CansınElimden ne gelirse
Onlar bir yere kaçmaz evde seni bekler merak etmeBir yanım git diyor ama eve gelince sorumluluklar çanları çalacak
Sen nerdesin diyecekler
Bizimde öyle bir kaç gündür baya sıcak olduSadece gece yarısından sonra serin oluyor burası çocuklara ne giydireceğimi şaşırdım yatarken
Şu ara dibe battık mikan elbet çıkarızBizi de arkadaşlar yarın pikniğe çağırdı ama yok yani hasta olmasalar da 2 aylık bebekle piknik falan kaldıramaz bünyemokula başlayana kadar evden çıkmam sanırım of annemin gelişini dört gözle bekliyorum olmuyor böyle 3 küçük çocukla çok yetersizim
Sana da çok geçmiş olsun, bu bünyeleri Nasıl güçlendiririz ya ben de geçen sene çok hasta oldumGeçmiş olsun çocuklaraMikan
Bana da soğuk suyu hızlı içince dokunuyor. Boğazım acıyordu sudan diye düşündüm. Eşimin arkadaşları organizasyon yapmış kahvaltı+mangal şeklinde tüm gün açık havada takıldık. Sırtım ağrımaya başladı. Dönüş yolunda burnum yanmaya başladı. Eve geldim direkt yatak. Resmen grip oldum
Hava bugün çok güzeldi ama yarın yağmur, sonrasında soğuklar gelecekmiş
Ben kesin İnegöl'e giderdim.Bugün ben de yatakları toplayamadım yalnız değilsin.
Mutfağa girince hele bu kışlık hazırlık meselesi çok zaman alıyor. Üstüne misafir tuz biber olmuş. 1. Sınıf da ayrı bir sorumluluk yükledi tabi. Ama sen üstesinden gelirsin. Bugün böyle olmuş yarın toparlarsın. İnegöl’e de gidin bence keşke biri bana dese hadi İnegöl’e diye
Bizde de aynıSadece gece yarısından sonra serin oluyor burası çocuklara ne giydireceğimi şaşırdım yatarken
Ya işte bu dengesizlik yüzünden hastalar şu anBizde de aynı
Sabah oğlanlar uyandı
Sobayı yakııınnn, çok soğuuukkk diyorlar.
Soğuktan ziyade onların üzeri inceydi. Akdeniz ikliminden karasal iklime geçtik.
TeşekkürlerMikan cım belleza cım, çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda Rabbim şifa versin size ve çocuklara. Havalar gündüz sıcak, gece soğuk. Bugün Yazlıkları kaldırıp kışlıkları sermeye başlasam mı diye düşündüm. Bakalım...
Mia- içinden ne geliyorsa, nasıl kendini rahat hissedeceksen öyle yap.
Bağışıklığı güçlendirmek için polen, propolis tüketilebilir diye düşünüyorum. Gerçi bunu diyen kendi de başlamadı henüz. Sabah sirkeli, limonlu suyla bedenimizi güne hazırlayabiliriz.
Dün dışarıda olunca ev kaldı haliyle. Ben de kalkayım, kahvaltı yapıp çamaşırları halledeyim. Yemek vs... Temizlik gidişata göre...
Hepimiz için en güzeli olsun.❣
Sular kesikti ödevini yapamadım örtmeniiiiimmmTeşekkürlerSular da kesik bugün hiç iş yapamam valla
Çok geçmiş olsun bellezamGeçmiş olsun çocuklaraMikan
Bana da soğuk suyu hızlı içince dokunuyor. Boğazım acıyordu sudan diye düşündüm. Eşimin arkadaşları organizasyon yapmış kahvaltı+mangal şeklinde tüm gün açık havada takıldık. Sırtım ağrımaya başladı. Dönüş yolunda burnum yanmaya başladı. Eve geldim direkt yatak. Resmen grip oldum
Hava bugün çok güzeldi ama yarın yağmur, sonrasında soğuklar gelecekmiş
Su ara akışına bıraksam daha iyi olacakMikan cım belleza cım, çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda Rabbim şifa versin size ve çocuklara. Havalar gündüz sıcak, gece soğuk. Bugün Yazlıkları kaldırıp kışlıkları sermeye başlasam mı diye düşündüm. Bakalım...
Mia- içinden ne geliyorsa, nasıl kendini rahat hissedeceksen öyle yap.
Bağışıklığı güçlendirmek için polen, propolis tüketilebilir diye düşünüyorum. Gerçi bunu diyen kendi de başlamadı henüz. Sabah sirkeli, limonlu suyla bedenimizi güne hazırlayabiliriz.
Dün dışarıda olunca ev kaldı haliyle. Ben de kalkayım, kahvaltı yapıp çamaşırları halledeyim. Yemek vs... Temizlik gidişata göre...
Hepimiz için en güzeli olsun.❣
Mikan senin çocukların kaç yaşlarında?Bizi de arkadaşlar yarın pikniğe çağırdı ama yok yani hasta olmasalar da 2 aylık bebekle piknik falan kaldıramaz bünyemokula başlayana kadar evden çıkmam sanırım of annemin gelişini dört gözle bekliyorum olmuyor böyle 3 küçük çocukla çok yetersizim
Büyük ekimde 6 yaşını dolduruyorMikan senin çocukların kaç yaşlarında?
Teşekkür ederim miacımÇok geçmiş olsun bellezam
Dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?