- 5 Eylül 2022
- 42
- 81
- 3
- 44
Valla enerjinin dibini sıyırdım. gezmek olunca akan sular durur :)Ck bu enerji nerden geliyor
Merhaba hosgeldiniz çok mutlu oldumMerhabalarsayfada yeniyim.
Aslında 15 yıl önce bu sitenin müdavimlerindendim. Şifrem kullanı adımı unutunca yeni hesap oluşturdum.
Rahim anomalileri üzerine sayfamız vardı. Kimi çift kimi yarım bazısında perde bazımızınki kalp şeklindeydi. Çok zorlu süreçler geçirdik. Ameliyatlar olduk. Hepimiz destek olduk birbirimize. Bir tane çocuğumuz olacak mı diye endişeyle beklerken şu an hepimizin çok şükür 2. çocuğu bile var.
Benim evimde düzen yok. Ertelemeyi alışkanlık haline getirdim. Sürekli enerjim düşük. Enerji çalışmalarına da ayrı merak sardım bu arada.
Bu sayfanın beni motive edeceğini düşünüyorum. Burdan güzel bir elektrik aldım. O yüzden bende gün sonu burda yaptıklarımı paylaşarak bunu bir disiplin haline getirmeyi istiyorum.
Umarım bu sayfa hayatıma güzel bir şekilde dokunur
benim oğlumda bu yıl 1.sınıf. ikea'nın aynı masası var bizde de. şimdilik gayet memnunuz, boya puzzle hepsi burada. tıpkı sizinki gibi bizimki de boyandı çizildi, hakkı verilerek kullanıldı.Teşekkürler
Evet 1. Sınıfa gidecek.
Calisma masasi konusunda kararsızım aslında
Çünkü bu masada özgürce boyama yapıyor rahatça oturup kalkıyor masanın boya izlerinden belli oluyor hakkını verdik
Calisma masasi alırsak bu kadar kullanır mı bilmiyorum.
Ödevlerini burada veya mutfakta yapıyordu kreşe giderken.
İleride daha araştırma yapacakları odevler olacak bilgisayar kullanacakları o zaman almak daha iyi olacak sanırım ama fiyatlar yukselmeden almakta mantıklı 1. Dönemi böyle geçirelim diye düşündük eşimle dün mobilya seçerkenbenim oğlumda bu yıl 1.sınıf. ikea'nın aynı masası var bizde de. şimdilik gayet memnunuz, boya puzzle hepsi burada. tıpkı sizinki gibi bizimki de boyandı çizildi, hakkı verilerek kullanıldı.
ben de başta çalışma masası alsam mı diye düşündüm ancak , salonumuz çalışma alanı olarak kullanılıyor bizim. kütüphanemiz orada. muhtemelen çalışmalarını da orada yapar.
ailece oturup çalışma yapmak , çocuk ders çalışırken ailenin de kitap dergi okuması çalışması çocukta motivasyonu arttırıyor.
bir de sulfatsiz sampuan'' olarak ne kullanıyorsun?
Evet devam ediyorOooo başlangıçlar yeni kararlarefsane hareketler bunlar kk de neler oluyor böyle
Okul dönemi hayırlı olsun
Saçlarında dökülme devam ediyormu
Kestirmekte pek çözüm değil malesefEvet devam ediyor
Ben de kestirsem mi diye düşünüyorum
Çok ferahEki Görüntüle 3125600 Eki Görüntüle 3125599
Eki Görüntüle 3125598
Büyük odam bu şekilde ileride bazı değişiklikler yapılacak
Sağol canim seninde evin çok güzel öyle düşünmeÇok ferahher defasında olduğu gibi yine bayıldım
Dönünce ben de atıcam foto ama hiç öyle karakteristik şeyler beklemeyinyine de ferah oldu bence
Elinize sağlıkGünaydın arkadaşlar.
Dün gece uyumadan yazmayı planlıyordum ama sızmışım.
Kahvaltı hazırladım.
Kızı okula yolladım.
2 posta çamaşır yıkadım.
1 posta çamaşır katladım.
10 parça ütü yaptım. (ütüyü günlük sayılı yaparım)
Üst kat 2 odanın yerlerini detaylı silip süpürdüm.
Oturma odasının eşyaların tozunu aldım. Süpürdüm silmedim.
Mutfağın yerlerini sildim. Küçük aletler, Ocak elden geçti.
Kedilerimin maltlarını verdim.
Dün yemek yapmadım. Eşim halletti sağolsun.
Bugün için evde 2 tane merdiven var dubleks ev. Onları ve korkuluklarını detaylı silmeyi, kedilerimi taramayı planlıyorum.
ben de şimdi aldımEylülün kiyafetlerinden 1 poşet eleme yaptım
Geçen yaz aldiklarimizi bu yazda giydi seneye olmaz artık bu yıl birkaç parça almıştım onlar seneye olur.
Şimdi geçen kış aldiklarimizi bu kış giyecek
2 takim pijama
Ayakkabı eksiğimiz var.
Taytlar olmazsa tayt alırım gözüme küçük geldi denemesi lazım
Yazlık tatil kiyafetlerinden eleme yaptım
Kendimden 1 jean 2 üst eledim şimdilik
Güle güle kullansınben de şimdi aldım
1 pijama
1 uzun kollu okul tshirtü
2 tayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?