Nereden anlatsam bilemediğim için mesajlardan konuya daldım
Sürekli okuyup yine yazamadım, yoğun bir yaz geçti, okullar açıldı düzene girer artık hayatımız, hepinizi öpüyorum

Kangurum vardı oğlum büyüyünce sattım ya şimdi tekrar alasım gelmiyor

Çok yoğun bir gün daha sona erdi. Bugün çocuklara dondurma alacağıma söz vermiştim. Sanırım ikisini de hasta ettim küçük öksürmeye başladı büyük de boğazım ağrıyor diyor. İnanılmaz canım sıkıldı benim yüzümden oldu

Nereden anlatsam bilemediğim için mesajlardan konuya daldım
Sürekli okuyup yine yazamadım, yoğun bir yaz geçti, okullar açıldı düzene girer artık hayatımız, hepinizi öpüyorum
Sen nerdesin okuyup kaçmak yok artık

Geçmiş olsun geçicidir umarım
Ilık su veya içecek iyi gelir

Bugün erken kalkıp
Limonlu zencefilli ıhlamur yaptım. Çorba yaptım, pekmez içirdim umarım iyi gelir yarına daha iyi uyanırlar
Kekik adaçayı vardır oralarda.
Olmadı sabah ılık ballı limonlu denesen...
Çok geçmiş olsun. ❣

Selamlar
Yarın yoğun geçecek gibi gözüküyor
Eşim erken çıkacak evden şehir dışına gidecek yarında gelemeyebilir

Kargo iadesi teslim edilecek

Bir yandan liste yapıp acil olanları sipariş veriyorum
Pijama takımı fiyatları ne olmuş öyle ay sonu alırım artık
Kaynak kitap siparişi vermiştik onu da vereceğim yarın 200 tl

Aklımda mutfak kontrolü vardı yapamayacağım sanırım.

Günaydınlar
Küçük oğlan gece uyuyamadı öksürük ve tıkanıklıktan. Göndermedim okula yarın doktora randevu aldık. Büyük çok şükür iyi o gitti sabah.
Bugün sadece evi silip çamaşırlarla ilgileneceğim. Onun dışında oğlum ve kızımla ilgilenirim.

Selamlar
Eşim erken gitti
Bende uyumuşum okula zor yetiştik
Eve geldim.
Günümün geri kalanını Daha sakin geçiririm umarım

Geçmiş olsun

Günaydın
Benim de kızım tüm gece öksürdü, sabah iyiydi.
Çocuklara vitamin takviyesi ne kullanıyorsunuz?
Bu yıl erken başlamamız gerekecek takviyelere kızın okulda ilk yılı.
Okula giden abi olunca evde, bağışıklığı güçlüdür diye düşünmüştüm ama daha ilk günden şifayı kaptı.

Gün son hızıyla devam ediyor
Eşimden koli bantı istemiştim getirdi ama bant yapışmıyor
Gittim bant aldım
Bankadan tüm paramı çekip altın aldım
Ben internet alışverişi yaptığım için bankada para birikimi yapamıyorum malesef

Markete gittim beslenme cantasi için süt ayran aldım eve maden suyu ve kahve aldım 215 tl harcadım

Öğlende kitap ücretini teslim edeceğim 400 tl

Neyseki ihtiyaç dışı birsey harcamadim

Geçmiş olsun henüz vitamin takviyesi kullanmadık hiç

Sling bakıyorum ben de ama takabilir miyim emin olamadım bi de ne zamana kadar kullanılıyor acaba.
yani bu konuda çeşitli fikirler var ama biz çok sevmiştik baya da 1,5 yaşa kadar kullandık, bağlamasını gözüm kapalı yapıyordum artık alışınca haliyle çok kolay, hatta bence kangurudan daha rahat. bende satmıştım yoksa yollardım şimdi sana slingi. yıkanabilir bir şey 2. el alabilirsin bence, bi daha doğurmucaz aklında kalmasın al kullanamazsan sende satarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…