadigim yıl isimli kitap
Önümüzde yıl baslayacaktim ama onumuzdeki ay baslayabilirim. Alışveriş konusunda daha dikkatli olacağım.
İhtiyaç dışı ürün almak kesinlikle yasak olacak
1 yılda neler değişecek merak ediyorum
Çok sevinirimÇocuklarımız için güzel bir eğitim-ogretim yılı olsun inşallah
Temizlikle ilgili kolaylıklar diliyorum.
Ben de ücretsiz izne ayrılıyorm bu sene evdeyim,dolayısıyla ihtiyaç dışı harcama yapmama konusunda sana eşlik etmek isterim
Ooo baya hedefler varBende ikinci çocukla birlikte düzen falan kalmadı, halimden memnun olmakla birlikte ,evin de bir düzene ihtiyacı var maalesef diyeyim
Okullar basliyor oğlum kreşe başladı ,onun için alışveriş yaptım ama eksikler biter mi hiç bitmez
Ben de artık sabah oğlanla eşimi yolcu edince evde bebisle kalıyorum,uykuyu sevmeyen bir çocuk ama hayatımı düzenlemek zorundayım bir şekilde onunla birlikte.
Ev işlerini ,çocuklarin bakım ve ihtiyaçlarıni ,yemek işini bir düzene koymak için plan yapacağım.
Dışardan çok yiyoruz maddi olarak külfet ve pek sağlıklı değil bunu azaltmak için de mutlaka yemek listesi yapmalıyım.
Bu konuda da ben sana katılabilirimBende ikinci çocukla birlikte düzen falan kalmadı, halimden memnun olmakla birlikte ,evin de bir düzene ihtiyacı var maalesef diyeyim
Okullar basliyor oğlum kreşe başladı ,onun için alışveriş yaptım ama eksikler biter mi hiç bitmez
Ben de artık sabah oğlanla eşimi yolcu edince evde bebisle kalıyorum,uykuyu sevmeyen bir çocuk ama hayatımı düzenlemek zorundayım bir şekilde onunla birlikte.
Ev işlerini ,çocuklarin bakım ve ihtiyaçlarıni ,yemek işini bir düzene koymak için plan yapacağım.
Dışardan çok yiyoruz maddi olarak külfet ve pek sağlıklı değil bunu azaltmak için de mutlaka yemek listesi yapmalıyım.
Çok sevinirim ben deBu konuda da ben sana katılabilirimoğlanlar anaokuluna gidecek kızımla öğlene kadar yalnızım iznim bitene kadar
Günaydın sen nerdesinGünaydınlaar
GünaydınGünaydınlaar
buralardayım mia, tatil dönüşü işler beni beklemiş ancak toparladım :)Günaydın sen nerdesin
ya bu ne güzel bi manzaraGünaydın
Annemin evindenya bu ne güzel bi manzara
Ohh afiyet olsunGünaydın
TeşekkürlerOhh afiyet olsun
Kolay gelsinburalardayım mia, tatil dönüşü işler beni beklemiş ancak toparladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?