Teşekkür ederim wendycimafiyet olsun mikanım, manzara kalp benhuzurla oturun evinizde.
Mikancim çok güzel huzurlu bir yerGünaydınlar
Çocuklar ve eşimi okula uğurladım. Kızımı da uyuttum keyif yapıyorum
Çok mutluyum çok hemdeGünaydın minimal arkadaşlarım, hepimiz için mutlu haberler alacağımız huzurlu bi gün olsun
Mikancim çok güzel huzurlu bir yer
Geçmiş olsunSelamlar
Kızım da çok öksürüyordu doktora götürdük. Bronşları dolmuş ve kanda enfeksiyon var dedi. 2 gün evde dinlendikten sonra bugün yeniden okula gitti. Tabi okulda yapılan “el ele” leri biz de evde yaptık. Bu ara herkes hasta, aşırı mikrobik bir ortam var
Sağol canım.Geçmiş olsun
Eee biz izlemeyecek miyizSelamlar
Bugün kendime videolar çekmeye başladım.
Hedeflerim ve gunluk detaylar konusunu konuşacağım yani aklıma ne gelirse
Kendimi izlemek garip geldi tabi
Çok çok geçmiş olsunSelamlar
Kızım da çok öksürüyordu doktora götürdük. Bronşları dolmuş ve kanda enfeksiyon var dedi. 2 gün evde dinlendikten sonra bugün yeniden okula gitti. Tabi okulda yapılan “el ele” leri biz de evde yaptık. Bu ara herkes hasta, aşırı mikrobik bir ortam var
Çocuklar büyüyünce de koşturmanın bitmeyeceğini iliklerimde hissettimMerhabaaaa
Ben bu ara yoğun günler geçiriyorum.
Klasik çocukların okul hazırlığı, eksiklerinin alınması × 3
Kendi ders düzenime normal hayatımı adapte etme çabaları
Annemler ve yurtdışında yaşayan kardeşim geldi gittiler birkaç gün. Onlarla ilgilenme derken zaman hızlıca akıp gitti.
8.sınıf kızıma özel ders ayarlama, kaynak tamamlama işlerini hallettik büyük ölçüde. Top onda artık. Babası ilgileniyor daha çok.
Bu ara evden daha fazla okullarla ilgilenmek durumunda kaldığım için düzenim haliyle bozuldu. Hazır bozulmuşken kışlık moda girsem, halıları sersem mi diye düşündüm. Benim öğleden önceki ders de iptal olmuştu ama dünden beri baş ağrısı ve özel gün muhabbeti var. O yüzden modum düşük.Bakalım duruma göre hareket edeceğim inşaallah.
Kalkıp kendime kahve yapıp mutfağı toplasam iyi olacak. Öğle eşim gelecek yemeğe. Çocuklar okulda. Öğlen gelmeyecekler. Benim de dersim 14.30 da başlıyor. Ufaklıkla arkadaş ilgilenecek inşaallah.
Dimi ya?Eee biz izlemeyecek miyiz
Çok teşekkür ederim canım mikanÇok çok geçmiş olsun
Tabiki de hayırEee biz izlemeyecek miyiz
Kolaylıklar diliyorumMerhabaaaa
Ben bu ara yoğun günler geçiriyorum.
Klasik çocukların okul hazırlığı, eksiklerinin alınması × 3
Kendi ders düzenime normal hayatımı adapte etme çabaları
Annemler ve yurtdışında yaşayan kardeşim geldi gittiler birkaç gün. Onlarla ilgilenme derken zaman hızlıca akıp gitti.
8.sınıf kızıma özel ders ayarlama, kaynak tamamlama işlerini hallettik büyük ölçüde. Top onda artık. Babası ilgileniyor daha çok.
Bu ara evden daha fazla okullarla ilgilenmek durumunda kaldığım için düzenim haliyle bozuldu. Hazır bozulmuşken kışlık moda girsem, halıları sersem mi diye düşündüm. Benim öğleden önceki ders de iptal olmuştu ama dünden beri baş ağrısı ve özel gün muhabbeti var. O yüzden modum düşük.Bakalım duruma göre hareket edeceğim inşaallah.
Kalkıp kendime kahve yapıp mutfağı toplasam iyi olacak. Öğle eşim gelecek yemeğe. Çocuklar okulda. Öğlen gelmeyecekler. Benim de dersim 14.30 da başlıyor. Ufaklıkla arkadaş ilgilenecek inşaallah.
Sağol canım.
Bahsettiğin çocukları da merak ettim
Ben de çok hassasım bu konuda
AnlatAnlatsam mi bilemedim.
Dün elimden geleni yaptım çocuklar mutlu yanıma geliyorlar konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?