Kolay gelsin

Kışlık kıyafetleri çıkarttım ama tam anlamıyla yerlesemedim
Öğlen yemeği hazırladım.
Yatak odasının penceresini sildim.
Makinede camasir yıkanıyor

Şimdi hem mutfağı toplayıp hem akşam yemeği hazırlarım.
Yarının planını yaparım.
Bakım işleri ve son

Slmlar, bugün çocukların toplantısı vardı. Memlekette olduğum için eşim gitti. Küçük oğlum öğlenci olacaktı ama katılım çok olduğu için sabahçı sınıf da açılmış onu da sabaha aldık.
Kışlık olarak bi kaç tane eşofman altı almam gerek benim de ikisine de.

Çocuklarımız için güzel bir eğitim-ogretim yılı olsun inşallah
Temizlikle ilgili kolaylıklar diliyorum.
Ben de ücretsiz izne ayrılıyorm bu sene evdeyim,dolayısıyla ihtiyaç dışı harcama yapmama konusunda sana eşlik etmek isterim

Bende ikinci çocukla birlikte düzen falan kalmadı, halimden memnun olmakla birlikte ,evin de bir düzene ihtiyacı var maalesef diyeyim
Okullar basliyor oğlum kreşe başladı ,onun için alışveriş yaptım ama eksikler biter mi hiç bitmez

Ben de artık sabah oğlanla eşimi yolcu edince evde bebisle kalıyorum,uykuyu sevmeyen bir çocuk ama hayatımı düzenlemek zorundayım bir şekilde onunla birlikte.
Ev işlerini ,çocuklarin bakım ve ihtiyaçlarıni ,yemek işini bir düzene koymak için plan yapacağım.
Dışardan çok yiyoruz maddi olarak külfet ve pek sağlıklı değil bunu azaltmak için de mutlaka yemek listesi yapmalıyım.

Çok sevinirim

Ooo baya hedefler var
Kolay gelsin

Bu konuda da ben sana katılabilirim oğlanlar anaokuluna gidecek kızımla öğlene kadar yalnızım iznim bitene kadar

Selamlar
Bugün kahvaltı sonrası Eylülü eşim bıraktı okula ben almaya gittim
O boşlukta mutfak cami silindi ve makineye camasir atabildim
Eve gelince balkon camlarını ve geri kalan camları sildim parça parça iş yapmak bana göre değil sanırım
Balkonlari yıkadım
Sineklikleri yıkayıp taktım
Nevresimi değiştirdim üzerine kıyafetleri yığdım.

Plan yapmadım.
Gördüğüm işleri yapıyorum şuan
Akışına bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…