Benim de benzer bi odam var şu an ardiye gibi kullandığımBen de akşam akşam dolap düzenledim, boş odadaki 2 plastikli borcamı mutfağa aldım çok mutluyum
Evet 1 eşya gidiyor yerine 3 tane geliyor maalesefBenim de benzer bi odam var şu an ardiye gibi kullandığımKızımın odası olacak inşallah ama en az 2 yılı var eşyalar birikir de birikir kesin
Merdiven altını depolama alanı yapacağız ama elimizin biraz rahatlamasını bekliyoruz ancak o zaman düzenleyebilir o zamana kadar biriktirmeye devamEvet 1 eşya gidiyor yerine 3 tane geliyor maalesefşimdi zeytin sezonu, zeytin kuruyorum onları nereye koyacağım büyük dert o odaya koysam gözüme batacak, mutfakta çok yer yok, senin kendi evin güzel bir düzen oluşturur boşaltırsın orayı ben kiracı olunca bir şey yapamıyorum
Ah harika olurMerdiven altını depolama alanı yapacağız ama elimizin biraz rahatlamasını bekliyoruz ancak o zaman düzenleyebilir o zamana kadar biriktirmeye devam
Boş odaların kaderi bu. Oğluşunun odası mı olacak orası ?Ah harika oluröyle bir yer kesinlikle lazım, ben de küçük tuvalete bir şeyler yapmak istedim aslında ama şimdilik boş oda lazım değil diye önemsemedik, benim gözüme batıyor tabiki girip çıktıkça
Günaydın mikanGünaydınlar
Adeta haftaiçi tadında bir cumartesi günü
Saat 7 olmamıştı çocuklar uyandığında neden neden neden benim çocuklarım geç uyanmayı sevmiyor
Üstelik küçük oğlum yine şifayı kapmış gibi
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
Yataklar toplandı
Nevresimler yıkandı serildi
1 sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi
Ve saat daha 10, normal insanlar daha uyanmadı
Çok erken değil 9-9.30 arası ben de o saatte uyuyorum ama sabah gözlerimi açamıyorumGünaydın mikan
Geçmiş olsun bu hastalık dönemi bitse artık
Bizde şimdi kahvaltı yapacağız yatakları topluyorum
Senin çocuklar çok erken uyuyor ondan olabilir
Geçen annemler geldiğinde saat 9:30 da benim oğlan anaannemler ne kadar çok uyuyormuş ya diyorduGünaydınlar
Adeta haftaiçi tadında bir cumartesi günü
Saat 7 olmamıştı çocuklar uyandığında neden neden neden benim çocuklarım geç uyanmayı sevmiyor
Üstelik küçük oğlum yine şifayı kapmış gibi
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
Yataklar toplandı
Nevresimler yıkandı serildi
1 sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi
Ve saat daha 10, normal insanlar daha uyanmadı
Biz ne zaman normale döneriz ankacımGeçen annemler geldiğinde saat 9:30 da benim oğlan anaannemler ne kadar çok uyuyormuş ya diyordubiz 5-6 arası kalkıyoruz. Dedim onlar çok uyumuyor biz az uyuyoruz
Oğlumun deyimiyle muhaneyim(muhteşem+şahane)Selamlar herkese nasılsınız
İyiyiz ankacim sen nasılsınSelamlar herkese nasılsınız
Onlar hep erken kalkıyor da büyüdükçe kalkıp kendi hallerinde oyalanırlar bizi uyandırmazlar diye ümit ediyorumBiz ne zaman normale döneriz ankacım
SüpermişOğlumun deyimiyle muhaneyim(muhteşem+şahane)
Ben de iyiyim canım. Yeni ay Yeni planlar yeni umutlar bakalım ekim verimli geçer inşallahİyiyiz ankacim sen nasılsın
Mantıklı. Zaten kızıma oda yapana kadar ben de o şekilde kullanırım. Dediğin gibi diğer odalarda hem fazlalık hem dağınıklık olmuyorMikan Psidan
Boş oda aslında bir avantaj
Size deneyimimi anlatayım
Sade yaşama başlarken büyük odam boştu
Bende depo olarak kullanıyordum ütü masası vs
Sonra evde eleme yaparken fazla gördüğüm esyalarida bu odaya koydum belli bir süre kutulara bakmadiysam eledim ihtiyacım birsey olduysa gittim içinden aldım.
Evimin her alanı doluydu büyük bir yorgan dolabim ve yan tarafındaki dolap doluydu
Gardiropum baza altım 2 sifonyerim doluydu
Eylülün odası doluydu oraya oda yapmadan önce başka esyalar vardı
Mutfak doluydu exra dolabim dahi vardı yinede yetersizdi
Yorganlari eleyince o dolabi evden çıkartıp kıyafet dolabi yaptım
Baza altına sadece misafir yorganlari mevsimlik kiyafetler ve ütü masası var
Mutfak esyasinin yarısını eledim
Ceyizler elendi
Daha aklıma gelmeyen birçok şey elendi
Şimdi 3 depolama alanına ihtiyacım var
1. Lavabo dolabi usta malesef kötü işçilik yapmış üst cekmece açılmıyor ve küflendi sildim ama kokusu var
Daha açık rafli birsey alacağım tek cekmeceli bir dolap
2. Portmanto değişecek kapakları düşüyor tehlikeli olmaya başladı
3. Aldığımız ve iadeye giden sifonyer
Her alanı daha verimli kullanıyorum.
Mesela banyoya temizlik bölümü yaptırdım
Oraya malzemelerimi koyuyorum
Ayakkabılarımı evin diş kapının yanına dolap koydum orada duruyor
Diğer ısıtıcı yıkama makinesi gibi şeyler bodrumda duruyor orayida yazın düzenledim
Hala mesela evde değişiklik olsun o odayı kullanırım orası benim ayiklama yapma odam
Dağılacaksa orası dağılıyor sonra geri toplanıyor
Yani karar sizin tabi
Evet yeni ay yeni hedeflerSüpermiş
Ben de iyiyim canım. Yeni ay Yeni planlar yeni umutlar bakalım ekim verimli geçer inşallah
Hem var olan depolama alanlarını da gözden geçirmiş olursunMantıklı. Zaten kızıma oda yapana kadar ben de o şekilde kullanırım. Dediğin gibi diğer odalarda hem fazlalık hem dağınıklık olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?