Yaz genelde ev işi, park arasında geçti. Geçen hafta da annemler geldi gitti. Öyle bi yoğunluk vardı. Eşim işe başlamadı henüz. Sen neler yapıyorsun.Teşekkür ederim Ankacım, nerelerdesin yaw özledik
Ben bu yaz hep evdeydim. Yenidoğan olunca çıkamadım. Ağustosun sonu taşındık 1 gün sonra da memlekete gittik 10 gün kaldık. 10 gün boyunca evden çıkmadım yine sadece dayımlarla ev Yanyana onlara uğradım. Şimdi işte evi toparlıyoruz, çocukların okulu vs derken geçiyor günlerYaz genelde ev işi, park arasında geçti. Geçen hafta da annemler geldi gitti. Öyle bi yoğunluk vardı. Eşim işe başlamadı henüz. Sen neler yapıyorsun.
Olsun önümüzdeki yaz acısını çıkarırsın artık. 5 gün durdular gittiler annemler. Öyle uzun gelmez o zaten. Eşimi bilmiyorum vardır planları sanırım şimdilik takılıyor öyle.Ben bu yaz hep evdeydim. Yenidoğan olunca çıkamadım. Ağustosun sonu taşındık 1 gün sonra da memlekete gittik 10 gün kaldık. 10 gün boyunca evden çıkmadım yine sadece dayımlarla ev Yanyana onlara uğradım. Şimdi işte evi toparlıyoruz, çocukların okulu vs derken geçiyor günler
Annenin gelmesine sevindim
Eşinin iş durumu ne olacak
İkisinde mi evdeOlsun önümüzdeki yaz acısını çıkarırsın artık. 5 gün durdular gittiler annemler. Öyle uzun gelmez o zaten. Eşimi bilmiyorum vardır planları sanırım şimdilik takılıyor öyle.Benim çocuklar evde. Yakındaki okulu eşim istemedi, uzaktakiler için servis gerekiyor oğlum servise binmem diye ağladı. Bilmiyorum her şey çok karıştı.
Aynen canım kızla beraber üçü hattaİkisinde mi evde
Allah kolaylık versin. Gitseler iyi olurdu. Hakkınızda hayırlısı olsun, en eşin yardım ediyordur inşallah evdeykenAynen canım kızla beraber üçü hatta
Yok canım ya o evde kalmaya, çalışmadan durmaya alışık olmadığı için gergin oluyor. Pek karşılaşmamaya çalışıyoruzAllah kolaylık versin. Gitseler iyi olurdu. Hakkınızda hayırlısı olsun, en eşin yardım ediyordur inşallah evdeyken
Yok canım ya o evde kalmaya, çalışmadan durmaya alışık olmadığı için gergin oluyor. Pek karşılaşmamaya çalışıyoruz
Doğumdan 73 gün geçti diyor takvimde mikan maşallah zaman akıyor resmen
Valla zaman su misali sıkıcı mıkıcı ama akıyorDoğumdan 73 gün geçti diyor takvimde mikan maşallah zaman akıyor resmennasıl gazlı mı nazlı mı kızçe.
Selam bellezacimTeşekkür ederim miacım
Ne karar verdin bugün için?
çocuklara arı sütü karışımlı bal al. çok işe yarıyor.Sana da çok geçmiş olsun, bu bünyeleri Nasıl güçlendiririz ya ben de geçen sene çok hasta oldum
mikanım senin ortanca ile benim ortanca arasında ay farkı var sanırım, şubat 19 doğumlu 3,5 yaşı geçti işte. seneye okul öncesi bi sonraki sene anaokulu diye biliyorum ben ama yanlış mı biliyorum. senin oğluş okul öncesine mi başladı?Büyük ekimde 6 yaşını dolduruyor
Küçük haziranda 3 oldu
Bebek 2 aylık
Zühre ana yı önerdiler kullandın mı hiççocuklara arı sütü karışımlı bal al. çok işe yarıyor.
Aaa evet aynı yaştalarmikanım senin ortanca ile benim ortanca arasında ay farkı var sanırım, şubat 19 doğumlu 3,5 yaşı geçti işte. seneye okul öncesi bi sonraki sene anaokulu diye biliyorum ben ama yanlış mı biliyorum. senin oğluş okul öncesine mi başladı?
seneye anaokulu olmayacak ama dimi? kafam karışıyor da bi türlü oturtamadım durumu :)Aaa evet aynı yaştalar
Burada bağımsız anaokulu var 36 aydan itibaren alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?