zaten hastalık dönemi bizim büyükte öksürüyor mikanım, kendini suçlama bi anda soğudu havalar, denk gelmiş sadece, inşallah iyi olsun küçüğünde.Çok yoğun bir gün daha sona erdi. Bugün çocuklara dondurma alacağıma söz vermiştim. Sanırım ikisini de hasta ettim küçük öksürmeye başladı büyük de boğazım ağrıyor diyor. İnanılmaz canım sıkıldı benim yüzümden oldu
Kadin sade ama eşi ev dekoruna çok karışıyormus öyle demişti o yüzden cesaret edemedimMia- değişim yapabileceği bi hediye alırsan bence sıkıntı olmaz, ama bende çerçeve tarzı şeyleri seviyorum, minimalliğide sabote etmiyor sanki :) şık bir şey olunca içine güzel bi resimle duvara asmak evi güzelleştiriyor.
Favorilere eklemiştim 2. El uygulamada bir bakayım tekrar ya o zaman. Teşekkür ederim bu arada düşünmen yeteryani bu konuda çeşitli fikirler var ama biz çok sevmiştik baya da 1,5 yaşa kadar kullandık, bağlamasını gözüm kapalı yapıyordum artık alışınca haliyle çok kolay, hatta bence kangurudan daha rahat. bende satmıştım yoksa yollardım şimdi sana slingi. yıkanabilir bir şey 2. el alabilirsin bence, bi daha doğurmucaz aklında kalmasın al kullanamazsan sende satarsın :)
Size de geçmiş olsun erken başladık yaTünaydınlaaaaar
zaten hastalık dönemi bizim büyükte öksürüyor mikanım, kendini suçlama bi anda soğudu havalar, denk gelmiş sadece, inşallah iyi olsun küçüğünde.
Ben de bu ara felaket harcama yaptım.Gün son hızıyla devam ediyor
Eşimden koli bantı istemiştim getirdi ama bant yapışmıyor
Gittim bant aldım
Bankadan tüm paramı çekip altın aldım
Ben internet alışverişi yaptığım için bankada para birikimi yapamıyorum malesef
Markete gittim beslenme cantasi için süt ayran aldım eve maden suyu ve kahve aldım 215 tl harcadım
Öğlende kitap ücretini teslim edeceğim 400 tl
Neyseki ihtiyaç dışı birsey harcamadim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun henüz vitamin takviyesi kullanmadık hiç
Kendini durdur Ck eksiklerin sonu gelmiyor zatenBen de bu ara felaket harcama yaptım.
Depresyondan belki de
özledik, hoşgeldin
Anka selam şekerim.ne haber :)
seni görünce daha mutlu oldum, iyiyiz bizde canım, misafirler çocuklar yoğunsun baya belli, çok öpüyorum, müsaitleşince görüşürüzsağolun kızlar ben de özlüyorum ama fırsatım olmuyor girmeye. Eşim hala işe başlamadı. Annemler geldi pazartesi günü onlar var şimdi. Yarın dönecekler. Öyle yoğun geçiyor günler. Sizler nasılsınız
İki gündür kendimi nereye atsam modundaydım.
Sabah arkadaşım kahvaltıya gel dedi. Çocukları okula bırakıp oraya geçtim. Öğlene kadar vakit geçirdik. Öğleyin de komageneden çiğ köfte alıp çocuklara sürpriz yaptık. Oldu da bitti maşallah
Eve gelip balkon perdelerini söktüm. Yıkadım. Astım. Yavaştan sonbahar modu...
Dün çamaşırları katlayıp büyük kısmını ütülemiştim.
Salonu temizleyeyim demiştim sabahtan ama arkadaşa gidince kaldı. Öncelik keyfim ve kahyası
Ankam görüşemiyoruz kaç gündür 2 gün oldu sanırım özledimsağolun kızlar ben de özlüyorum ama fırsatım olmuyor girmeye. Eşim hala işe başlamadı. Annemler geldi pazartesi günü onlar var şimdi. Yarın dönecekler. Öyle yoğun geçiyor günler. Sizler nasılsınız
Aynen bu haftadan hiç bir şey anlamadım sırf koşturmaca geçti. Bugün kızımın aşısı vardı şimdi de eşim oğlanı doktora götürdü. Büyüğü okuldan almam lazım. Günün geri kalanına lavabo WC yıkamak ve çamaşır işleri ile uğraşacağım. Bir de yemek yapmam lazım tabiSelam kızlar
Bugün normalden daha erken uyandım
Daha rahat kahvaltı hazırladım
Sonra okula bırakıp eve geldim çayımı içmeye devam ettim
Sebze alışverişi yaptım yerlestiremedim bir kısmı dondurucuya gidecek onlara yarın başlarım.
Akşam biraz kendime bakım yapacagim
Henüz düzen kuramadığım için aksattigim şeyler var.
Bu haftadan hicbirsey anlamadım
Umarım önümüzdeki hafta daha güzel geçer
Aynen sürekli birseylere yetişmeye çalışıyorumAynen bu haftadan hiç bir şey anlamadım sırf koşturmaca geçti. Bugün kızımın aşısı vardı şimdi de eşim oğlanı doktora götürdü. Büyüğü okuldan almam lazım. Günün geri kalanına lavabo WC yıkamak ve çamaşır işleri ile uğraşacağım. Bir de yemek yapmam lazım tabi
Kendimi nasıl yatağa atıyorum bilmiyorum ben de, şu anda da çok uykum varAynen sürekli birseylere yetişmeye çalışıyorum
Akşam biraz film açtım ama izleyemedim uykum vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?