Yapman lazımMia-
İnan öyle daha rahat olacaksın.
Canın istemiyorsa da yapma ya da yavaş yavaş yap.
Çok ta zorlama kendini.
Ama üstüne düşmeyince ilerlemiyor bi türlü.
Ben de kullanmıyorum artık vazgeçtim oysa eskiden ne severdim. Ne gerek var herşey kimyasal zaten. Hem de ekstra masraf.
benimki tefalin buhar kazanlısı ..Ütü demişken buhar kazanlı mı daha iyi yoksa normal ütümü...
Selamm
Bugün yine misafirlerim var.
Mercimek çorbası
Patatesli etli yemek
Pilâv ve tavuk ızgara var menude.
Ortalığı toparladim.
Balkonu yıkayıp süpür sil işine girisicem.
Yemekler aradan çıksın dedim.
Saol kankicimkolay gelsin kanki
Canım ben de kullanmak istemiyorum yumuşatıcı ama sertleşiyor kıyafetler, oğluşun çamaşırlar için kullanmıyordum sertleşince bebekler için olanı kullanmaya başladım, var mı bi önerisi olan ?Son şişe kaldı tüllere vs kullanıp almıyacağım artık
gerçekten maddi manevi çok rahat oluyorum.
Canım ben de kullanmak istemiyorum yumuşatıcı ama sertleşiyor kıyafetler, oğluşun çamaşırlar için kullanmıyordum sertleşince bebekler için olanı kullanmaya başladım, var mı bi önerisi olan ?
Dün odalar süpürüldü-silindi
nevresimler değişti
dağınık yerler toplandı.
yemek dışarıdan söylendi.
bugün kendime vakit ayırıcam...
ben dün kendime vakit ayırdım
kuaföre gittim saçlarımı boyattım, kestirdim
iftardan sonra da kızımı alıp komşuya geçtim onun da var aynı yaşta bebeği oynadılar :)
bu akşam iftara gidicez kv.
haftasonu da gelsin temizlik, gelsin alışveriş..
Ben de sabun tozu kullanıyorum ama sertleşiyor anlamadım canımBen kızıma sabun tozu kullanıyorum sadece sorun yaşamadım.
sirke koyan duymuştum yumuşatıcı bölüme ama denemedim.
Merhaba kızlar
Bugün oruç değilim. Evdeyim. Öğleden sonra dışarı çıkacağım
Ayakkabılarımı eleyeceğim. Şimdilik aklımda 3 çift var. Onlar gidecek
Haftaya hafta sonu bayram var zaten. Birşey yapamam. Ancak hiç sevmiyorum bayramları.
Ben kesinlikle sevmiyorum. Hem benim hem eşimin tarafı başka yerlerde. Ve çok çok kalabalık. Kv ve kp burada ama onlarla da pek görüşmüyorum. Eşimin dedesi filan başka ilçedeBen bayramları hem seviyorum hem sevmiyorum.
2. ve 3. günü evde vakit geçirme şansım oluyor :)
çocukken bayramlar daha özeldi bence.
alınan kıyafetlerin mutluluğu
samimiyet herşey farklıydı.
şimdilerde görev gibi geliyor bana.
Ben kesinlikle sevmiyorum. Hem benim hem eşimin tarafı başka yerlerde. Ve çok çok kalabalık. Kv ve kp burada ama onlarla da pek görüşmüyorum. Eşimin dedesi filan başka ilçede
Bayramlarda elimde bi bavul bi orası bi burası dolaşmak beni yoruyor. İnsanların bize uğramadı vs söylemleri beni rahatsız ediyor. Evimde hiç kalamıyorum maalesef
3 adet ayakkabı, bir tane kot pantolon, bir tane eşofman üstü, bir tane bluz ve bir tane t-Shirt ayırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?