Günaydın,

Bir nebze toparlanmış hissediyorum.
Bu ay okul için ve ev için masraflar vardı. bu sebeple, kredi ve kredi kartını ödedim para bitti
1 ay boyunca önemsiz alışveriş yapmamak için niyet ettim.
Biraz evde yemeğe ağırlık vermem lazım. Dışarıdan yediğimizin sayısı arttı.
Ekim ayı benim doğum ayım Bana huzur getirmesini diliyorum.

Selamlar
Kızım da çok öksürüyordu doktora götürdük. Bronşları dolmuş ve kanda enfeksiyon var dedi. 2 gün evde dinlendikten sonra bugün yeniden okula gitti. Tabi okulda yapılan “el ele” leri biz de evde yaptık. Bu ara herkes hasta, aşırı mikrobik bir ortam var

Geçmiş olsun

Merhabaaaa
Ben bu ara yoğun günler geçiriyorum.

Klasik çocukların okul hazırlığı, eksiklerinin alınması × 3

Kendi ders düzenime normal hayatımı adapte etme çabaları

Annemler ve yurtdışında yaşayan kardeşim geldi gittiler birkaç gün. Onlarla ilgilenme derken zaman hızlıca akıp gitti.

8.sınıf kızıma özel ders ayarlama, kaynak tamamlama işlerini hallettik büyük ölçüde. Top onda artık. Babası ilgileniyor daha çok.

Bu ara evden daha fazla okullarla ilgilenmek durumunda kaldığım için düzenim haliyle bozuldu. Hazır bozulmuşken kışlık moda girsem, halıları sersem mi diye düşündüm. Benim öğleden önceki ders de iptal olmuştu ama dünden beri baş ağrısı ve özel gün muhabbeti var. O yüzden modum düşük.Bakalım duruma göre hareket edeceğim inşaallah.

Kalkıp kendime kahve yapıp mutfağı toplasam iyi olacak. Öğle eşim gelecek yemeğe. Çocuklar okulda. Öğlen gelmeyecekler. Benim de dersim 14.30 da başlıyor. Ufaklıkla arkadaş ilgilenecek inşaallah.

Çok çok geçmiş olsun

Çocuklar büyüyünce de koşturmanın bitmeyeceğini iliklerimde hissettim

Kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…