İyi olmanıza sevindim
Büyük oğlanı doktora götüreceğiz bugün. Gündüz iyi gece öksürük krizine giriyor
Ayağının altına sarımsaklı zeytinyağı sür canım gece yatmadan çorap giydir. Ev kebapçı gibi kokuyor ama çok rahat uyuyor. Çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, mutlu haftalar olsun

hafta sonu rutin wendy işlerini yapıp bir kocaman poşet eledim, ihtiyaç sahibi bi yakınımızın bebeği olacakmış, ona götüreceğim. çekmecelerimi dolaplarımı kontrol edip yerinde olmayanları yerlerine lüzumsüz olanları dönüşüme attım, böyle yapınca insan ne güzel hissediyor değil mi?

Oğlumun doğum günü yaklaşıyor, kasımın 2'sinde. bi kıyafet ve bir kaç parça süsleme siparişi vereceğim, vakit varken gelsin. sonrasında da pastasını sipariş ederiz.

ara tatilde istanbul planımız var inşallah gerçekleştirebiliriz, tamam her şey uçtu diyoruz ama öyle böyle değil otel fiyatları falan insan şöyle bi toplayınca yok artık diyor toplam bedele

Gerçekten evden çıkardıkça mutlu oluyorum ben de inanılmaz hafifliyor insan
Ara tatilde biz de İzmir istiyorduk ama küçük bir hesapla vazgeçtik

Slmlar
wendy nice yaşları olsun minik prensinin
Benim büyük oğlumun da 28 ekimde doğum günü. Ben de şöyle minimalist bir menü ayarlamak istiyorum. Her sene aynı şeyleri yapıyordum ama bu sene farklı bir şeyler yapayım diyorum. Fikirlere açığım

Gerçekten evden çıkardıkça mutlu oluyorum ben de inanılmaz hafifliyor insan
Ara tatilde biz de İzmir istiyorduk ama küçük bir hesapla vazgeçtik
izmir bende istiyorum ama eşim çocuklar küçük onu bi kaç sene sonra dedi, yürümeli gezmeli biraz zor daha bize. istanbulda gideceğimiz yerler bi tık daha eşimin ve benim hakim olduğum bi durumda.
valla mikanım aile içi kutluyoruz ama babamlar geç geliyor, kv geç yemek yemiyor derken olay bi garipleşiyor bizde, o yüzden yemeğinizi yiyip gelin tatlınız bizden diyoruz :) bu sene nasıl olur bilmiyorum ama hafta sonu erken saate kaydırabiliriz belki. o zaman herkese ortak bi saat ve menü belirleniyor.

Bizde de herkes yemeğini yiyip geliyor. Kayınvalidemgil ve 2 yakın arkadaşlarımız olan aile. Çocuklara uygun bir menü istiyorum. Her sene poaça ve tatlı tuzlu kurabiye yapıyordum. Bu sene farklı olsun dedim. Makarna salatasını çocuklar çok seviyor ama benimkiler yemiyor. Bilemedim en kötü aynı şeyleri yaparım

Selam mikan
Babam cuma günü kaza yaptı
Çok şükür iyiler birkaç kırıkla atlattilar
Annemlerde kaldım hafta sonu bazı işleri yaptık.
Yeni yeni toparlıyorum kendimi
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun, bir an önce toparlarlar inşallah

Çok çok geçmiş olsun Mia-
Rabbim beterinden korusun.
Acil şifalar versin.

Selam mikan
Babam cuma günü kaza yaptı
Çok şükür iyiler birkaç kırıkla atlattilar
Annemlerde kaldım hafta sonu bazı işleri yaptık.
Yeni yeni toparlıyorum kendimi
Çok geçmiş olsun
Allah şifa versin.

Günaydınlar
Birkaç gündür baya dağıldım her anlamda
Eski rutinlerime dönmeye çalışıyorum ama hersey daha da karmaşık hale geliyor

Dün banka işleriyle uğraştım yarım gün sürdü.
Ve daha tapu ve banka işleri var.
Kagit ve para işleri bana göre değil

Eşimin iş yerine gittim
Durum felaket çok eksiği var.
Not aldım dün
Bugün alışveriş yapıp iş yerini duzenleyecegim

Eminiz ki hepsini halledersin
Sonra da eski sakin rutinine dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…