- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.216
- 398
Ben bu konuda çok sertim galiba. Oğlum 12 yaşında. Bugüne dek heryere yanımda götürdüm. İş gezilerime bile hep geldi benimle. Götürmesem nasıl bir tecrübe yaşatdım bilmiyorum ancak götürdüğüm için hiç pişman değilim. Bir kaç sene sonra istesem de gelmek istemeyecek belki benimle.Bir konuda kafam karışık fikir verin kızlar
Şimdi kızım 2 yaşında biz eylülde tatile gidicez.
Bilenler bilir çocukla tatil pek verimli geçmiyor uykusu yemeği yok öğlen güneşe çıkmasın derken gün bitiyor ve otelden dışarı çıkamıyoruz.
ve ben çok yoruluyorum.
en azından 3 günlüğüne tatile gitsek kızıma annem bakıcak. geri kalan 4 gün kızımla evde geçiricem.
bazende haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum.
sonuçta çalışıyorum az görüyor beni.
Ben de pek haz etmiyorum bayramlardan:)) Bu bayram hamilelikten kaynaklı memlekete gidemeyip evde oturacağız. 9 yıllık evliliğimde bu bir ilkMerhaba kızlar
Bugün oruç değilim. Evdeyim. Öğleden sonra dışarı çıkacağım
Ayakkabılarımı eleyeceğim. Şimdilik aklımda 3 çift var. Onlar gidecek
Haftaya hafta sonu bayram var zaten. Birşey yapamam. Ancak hiç sevmiyorum bayramları.
Ben aynı durumdan kaynaklı 5 senedir çocukla tatile gidip yorulmuş ve perişan vaziyette geri dönüyorum. Bu nedenle seneye çocuklarla 3 gün gidip, sonrasında 3 gün de eşimle çocuksuz tatil planlayacağım.Bir konuda kafam karışık fikir verin kızlar
Bilenler bilir çocukla tatil pek verimli geçmiyor uykusu yemeği yok öğlen güneşe çıkmasın derken gün bitiyor ve otelden dışarı çıkamıyoruz.
ve ben çok yoruluyorum.
en azından 3 günlüğüne tatile gitsek kızıma annem bakıcak. geri kalan 4 gün kızımla evde geçiricem.
SelamSelam kızlar
Bugün ilk defa letgoya 4 parça kıyafet yükledim. Ben genelde kaliteli şeyler almaya özen gösteriyorum ve dikkatli kullanıyorum. Kıyafetlerim pek eskimiyor. Ama ben bıkıyorum. Genelde veriyordum ancak bu sefer vermeye de kıyamadığım parçaları yükledim. Bakalım birşey çıkacak mı? Çıkmazsa da veririm artık
Aaaa öyle mi? Hiç bilmiyordum. Dolap nasıl birşey ki acabaSelamLetgoda kıyafet pek gitmiyor, ben de koymuştum ama hiç soran olmadı. Kıyafet için dolap vs. uygulamalar var, ben denemedim ama bir bak istersen
Aa sapığa bak ya, terbiyesiz. Dolapta sadece ikinci el kıyafet, çanta vs satılıyor.Aaaa öyle mi? Hiç bilmiyordum. Dolap nasıl birşey ki acaba
Bir tane etek koymuştum. Sabah bir erkek mesaj atmış. Üzerinde görsek olmaz mo diye. Acayip sinir oldum. Etekten bile asılıyorlar insana
Hem de nasıl terbiyesiz... hemen sildim oradaki hesabımıAa sapığa bak ya, terbiyesiz. Dolapta sadece ikinci el kıyafet, çanta vs satılıyor.
Bir konuda kafam karışık fikir verin kızlar
ve ben çok yoruluyorum.
Bence çocuksuz gitme. Deniz kum güneş ona da iyi gelir. Hem bütün yıl çalışıyoruz kısıtlı zamanlarda görebiliyoruz çocuklarımızı. Birlikte vakit geçirme şansı bulmışken sonuna kadar değerlendir derim
gardırap ve dolap programları varSelam kızlar
Bugün ilk defa letgoya 4 parça kıyafet yükledim. Ben genelde kaliteli şeyler almaya özen gösteriyorum ve dikkatli kullanıyorum. Kıyafetlerim pek eskimiyor. Ama ben bıkıyorum. Genelde veriyordum ancak bu sefer vermeye de kıyamadığım parçaları yükledim. Bakalım birşey çıkacak mı? Çıkmazsa da veririm artık
engelleseydin keşke.Aaaa öyle mi? Hiç bilmiyordum. Dolap nasıl birşey ki acaba
Bir tane etek koymuştum. Sabah bir erkek mesaj atmış. Üzerinde görsek olmaz mo diye. Acayip sinir oldum. Etekten bile asılıyorlar insana
nereye gideceksin sevgili mia?:)
Bol bol dinlenmeye çalış lütfen ve şu çok içilmesi gerekiyor...havuç suyunu mutlaka duymuşsundur bebegin suyunu artırıyormuş temizliği düzeni herşeyi bırak ciddi bir konu bu cunkuKizlarrr nasilsinizzzzz ben biraz dinleniyorum bebegimin suyu azalmis doktor dinlenmem gerektigini soyledi...
Persembe evde temizlik vardi yardimci geldi evim dip kose tertemiz oldu valla misss gibi....
Bugun kizimin oyuncaklarindan eledim...(gerci kizima kalsa hic birseyini armiyor da gizli gizli yapiyirum )
Kizimin 2 cift ayakkabasini
Esimin 2 cift ayakkkabisini
Askilik vardi onlari eledim yer acildi...
Simdilik bu kadar bendennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?