Yaz genelde ev işi, park arasında geçti. Geçen hafta da annemler geldi gitti. Öyle bi yoğunluk vardı. Eşim işe başlamadı henüz. Sen neler yapıyorsun.
Ben bu yaz hep evdeydim. Yenidoğan olunca çıkamadım. Ağustosun sonu taşındık 1 gün sonra da memlekete gittik 10 gün kaldık. 10 gün boyunca evden çıkmadım yine sadece dayımlarla ev Yanyana onlara uğradım. Şimdi işte evi toparlıyoruz, çocukların okulu vs derken geçiyor günler
Annenin gelmesine sevindim
Eşinin iş durumu ne olacak

Olsun önümüzdeki yaz acısını çıkarırsın artık. 5 gün durdular gittiler annemler. Öyle uzun gelmez o zaten. Eşimi bilmiyorum vardır planları sanırım şimdilik takılıyor öyle. Benim çocuklar evde. Yakındaki okulu eşim istemedi, uzaktakiler için servis gerekiyor oğlum servise binmem diye ağladı. Bilmiyorum her şey çok karıştı.

İkisinde mi evde

Allah kolaylık versin. Gitseler iyi olurdu. Hakkınızda hayırlısı olsun, en eşin yardım ediyordur inşallah evdeyken
Yok canım ya o evde kalmaya, çalışmadan durmaya alışık olmadığı için gergin oluyor. Pek karşılaşmamaya çalışıyoruz

Doğumdan 73 gün geçti diyor takvimde mikan maşallah zaman akıyor resmen nasıl gazlı mı nazlı mı kızçe.
Valla zaman su misali sıkıcı mıkıcı ama akıyor
Gaz oluyor ama aşırı miktarda değil çok şükür. Ama çoğunlukla memnuniyetsiz bir kız nazlı diyebiliriz yani

Teşekkür ederim miacım
Ne karar verdin bugün için?
Selam bellezacim
Eşimin sabahtan işi olunca Bursayi erteleyip Afyona gittik daha yakın diye.
Gezdik alışveriş yaptık benim yasak bozuldu

Eve gelince de mutfak dolap içlerini temizledim çoğunu en son kapakları sileceğim

Yarım saat sonra kuafor randevum var
Eve gelip fırsat buldukça işlerden devam
Su ara çok planlama yapmayı düşünmüyorum.
Hedefim genel olarak mutfak
Dolapları kontrol ettikçe eksikleri yazıyorum

Büyük ekimde 6 yaşını dolduruyor
Küçük haziranda 3 oldu
Bebek 2 aylık
mikanım senin ortanca ile benim ortanca arasında ay farkı var sanırım, şubat 19 doğumlu 3,5 yaşı geçti işte. seneye okul öncesi bi sonraki sene anaokulu diye biliyorum ben ama yanlış mı biliyorum. senin oğluş okul öncesine mi başladı?

Aaa evet aynı yaştalar
Burada bağımsız anaokulu var 36 aydan itibaren alıyor

hafta sonu yerleştirme görevi yine layığıyla yerine getirildi, oyuncakları çeşitlerine göre ayırdık, çatı katı artık oyun odamız, bi bölüm barbilerin bölümü, bi bölümde mini mutfağımız :)

gardrop ve çocukların kıyafetleri dağılmıştı, onlar da toplanıp yerleşti. ev zaten temizdi, pikeler kalktı yorganlar çıktı, son bahar tüm romantizmiyle evimize geldi.

hafta sonu cidden sıcakmış bizde evde ince bişiler aradık :) güya alışveriş yapmayacaktım bende gidip kendime alt üst bi takım aldım, aldıktan sonra almayacağım geldi aklıma, neyse ki ihtiyaç dahilinde sayılabilecek bi durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…