Şu ara dibe battık mikan elbet çıkarız

Geçmiş olsun çocuklara Mikan

Bana da soğuk suyu hızlı içince dokunuyor. Boğazım acıyordu sudan diye düşündüm. Eşimin arkadaşları organizasyon yapmış kahvaltı+mangal şeklinde tüm gün açık havada takıldık. Sırtım ağrımaya başladı. Dönüş yolunda burnum yanmaya başladı. Eve geldim direkt yatak. Resmen grip oldum

Hava bugün çok güzeldi ama yarın yağmur, sonrasında soğuklar gelecekmiş

Sana da çok geçmiş olsun, bu bünyeleri Nasıl güçlendiririz ya ben de geçen sene çok hasta oldum

Ben kesin İnegöl'e giderdim.
Enerji toplar gelirdim.
Yoksa benim de evin birsürü işleri var ama nihayetinde insanım. Yani herşey gerçekten çok düzenli gitsin isterim. Evim temiz düzenli olsun. Sıcacık çorbam pişmiş olsun. Çocuklar pür i pak olsun...da o işler öyle olmuyormuş ya da ben beceremiyorum. Beğenmeyen küçük oğluna almasın. Bu durumdan rahatsız olan aile üyeleri de varsa bir zahmet popolarını kaldırsın.
Evet uğraşıyorum, elimden geleni bazen yapabiliyorum, bazen dediğiniz gibi yatakları bile toplamıyorum.
Gün geçiyor, ömür geçiyor, ömür gerçekten geçiyor... Bunu 40 larıma gelirken daha net farkettiğim için "ne istiyorum, ne yapabilirim" daha netleşti. Bu yaşlarda çenem kendimi ifade etmek için ( ikna etmek için kesinlikle değil) daha fazla açılmış olabilir. Pişman mıyım...
Aslaaaa
Daha güzel nasıl olabilir?

Sadece gece yarısından sonra serin oluyor burası çocuklara ne giydireceğimi şaşırdım yatarken
Bizde de aynı
Sabah oğlanlar uyandı
Sobayı yakııınnn, çok soğuuukkk diyorlar.
Soğuktan ziyade onların üzeri inceydi. Akdeniz ikliminden karasal iklime geçtik.

Mikan cım belleza cım, çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda Rabbim şifa versin size ve çocuklara. Havalar gündüz sıcak, gece soğuk. Bugün Yazlıkları kaldırıp kışlıkları sermeye başlasam mı diye düşündüm. Bakalım...
Mia- içinden ne geliyorsa, nasıl kendini rahat hissedeceksen öyle yap.

Bağışıklığı güçlendirmek için polen, propolis tüketilebilir diye düşünüyorum. Gerçi bunu diyen kendi de başlamadı henüz. Sabah sirkeli, limonlu suyla bedenimizi güne hazırlayabiliriz.

Dün dışarıda olunca ev kaldı haliyle. Ben de kalkayım, kahvaltı yapıp çamaşırları halledeyim. Yemek vs... Temizlik gidişata göre...
Hepimiz için en güzeli olsun.❣

Teşekkürler Sular da kesik bugün hiç iş yapamam valla

Çok geçmiş olsun bellezam
Dikkat edin kendinize

Su ara akışına bıraksam daha iyi olacak

Mikan senin çocukların kaç yaşlarında?

Selamlar kızlar
Mikan geçmiş olsun canım. Taşınmışsın rabbim sağlıkla huzurla oturmak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…